- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ne güzel kuzum Allahtan nişan fotolarını önemsemiyordum ben önemsesem kuzenimi boğardım zatenAaa bak bu konuda nişanlıma +10 puan veriyorum.
Benim de ablamlar profsyonel bi makşna almışlardıç Nişan evdeydi zaten eniştemin de bu konuda üniv. yıllarında çalışmışlığı olduğundan çok iyidir. O çekti gayet kalitelilerdi aslında. Ben de masraf olmasın diye çekmesek de olur dışarda fotoğraf dedim. O da yok olmaz öyle şey dedi içinde kalır sonra söylersin diyoYok be söylmem dedim ama yine de gittik stüdyo da çektirdik. Bu seferde ben albüm istemiyorum poz alalım albüm oluşturalım dedim ona itiarz etti albüm olacakmış.
Neyse o konuda ikna ettim poz olarak aldık. iyi ki de öyle yapmışız fotoğrafçı albüm hazırlamış süpriz. Oldu bitti o iş mis gibi![]()

Tamm cnaım org. firmalarını biliyorum onlara özel olarak sorayım, fotoğrafçılarda evet normalde hep o fiyattalar ama ne bilyim yaa belki bulurum bi umut diye bakıyorum işteOyy kuzu ya baktığım fotoğrafçıları hiç söylemiyim o zaman bütçeyi 2 ye 3 ekatlar cinsten çünkü hepsi. Ben de sinir oluyorum ama başka çare yok tabii vericez. Bulursan sen de söyle bana valla :)
Çiçek içinde _isilti_ diye bi hesap var ben de bi de en beğendiiğim olan "thedayevent"Ayrıca daa hiracollection var.
Kına içinde kokoskınaorg kinaorganizasyon diye iki hesap var şuan diğerlerini silmişim heralde.
Ama onlar sanırım senin istediğin gibi değil de daha detaylı şeyler yapıyolar. Bi görüşmekte fayda var tabii.

Benim kuzen fotoğrafçı çekti de ne oldu tövbe est. valla sinir oldum.. Tabi seninki işin okulunu okumuş çok daha iyidir de insan bi çeker yaa kuzenisin sen onunYaa işte benim limitim de yok ki harcayamıyorumYoksa hiç acımam borçsa borç kendim harcayıp borçlanırım en azından
Ya ev tutulduktan sonra artık çok zaman kalmamış olur, evlendikten sonra da bu kadar boşvermişlikle harcayamayız gibi gwliyo. Yani düğünden önce ne aldıysam aldım bi daha kıyamam ben paraya.
Yaa aynen stüdyo vs hiçbişey yok bizde de . Baya küçük kuzenlerimin çektiği fotoğraflar, onlar da telefonumu tutsun diye bırakmıştım çocuk çekmiş sağolsun da tahmin edersiniz nasıldır. Aynı şekilde kuzenim fotoğrafçılık mezunu, ama o sağolsun tek kare çekmiş değil :)