• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaar ceyiz topigimi guncelledim burdan bakabilirsiniz ceyizlerimee :KK36:

okul iş askerlik hangisini bekliyorsunuz peki :)
beklemek kadar yorucu bi durum yok Allah sabır versin :KK68:
aöf den 4. sınıfta kuzum kısa dönem yapması için bitirmesi lazım Allah izin verirse seneye şubatta bitiyor sonra hemen askere derken en erken 1.5 senemiz var yani :cry::KK42:

ne kadar düşünceliymiş canım baban.böyle yapması çok güzwl.benim babam yapmasına yapar aslında ama benim beğenmemden çok fiyatının uygun olup olmıycağıyla ilgileniceğine eminim.bu söylediklerinden sonra daha çok ben istemiyorum bişey almalarını zaten.bu arada babamın da durumu iyi.düğün eylülde olcak büyük ihtimalle.6-7 ay var yani.22 yaşındayım.ben erken diye bi sene daha beklemek istiyodum.sözlüm bu sene olması konusunda ısrarcı oldu.iyiki onu dinlemişim.yoksa 1,5 seneyi bulcaktı evlenmemiz.böyle düşününce az geliyo 6-7 ay.yavaş yavaş görüyolar tanıyolar.sevmeleri için yeterli mi bilemiyorum ama en azından söylenmiyolar.benim içinde söylenmemeleri bile yeterli şuan için canım.
merak etme canım herşey yoluna girer ozamana kadar sen alttan al son zamanlara yaklaştıkca onlarda üzülür söylediklerine nede olsa evlatlarısın yuvadan uçup gidiceksin
benim düğünümde haziranda
zaman yaklaştıkça ailem dahada bi üstüme titrer oldu evden gidicem diye sizdede öyle olur canım
yaşın çok genç değil hayatını geçireceğin adamı bulduğuna inanıyosan çokta uzatmamakta iyi yapmışsın aramızda 2 yaş var 91 liyim bende
zamanla ailende sever kabullenir babalar biraz inat oluyo bu konularda kızlarını paylaşmak istemiyolar benim babamda öyle hani oturur sohbet eder nişanlımla ama sınır koyuyo hala çok samimi olmuyo evlenince daha iyi olur araları canım merak etme :)

Az kaldı ama bende tık yok inanamıyorum insan hiç mi heyecanlı olmaz :KK57: daha kına mekanı bile tutmadım gayet rahatım yani.. Senin varmış canım ağutosta evleneceklere çok heesleniyorum yaa ne güzel tam yaz :21:

Hemen bakıyorum canım o gözle
niye heyecan yokk kıss :KK48::KK53:

Merhaba kızlar. benimde girişimci kadınlar kulübü altında bir başlığım var. gelin ayakkbısı ağırlıklı çocuk ayakkabıları ve bazı kişiselleştirilmiş el emeklerim var. sayfama beklerim. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. iyice sezon açılıp yoğunluk başlamadan önce rahat rahat çalışma isteyen olursa linkim aşağıdaki gibi:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/el-boyama-kisiye-ozel-ayakkabilar.702436/

yemek takımını kare almışsınn yektacımm..ben hala kararsızım kare mi yuvarlak mı diee:KK64:
Canım ben aldığkm dönemde kareler daha revastaydı ve aldıģkm gun hic ceyiz alacaz die evden cikmamistim babam bi anda alayim sana dedi oyle ani olmustu aldigimiz yerdede ozmn en iyi karacanın bu modelleri vardı o sekilde aldım acikcasi suan alsam cok dqha farkli bi model alirim yuvarlak cic3kli bi model tercih ederim

Kızlar bugün çok sessizsiniz yahuu benimde yetiştirmem gereken projeler olunca bakamıyorum bi giriyorum aynı yerdeyiz işime geldi biraz hahahah :D

Canım ben aldığkm dönemde kareler daha revastaydı ve aldıģkm gun hic ceyiz alacaz die evden cikmamistim babam bi anda alayim sana dedi oyle ani olmustu aldigimiz yerdede ozmn en iyi karacanın bu modelleri vardı o sekilde aldım acikcasi suan alsam cok dqha farkli bi model alirim yuvarlak cic3kli bi model tercih ederim
Kız benim de bir anda oldu ha :)tost makinası almaya gittim tüm çeyiz takımını aldım aynı gün. Ben ev tekstili ve günlükler kaldı

Bende yuvarlak aldım kenarinda iki tane dalgali şerit geçiyor altın yaldızlı ve siyh çekip koyamıyorum.kolılerı bantlayip gardobun üstüne koydum daha bir buçuk sene var bir şey ne olmasın aşağıda kalıp

Back
X