• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bugün bievden aldıklarım geldi.sizede tavsiye ederim baharatlıkları ekmek kutusu bardakları hepsi çok güzel.bi de arçelikten robot almıştım onuda çok beğendim.

kızlar bugün bievden aldıklarım geldi.sizede tavsiye ederim baharatlıkları ekmek kutusu bardakları hepsi çok güzel.bi de arçelikten robot almıştım onuda çok beğendim.
Güle güle kullan canım :) hangilerinden aldın benimkilerde biev di :)

Güle güle kullan canım :) hangilerinden aldın benimkilerde biev di :)

özellikle ilk bardağı çok beğendim.pembe mıknatıslı baharatlık aldım.ekmek kutusuyla kepçeli kaşıklı seti siyah aldım.siyahı da güzel ama keşke pembe alsaydın dedim.pembe pasta standı aldım birde.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 65
özellikle ilk bardağı çok beğendim.pembe mıknatıslı baharatlık aldım.ekmek kutusuyla kepçeli kaşıklı seti siyah aldım.siyahı da güzel ama keşke pembe alsaydın dedim.pembe pasta standı aldım birde.
Güzelmiş gerçekten canımm pembe baharatlık bide ekmek kutusu almstım bende.. Kepce setim renkli benim karacadan almıştım

Güzelmiş gerçekten canımm pembe baharatlık bide ekmek kutusu almstım bende.. Kepce setim renkli benim karacadan almıştım

ekmek kutusunu da mı pembe aldın canım.ben kettle ı falanda pembe aldım.siyah alıyım da çok pembe pembe olmasın dedim ama aklım onda hala.

ekmek kutusunu da mı pembe aldın canım.ben kettle ı falanda pembe aldım.siyah alıyım da çok pembe pembe olmasın dedim ama aklım onda hala.
Evet ekmek kutusu baharatlıgı bide bıçakseti aldım pembe canım bende diğerlerini siyah ve beyaZ aldım

Ekliyorum canım bıçaklar açık pembe ama aynı ekmek kutusu renginde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar iste geldim burdayım rejimle uğraşıyorum anca gelebildim valla rejim zor sey ;)

Back
X