• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükür:KK60: bugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar:KK19:

uzun zmn olmustu sorunlarmizi uzaktayken cozemiyoduk smdi geldi
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim:KK66:

gözün aydın canım. :)

Herkese gunaydınlaarrr

Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükür:KK60: bugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar:KK19:

konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim:KK66:

Gozun aydn kuzucum bol bol hasret gideriinn :))

Ooh gözün aydın canım sevindim :)

Bu aradaa beyaz ötesi bir İstanbul sabahından hepinize günaydıııın!:KK68:

Yok canım o değil tam olarak:) aslında mutlu uyandım:) sonra eşim mesaj atmış uzun bi mesaj güzel güzel şeyler yazmış:) o daha çok mutlu etti beni:)

en çok mutlu eden şey o zaten canım çok bişey yapmalarına gerek yok.ne güzel yapmış.benim sözlüm bayadır güzel bişey söylemiyo :(

Yok canım o değil tam olarak:) aslında mutlu uyandım:) sonra eşim mesaj atmış uzun bi mesaj güzel güzel şeyler yazmış:) o daha çok mutlu etti beni:)
Amannn maşallahh :) :nazar::nazar: Bizde uyanır uyanmaz güzel bi mesaj atarız evlenincede bunun devam etmesi çok hoş olmuş :)

Back
X