2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben gitttigiyordan hwrsey aliom guvenli tatlım

battaniye alıcaktım ama su yeşili beğendim.yatak odasına uyar mı uymaz mı bilemedim çünkü mobilya bakarken gül kurusu bi takım beğenmiştim.olurda alırken yine öyle beğenirsem diye daha sonra almaya karar verdim canım.ordan da alırım ama artık güvenliyse.

battaniye alıcaktım ama su yeşili beğendim.yatak odasına uyar mı uymaz mı bilemedim çünkü mobilya bakarken gül kurusu bi takım beğenmiştim.olurda alırken yine öyle beğenirsem diye daha sonra almaya karar verdim canım.ordan da alırım ama artık güvenliyse.

Guvenli fistigim ;) gönül rahatliyla al reklamalar abile cikti orda yanlis olmaz simdiden gule gule kullan su yesili super renk zaten odani canladrr

Canım bende alısveris yaptim gitti gisiyordan simdiye kadr herhangi bir problem yasamadim

Canım bende alısveris yaptim gitti gisiyordan simdiye kadr herhangi bir problem yasamadim

teşekkür ederim canım bi iki kez şikayete denk geldim o yüzden güvensizlik oluştu.ama hepiniz alıp bi sorun yaşamadığınıza göre güvenilir.bundan sonra alırım artık.

teşekkür ederim canım bi iki kez şikayete denk geldim o yüzden güvensizlik oluştu.ama hepiniz alıp bi sorun yaşamadığınıza göre güvenilir.bundan sonra alırım artık.
Canım ben gittigidiyordan da n11den de alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Alabilirsin ordan ama markofoni ile ilgili çok şikayet duydum. Bizzat bende yaşadım.o yüzden ben güvenmiyorum

Canım ben gittigidiyordan da n11den de alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Alabilirsin ordan ama markofoni ile ilgili çok şikayet duydum. Bizzat bende yaşadım.o yüzden ben güvenmiyorum

ben internetten pek alışveriş yapmıyorum ama markafoniden şikayetçii olan duymamıştım.bişeyler aldım bugün ordan inşallah sorun yaşamam.

Kizlar nailsinizzzz sevgiler gununuz nasi gectiiii

biz biliosunuz herzamnki gibi 13 subatta kavgalydik ama 14 subat sabaha aramis cok şükür sevgliler gunumu kutladi ;) kutlayis sekli bugun 14 subatmis ya diye kutladi romantik öküzüm;) akli fikri dugun hazrlgnda dugunumuzden konustuk ben biraz daha uyudum o calismaya devam etti gecede kutlama konusmasi yaptık bol 14 Şubat gecti yan yana olmak cok isterdim ama yinede küs olmadgmz icn mutluyum cok sukur ALLAHIMA:KK60: INSALLAH bi omur ozel gunlerimzde eslermiz yanımzda olur:KK68:

Kizlar burası ilk kez bole sesssiz normlade bu saatte girdgmde ne cok sayfa okurdum nerdesiniz guzel gelincikler:KK57::63:

Back
X