- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bende aynı şeyi düşünüyorumOyy al benden de o kadarr!
Yazık bizee. Balayından önce kendim için yapacağım alışverişi düşünerek dayanıyorum
Ama bu gaz beni 6 ay idare edermi bilemediim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şeyi düşünüyorumOyy al benden de o kadarr!
Yazık bizee. Balayından önce kendim için yapacağım alışverişi düşünerek dayanıyorum
Ama bu gaz beni 6 ay idare edermi bilemediim![]()
Bende aynı şeyi düşünüyorumkafalar aynı çalışıyo hep
![]()
Güle güle kullan canım :) hangilerinden aldın benimkilerde biev di :)kızlar bugün bievden aldıklarım geldi.sizede tavsiye ederim baharatlıkları ekmek kutusu bardakları hepsi çok güzel.bi de arçelikten robot almıştım onuda çok beğendim.
Güle güle kullan canım :) hangilerinden aldın benimkilerde biev di :)
Güzelmiş gerçekten canımm pembe baharatlık bide ekmek kutusu almstım bende.. Kepce setim renkli benim karacadan almıştımözellikle ilk bardağı çok beğendim.pembe mıknatıslı baharatlık aldım.ekmek kutusuyla kepçeli kaşıklı seti siyah aldım.siyahı da güzel ama keşke pembe alsaydın dedim.pembe pasta standı aldım birde.
Güzelmiş gerçekten canımm pembe baharatlık bide ekmek kutusu almstım bende.. Kepce setim renkli benim karacadan almıştım
Evet ekmek kutusu baharatlıgı bide bıçakseti aldım pembe canım bende diğerlerini siyah ve beyaZ aldımekmek kutusunu da mı pembe aldın canım.ben kettle ı falanda pembe aldım.siyah alıyım da çok pembe pembe olmasın dedim ama aklım onda hala.
Evet ekmek kutusu baharatlıgı bide bıçakseti aldım pembe canım bende diğerlerini siyah ve beyaZ aldım
Ekliyorum canım bıçaklar açık pembe ama aynı ekmek kutusu rengindeGüzelmiş gerçekten canımm pembe baharatlık bide ekmek kutusu almstım bende.. Kepce setim renkli benim karacadan almıştım
Ekliyorum canım bıçaklar açık pembe ama aynı ekmek kutusu renginde
Saol canımm bende bi mağazada görmüştüm internetten aldım sonra indirim çekiyle uygun olmuştu normaldenbu bıçakları ilk kez görüyorum.çok güzel canım güle güle kullan :)
İyiyim canm sen nasılsınselam kızlar nasılsınız?
Saol canımm bende bi mağazada görmüştüm internetten aldım sonra indirim çekiyle uygun olmuştu normaldennoble life markası bakarsan canm
Ekliyorum canım bıçaklar açık pembe ama aynı ekmek kutusu renginde
canım bu modeller nasıl?
Biev vanessa kahvaltı takımı,
![]()
Mikasa Moor
![]()
![]()
Bernardo True Love Kahvaltı takımı
![]()
Saolll canımm hoşgeldin nasılsınGule gule kullanin kuzum![]()