2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayırlısı olsun hoş geldin aramıza :) İlle de süslü olacaksa bu tarz bir şeyler de olabilir mi ki ? Daha sade geldi bana
https://www.markafoni.com/walls-abiye-fransiz-dantelli-cift-kisilik-luks-pike-takimi/urun/9963436/
https://www.markafoni.com/best-of-n...kisilik-gipurlu-nevresim-takimi/urun/9952356/

Kız nerden esti, hormonlar mı devreye girdi acep? Bir de şimdi düğün falan bitti ya yeni evli heyecanı, yeni telaşe isteği de olabilir bak. Bende de nişandan sonra bi duygu yoğunlukları olmuştu :KK70:
canım bu setlerden var bende pike seti annem yatak örtüsü de alıcaz illa diyo bugün de çarşıya bakıcam orda daha sade bişey bulamazsam bunu alcam artık :KK43:

Hoşgeldin canım, ben bu örtüleri hiç beğenemiyorum. Bunun yerine Fransız dantelli bir set alacağım. Çok kibar ve şık oluyorlar ama fiyatları uçuk oluyor.
hoşbulduk canım :KK19: bende beğenmiyorum ama annem inat etti çok gereksiz ve çok abartı buluyorum bu örtüleri 1 kere anca örterim sonra kaldırırım boşa yer kaplicak boşa para gidicek ama mecbur alcam en azından kendi içime sinen bişey olsun yoksa annem gidip kendi alıp gelcek bigün:KK55:

canım bu setlerden var bende pike seti annem yatak örtüsü de alıcaz illa diyo bugün de çarşıya bakıcam orda daha sade bişey bulamazsam bunu alcam artık :KK43:

Bende yatak ortusu alcam kuzumm annem istiyor benimde varmi bildgn bi site

aramıza hoş geldin öncelikle canım. Hayırlısı olsun hakkında. Yatak örtüsüne gelince açıkcası ben beğenmedim gösterdiğin modeli. Ben butarz şeyleri sevmediğim içinde olabilir tabi. Karaca nın ve cemil ipekçinin yatak örtüeleri daha şık duruyor bence.

aramıza hoş geldin öncelikle canım. Hayırlısı olsun hakkında. Yatak örtüsüne gelince açıkcası ben beğenmedim gösterdiğin modeli. Ben butarz şeyleri sevmediğim içinde olabilir tabi. Karaca nın ve cemil ipekçinin yatak örtüeleri daha şık duruyor bence.

Krem kahve bi yatak oafasina ne renk olur ki sizce kzuum

canım bunlar daha pahalıymış 450 tl diyo benim bulduğum 300 tl di bugün çarşıya bakıcam daha uygununu bulursam alcam
teşekkür ederim fikir için bu arada :KK19:

teşekkür ederim canım hoşbulduk Hoppa cidden mi yaa off off bende sevmiyorum bu tarz şeyleri

canım bunlar daha pahalıymış 450 tl diyo benim bulduğum 300 tl di bugün çarşıya bakıcam daha uygununu bulursam alcam
teşekkür ederim fikir için bu arada :KK19:
evet canım ama ben bunları sana site araştırmadan gönderidm. araştırırısak eminim daha uyguna bulunabilri. Arkadaşım markafoniden almıştı cemil ipekçi kampanyasından çok uygundu. Acelen yoksa kampanyaları takip et.

Back
X