- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Hadi gözün aydınn bol bol hasret giderin :))
INŞALLAH kuzucum cok tesekur ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydınn bol bol hasret giderin :))
Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükürbugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar
uzun zmn olmustu sorunlarmizi uzaktayken cozemiyoduk smdi geldi
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim![]()
Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükürbugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim![]()
Ooh gözün aydın canım sevindim :)Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükürbugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar
günaydın herkese :)
Hain telefon sana günaydın deme izin vermedi ama ısrarlarıma dayanamadı
Günaydın canmm
Maşallah canımm hayırdır :)Günaydın kızlar:) ben çok mutluyum ki:))
Günaydın kızlar:) ben çok mutluyum ki:))
Maşallah canımm hayırdır :)
Yok canım o değil tam olarak:) aslında mutlu uyandım:) sonra eşim mesaj atmış uzun bi mesaj güzel güzel şeyler yazmış:) o daha çok mutlu etti beni:)noldu canım aklıma bişy geldi ama inşallah odur.çok merak ettim :)
Yok canım o değil tam olarak:) aslında mutlu uyandım:) sonra eşim mesaj atmış uzun bi mesaj güzel güzel şeyler yazmış:) o daha çok mutlu etti beni:)
Şimdi oda usta ev düğün telaşındandır canım üzülmeen çok mutlu eden şey o zaten canım çok bişey yapmalarına gerek yok.ne güzel yapmış.benim sözlüm bayadır güzel bişey söylemiyo![]()
Amannn maşallahh :)Yok canım o değil tam olarak:) aslında mutlu uyandım:) sonra eşim mesaj atmış uzun bi mesaj güzel güzel şeyler yazmış:) o daha çok mutlu etti beni:)
Şükür iyidir canm sen nasılsın :)Günaydın güzeller nasılsınız . Sizleri boyle nesele gormek cok guzeeel
Günaydın canım:)Günaydın güzeller nasılsınız . Sizleri boyle nesele gormek cok guzeeel
Uzun zamandır almıyodum böyle mesaj :) evet canım ya :) bende güzel bişelrrnyazdım tenefüslerde mesajlaşıyoz :)Amannn maşallahh :)Bizde uyanır uyanmaz güzel bi mesaj atarız evlenincede bunun devam etmesi çok hoş olmuş :)