• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hem gönlüme hem bütçeme hitap eden günlük yemek takımı bulamayacakmıyım ben arkadaş yahuu! :D
Vallahi kafayı yedirtecek bu işler bana .. :(

Ben de ayynı senin gibi düşnüyorum. Henüz vakit var ama ben de sanki seçemicem gibi geliyo. İçime sinmezse diye korkuyorum. Bide seçtikten sonra başka bi gelinlik görüp de keşke demek istemiyırum. Bu kararsızlıkla ben de bu işler çok zor.
Ayrıca canım bence ilkinin etek kısmı daha güzel. Diğeri de hoş ama sankig elinlik havasının dışında gibi. Ben gelinliği gelinlik gibi seviyorum :) Straplez istiyorsan dediğin gibi ince dantel bi askıyla daha güzel durur sanki. Öyle üst kısım çok boş durmasın diye yanii..
Bir de kemerden akstını anlayamadım. Bel kısmı zaten oturacak ihtiyaç yok gibi ama tam olarak demek istediğini anlamadımm
bende ikincisindeki üst eteğin havalı olmasını çok beğendim :D giydim böyle bir model nişanlım beğenmedi orasını :D belden kastımda iki gelinliktede bel kısmında büzdürülmüş tül var. ben arkada bir fiyonk olsa diye düşünüyorum sadece onu koyarsakta boş durabilri oyüzden öncen gelen bir kemer gibi büzgülü tül arkadada fiyonk olsa diyorum

bende birinciyi sevdim.gelinlik çeşitleri o kdr çok ki,en mantıklısı bence bi yere girip beğendiğini alıp çıkmak.çünkü baktıkca kafan karısıyor,işin içinden çıkamıyorsun.
işte o hiç bana göre değil :D evet kafam karışıyor ve biliyorum bunun sonu yok hep daha iyisini bulurum diye bakına bakına sinir oluyorum ama herseferindede aynı şey birşey değişmiyor :D

Hem gönlüme hem bütçeme hitap eden günlük yemek takımı bulamayacakmıyım ben arkadaş yahuu! :KK70:
Vallahi kafayı yedirtecek bu işler bana .. :KK43:
sana hemen bir kaç model göstericem :D ben kendime almıştım geçenlerde gördüm yeni bişiler annemi kandırmaya çalışıyorum onları sen kullanda yenisini alım die :D

Herkese günaydinlar
Uzun bir aranın ardından ben geldim
Gecen zamanı özlemek gerekirse
Cafe işletmeye karar vermiştik açtık cafemizi ablam mutfakta doğal olarak annem 8 aylık bebekimize bakıyordu ama o sırada dedemi kaybedince annem istanbula gitmek durumunda kaldı bebis bakımı da bana kaldı
Kızlar çocuk yapmadan önce 40 defa düşünün sevgisi arşa değer ama sorumlulugu tanımsiz büyük
5 yeğenim var tecrübe sonucu konuşuluyor sadece küçük bir hatırlatma yapmak istedim
Dün annemler geldi bugün tatil yapıp kendi işlerime dönecektim ama Sol ayağımın baş parmagindaki ağrıdan tüm gece uyuyamadim ne çıkıyor bilmiyorum ama üstüne bile basamiyorum
Dert denen Zalimin kökü kurumuyor ki biri bitince diğerine el veriyor sanki
Allah beterinden korusun
Herkesin hayırlı güzel bir gün geçirmesi dileğiyle sizler Nasılsıniz ?

saolun kızlar :) hafta içi olması tabi büyük etken,hafta sonu istesek direk iki kat artar 6-7 bin arası olurdu fiyat.bi de kır düğününde çoğu yer yemekli yapıyor,başka kabul etmiyor bu da fiyatı arttırıyor.bizim ki dediğim gibi kokteyl içerikli olacak,yani kuruyemiş,cips,kuru pasta vs.öyle meze ya da ana yemek yok.herkes evinde yesin gelsin ztn yemeğini :KK70:
benimkide kokteyl tarzı olcak canım yemeksiz ama pazar günü benim düğün oyüzden fiyat farkediyo bide şehirden şehire farklılık gösteriyo hayırlı olsun şimdiden canım

saolun kızlar :) hafta içi olması tabi büyük etken,hafta sonu istesek direk iki kat artar 6-7 bin arası olurdu fiyat.bi de kır düğününde çoğu yer yemekli yapıyor,başka kabul etmiyor bu da fiyatı arttırıyor.bizim ki dediğim gibi kokteyl içerikli olacak,yani kuruyemiş,cips,kuru pasta vs.öyle meze ya da ana yemek yok.herkes evinde yesin gelsin ztn yemeğini :KK70:

Bizi zaten bu düğünler bitirecek :KK43:

bende ikincisindeki üst eteğin havalı olmasını çok beğendim :KK70: giydim böyle bir model nişanlım beğenmedi orasını :KK70: belden kastımda iki gelinliktede bel kısmında büzdürülmüş tül var. ben arkada bir fiyonk olsa diye düşünüyorum sadece onu koyarsakta boş durabilri oyüzden öncen gelen bir kemer gibi büzgülü tül arkadada fiyonk olsa diyorum
Kuzucum etek kısmındaki düşüncem dediğim gibi ama önemli olan senin içine sinmesi tabiiki. Ama etek öyle olacaksa da diğerleri olmaz. Çok kalabalık bişey çıkar ortaya. Büzgüyle kemer hoş olabilir gözümde canlandırdımm.. Fiyonk için de dediğim gibi gelinlik sadeyse olabilir ama diğer türkü çok kabalık fazla detaylı olur. Nereye bakacağını şaşırıır insan :)
Ah ah karar vermek çok zooor :(

Neva porselenin kahvaltı takımını almıştımm :)
İlk gönderdiğini çok beğendim ama öyle fincanı falan olsun istemiyorum o parçalara ihtiyaç yok. Normal bi set yeterlii.. Senin aldığını da çok beğendim güle güle kullan. Güzel güzel yemekler yap da yiyin içindeee :)

Kuzucum etek kısmındaki düşüncem dediğim gibi ama önemli olan senin içine sinmesi tabiiki. Ama etek öyle olacaksa da diğerleri olmaz. Çok kalabalık bişey çıkar ortaya. Büzgüyle kemer hoş olabilir gözümde canlandırdımm.. Fiyonk için de dediğim gibi gelinlik sadeyse olabilir ama diğer türkü çok kabalık fazla detaylı olur. Nereye bakacağını şaşırıır insan :)
Ah ah karar vermek çok zooor :KK43:
işte tamda buyüzden kararsızım fazla kalabalık durur diye korkuyorum diyroum bişiler çıkartmalı ama hangisini seömeliyim bilmiyorum :D

şte tamda buyüzden kararsızım fazla kalabalık durur diye korkuyorum diyroum bişiler çıkartmalı ama hangisini seömeliyim bilmiyorum :KK70:
O zaman biraz daha bakınmak gerekikcek. Bu arada sen de görselleri gelinlik 21 in sayfasından almışsın. Onların kendi dikimleri nasıl acaba onu merak ediyorummm.

Canim nisanlım ozelde calisiyor. Nor.alde ayni isyerinde 1 yil kesintisiz sigortali calisma durumuna gore tayin aliniyordu ama agustosta yonetmelik degisti ve 3 yil sarti getirildi. Daha o ise gireli 6 ay oldu :KK43: normal tayinde atandigim donem yine degismisti ve 5 yil ayni ilde gorev yapma sarti getirildi yani il disi 5 yil il ici yer degisikligi 3 yil sarti var. Suan tek yol unvan degisikligi sinavi var bu ayin sonunda 70 ve uzeri alan tercih yapacak ama istanbula atanabilmek icin 80-85 almam lazim en az :KK43:
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda

Hem gönlüme hem bütçeme hitap eden günlük yemek takımı bulamayacakmıyım ben arkadaş yahuu! :KK70:
Vallahi kafayı yedirtecek bu işler bana .. :KK43:

sana hemen bir kaç model göstericem :KK70: ben kendime almıştım geçenlerde gördüm yeni bişiler annemi kandırmaya çalışıyorum onları sen kullanda yenisini alım die :KK70:

bende arıyorum uygun bi 12 kişilik yemek takımı.öyle marka birşey alıp 1500-2000 arası bi fiyat vermeyi hiç düşünmüyorum.sonuçta kırılabilir,bi de ne kdr kullanıyorsun 1 senede sanki.Noble Life die bi marka var,onun yemek takımları da güzel.o marka bişi alabilirim.

benimkide kokteyl tarzı olcak canım yemeksiz ama pazar günü benim düğün oyüzden fiyat farkediyo bide şehirden şehire farklılık gösteriyo hayırlı olsun şimdiden canım

sen hangi şehirdesin cnm?

Bizi zaten bu düğünler bitirecek :KK43:

aynen :P ocağımıza incir ağacı diktiler :P

Canım teşekkür ederim, ilk kez duydum bunu o kadar da bakarım n11 'e :) ama güzellermişş cidden. Hatta şunları beğendim :) 2 takım alıcam seçtiğim modelden dee..
http://www.n11.com/bonna-po-128-sweet-home-24-parca-porselen-yemek-takimi-P22567938
http://www.n11.com/bonna-po-126-tea-time-rita-desenli-24-parca-porselen-yemek-seti-P37503721
Canım bende bu modellerden birini almıştım iki takım bak burda daha uygunmuş birde yeni üyeliklere 11 TL indirim veriyorlarmış :)
http://www.n11.com/bonna-po-126-tea-time-rita-24-parca-porselen-yemek-takimi-P22567979

bende arıyorum uygun bi 12 kişilik yemek takımı.öyle marka birşey alıp 1500-2000 arası bi fiyat vermeyi hiç düşünmüyorum.sonuçta kırılabilir,bi de ne kdr kullanıyorsun 1 senede sanki.Noble Life die bi marka var,onun yemek takımları da güzel.o marka bişi alabilirim.
Canım misafir için olanlardan alıcaksın heralde sen?
Ben onu almıştum kütahya porselenden.
Şimdi günlük için arıyorum ama 6 kişilik oldukları için genel de ben 2 takım alacağım..

Back
X