2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet canım ama ben bunları sana site araştırmadan gönderidm. araştırırısak eminim daha uyguna bulunabilri. Arkadaşım markafoniden almıştı cemil ipekçi kampanyasından çok uygundu. Acelen yoksa kampanyaları takip et.
bende markafoniden buldum 660 tan 300 tl ye düşmüş gösterdiğim model
bayadır araştırıyorum canım annem alcaz diye tutturunca bari uygun güzel bişey olsun diye bakıp duruyorum

evet canım ama ben bunları sana site araştırmadan gönderidm. araştırırısak eminim daha uyguna bulunabilri. Arkadaşım markafoniden almıştı cemil ipekçi kampanyasından çok uygundu. Acelen yoksa kampanyaları takip et.

Kuzu cemil ipekci internet üzerinden mi satıyor kapidan odmeeli acaba

bende markafoniden buldum 660 tan 300 tl ye düşmüş gösterdiğim model
bayadır araştırıyorum canım annem alcaz diye tutturunca bari uygun güzel bişey olsun diye bakıp duruyorum

canım bunların bilindik bir markası yok 300 tl bence çok. Sonuçta bir yatak örtüsü örtmek zorundasın. 300 tl verip birdaha kullanmamak yazık değilmi. mecbur bir daha örtü alman gerekecek. Bari istediğin gibi bişi al biraz daha ekle üstüne en azından kullan. Bizim taksitli alışveriş yaptığımız mağazalar var. Güvel modeller var öyle mağaza varsa çevrende oralar bak istersen orada güzel olur en azından taksitle alırısn çok dokunmaz hemde istediğin model olur.

Gunaydin kizlar. Mersinde tecavüz edilip yakılan kız Ayşegül için çok üzülüyorum.. İnşallah bunu ona yapanlar kat kat fazlasını yaşarlar :KK61:

İyiym canim sen nasilsinn?

Gunaydin kizlar nasilsiniz
aminn canım :( ben sadece yakıldığını okumuştum neden durduk yere yakılar caba diyordum tecavüz olayını duymamıştım. :( böylelerinin cezası tek tek etlerini yolmak olmalı

canım ben bilmiyorum araştırmadım bu konuyu henüz ama arkadaşım markafoniden cemil ipkeçi kampanyasından aldı. Ayrıca sitede nasıl satılıyor bilmiyorum
goRrk

En iyis yerine gdp gorerek almak saol tatlim

kuzu kizmassan senjn eski nick neydi

Gunaydin kizlar. Mersinde tecavüz edilip yakılan kız Ayşegül için çok üzülüyorum.. İnşallah bunu ona yapanlar kat kat fazlasını yaşarlar :KK61:

Özgecan adi kizin bende kahroldum :(

Tatlim sen yinede gez istersen belki sizn orda ucuzdur kuzu anbem benim 500luk fln olsun gelin gibi olsun dio belli olsun kaliteli dio
evet canım yaa benim annemde öyle diyo işte gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo evine bakmaya gelirler serersin gösterişli olsun sadeyi günlük kullanırsın diyo bakcam bugün çarşıyada bulamazsam bunu alcam artık

evet canım yaa benim annemde öyle diyo işte gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo evine bakmaya gelirler serersin gösterişli olsun sadeyi günlük kullanırsın diyo bakcam bugün çarşıyada bulamazsam bunu alcam artık

Aynen tatlim bende arastrcam carsda yine vaktim olmuo bende netten alrm

Günaydın canım, hala o haberin etkisindeyim ya..

canım bunların bilindik bir markası yok 300 tl bence çok. Sonuçta bir yatak örtüsü örtmek zorundasın. 300 tl verip birdaha kullanmamak yazık değilmi. mecbur bir daha örtü alman gerekecek. Bari istediğin gibi bişi al biraz daha ekle üstüne en azından kullan. Bizim taksitli alışveriş yaptığımız mağazalar var. Güvel modeller var öyle mağaza varsa çevrende oralar bak istersen orada güzel olur en azından taksitle alırısn çok dokunmaz hemde istediğin model olur.
evet canım başka örtülerim var pike setim var bide bugün kumaş alıp bi tane daha pike seti diktiricez ayriyetten yatak örtüsü alcaz diyo annem yazık okadar paraya ama anlatamadım anneme oda heves ediyo benden çok
bugün bakcam işte çarşıya belki ikimizinde ortak beğeneceğimiz bişey bulabilirim

Allah nasip ederse ben de hemen istiyorum kuzum. yani maddi durumumuz el verirse hiç düşünmem :))

kızz seninki askerliğini yapmadı mı? senin asker topiğin yok mu yanlış mı gördüm acaba

selam kuzu
Kuzum yapacaktı topiği ben açmıştım. Rahatsızlığı olunca gata 1yıl erteleme verdi. Bu ağustosta tekrar gitcek kontrole büyük ihtimal çürük vercekler ama vermeyebilirlerde:(

Back
X