- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
N11 de bak canım ben ordan da çok sey aldım
ordan da bakıyorum arada canım ama şuan istediğim ürün yok süresi dolmuş sadece gittigidiyorda var o yüzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N11 de bak canım ben ordan da çok sey aldım
Ben gitttigiyordan hwrsey aliom guvenli tatlım
battaniye alıcaktım ama su yeşili beğendim.yatak odasına uyar mı uymaz mı bilemedim çünkü mobilya bakarken gül kurusu bi takım beğenmiştim.olurda alırken yine öyle beğenirsem diye daha sonra almaya karar verdim canım.ordan da alırım ama artık güvenliyse.
Hahahaha niyetin var mıydı canım haberim yoktu 2 gündür bakamadım![]()
Iyi yapmissin kuzummm![]()
Canım bende alısveris yaptim gitti gisiyordan simdiye kadr herhangi bir problem yasamadimbattaniye alıcaktım ama su yeşili beğendim.yatak odasına uyar mı uymaz mı bilemedim çünkü mobilya bakarken gül kurusu bi takım beğenmiştim.olurda alırken yine öyle beğenirsem diye daha sonra almaya karar verdim canım.ordan da alırım ama artık güvenliyse.
Canım bende alısveris yaptim gitti gisiyordan simdiye kadr herhangi bir problem yasamadim
Çok iyi yapmışsın canım yaa bu özlemler olmasa keşkeYok canm niyetim haftaya idi ama dayanamadm :)
*.* kavustum askima az da olsa gorecem
Canım ben gittigidiyordan da n11den de alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Alabilirsin ordan ama markofoni ile ilgili çok şikayet duydum. Bizzat bende yaşadım.o yüzden ben güvenmiyorumteşekkür ederim canım bi iki kez şikayete denk geldim o yüzden güvensizlik oluştu.ama hepiniz alıp bi sorun yaşamadığınıza göre güvenilir.bundan sonra alırım artık.
Canım ben gittigidiyordan da n11den de alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Alabilirsin ordan ama markofoni ile ilgili çok şikayet duydum. Bizzat bende yaşadım.o yüzden ben güvenmiyorum
Günaydın kızlar:) dün kendimi çok yormuşum hasta oldum ya![]()
Canım evi temizlemiştim köşe bucakgeçmiş olsun napmıştınki dün canım.bende hasta oldum.bütün gün sinirli sinirli söylenip durdum dün.karnım ağrıyo bugünde.
Canım evi temizlemiştim köşe bucak![]()
Ayy yeni oturdum zatwn bugündezaten bu temizlik başa bela canım.yormasaydın keşke kendini.bugün yatıp dinlen bari.