• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız benim de bir anda oldu ha :)tost makinası almaya gittim tüm çeyiz takımını aldım aynı gün. Ben ev tekstili ve günlükler kaldı

Bende yuvarlak aldım kenarinda iki tane dalgali şerit geçiyor altın yaldızlı ve siyh çekip koyamıyorum.kolılerı bantlayip gardobun üstüne koydum daha bir buçuk sene var bir şey ne olmasın aşağıda kalıp

Ama iste onlar ilk goz agrilarimiz yani benim icin oyle normalde degisebilirdim ama degismedim ozel yerleri var onlarin bende :KK68:

çok güzeller canım güle güle kullan :)

Cok tesekkkur ederim cnm benimm

Kizlar a101 ganimetleri :)

Eklentiler

• IMG_20150219_181341.webp
    IMG_20150219_181341.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 57
kızlar tupper larım geldi bugün birsürü şey aldım eltim geliş fiyatına satıyo öyle olunca birsürü şey aldımm kendi evime çıksamda kullanmaya başlasam diye sabırsızlanıyorum :rolleyes:

Ne guzel canim neler aldin tupler dan :))

Kizlar a101 ganimetleri :)

Gule gule kullan canim benimm

selammm kızlarr ben geldimm çok uğrayamıyorum ve çok sey kacırıyormm :KK43:

Hosgeldin canimm nasilsin

merak etme canım herşey yoluna girer ozamana kadar sen alttan al son zamanlara yaklaştıkca onlarda üzülür söylediklerine nede olsa evlatlarısın yuvadan uçup gidiceksin
benim düğünümde haziranda
zaman yaklaştıkça ailem dahada bi üstüme titrer oldu evden gidicem diye sizdede öyle olur canım
yaşın çok genç değil hayatını geçireceğin adamı bulduğuna inanıyosan çokta uzatmamakta iyi yapmışsın aramızda 2 yaş var 91 liyim bende
zamanla ailende sever kabullenir babalar biraz inat oluyo bu konularda kızlarını paylaşmak istemiyolar benim babamda öyle hani oturur sohbet eder nişanlımla ama sınır koyuyo hala çok samimi olmuyo evlenince daha iyi olur araları canım merak etme :)

çok küçük değilim aslında ama herkes erken buldu.yüzüm küçük gösteriyo birazda onun etkisi var sanırım.bakalım canım inşallah dediğin gibi zamanla kabullenir sever.teşekkürler destek olduğun için bana :)

iyi akşamlar kızlar.bugün mutfak fayanslarını,banyo fayanslarını seçtim.baya zorlandım mutfağıı seçerken ama içime sindi.mutfak için evye aldık bide siyah.banyo fayanslarını konuşurken nişanlım bunu da yaptıralım son başka bişey yaptırmak yok diyodu.girişte bi vestiyer vardı o da içime sinmemişti.söyleyemedim ama aklıma takılıp duruyodu o.neyseki çoktan ölçülerini aldırmış.:KK45: sadece mutfak dolapları istediğim gibi olmadı.neyseki rengi istediğim gibi beyaz.o yüzden çok da önemli değil artık.

çok teşekkür ederim canım.:) evet canım netten alıyorum.gidip bakmaya zamanım olmuyo.ama yemek takımı kahvaltı takımı eleri falan gidip alıcam.görmem lazım onları.

teşekkür ederim.o yüzden çok şanslıyım hiçbişey söylemiyo bu konuda.ben söylemeden ayarlıyo herşeyimi.inşallah canım az kaldı artık haklısın.anlattım rahatladım.

maşallah bitanem çok sevindim.yanyanayken çok huzurlu oluyo insan.bizde hiç tartışmıyoruz gayet güzel geçiyo.ama telefonda birbirimizi yiyoruz bazen.stres oluyo insan çok normal.:)

AMİN kuzucum INŞALLAH sizede MAŞALLAH:nazar:
aynen balim onlari gorerek al iyi dusunmussun yuvanizda gule gule kullan kuzum ;)

bzide telefondan tartisiyoruz kuzum yan yana bambaska nasilsa az kaldi kuzum artik aska evet kavgaya hayir INSALLAH:KK36:

Back
X