• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa bak bu konuda nişanlıma +10 puan veriyorum.
Benim de ablamlar profsyonel bi makşna almışlardıç Nişan evdeydi zaten eniştemin de bu konuda üniv. yıllarında çalışmışlığı olduğundan çok iyidir. O çekti gayet kalitelilerdi aslında. Ben de masraf olmasın diye çekmesek de olur dışarda fotoğraf dedim. O da yok olmaz öyle şey dedi içinde kalır sonra söylersin diyo :KK70: Yok be söylmem dedim ama yine de gittik stüdyo da çektirdik. Bu seferde ben albüm istemiyorum poz alalım albüm oluşturalım dedim ona itiarz etti albüm olacakmış.
Neyse o konuda ikna ettim poz olarak aldık. iyi ki de öyle yapmışız fotoğrafçı albüm hazırlamış süpriz. Oldu bitti o iş mis gibi :KK70:
Ne güzel kuzum Allahtan nişan fotolarını önemsemiyordum ben önemsesem kuzenimi boğardım zaten :KK67:
Oyy kuzu ya baktığım fotoğrafçıları hiç söylemiyim o zaman bütçeyi 2 ye 3 ekatlar cinsten çünkü hepsi. Ben de sinir oluyorum ama başka çare yok tabii vericez. Bulursan sen de söyle bana valla :)
Çiçek içinde _isilti_ diye bi hesap var ben de bi de en beğendiiğim olan "thedayevent" :KK70: Ayrıca daa hiracollection var.
Kına içinde kokoskınaorg kinaorganizasyon diye iki hesap var şuan diğerlerini silmişim heralde.
Ama onlar sanırım senin istediğin gibi değil de daha detaylı şeyler yapıyolar. Bi görüşmekte fayda var tabii.
Tamm cnaım org. firmalarını biliyorum onlara özel olarak sorayım, fotoğrafçılarda evet normalde hep o fiyattalar ama ne bilyim yaa belki bulurum bi umut diye bakıyorum işte :KK14:
Yaa işte benim limitim de yok ki harcayamıyorum :KK43: Yoksa hiç acımam borçsa borç kendim harcayıp borçlanırım en azından :KK70:

Ya ev tutulduktan sonra artık çok zaman kalmamış olur, evlendikten sonra da bu kadar boşvermişlikle harcayamayız gibi gwliyo. Yani düğünden önce ne aldıysam aldım bi daha kıyamam ben paraya.

Yaa aynen stüdyo vs hiçbişey yok bizde de . Baya küçük kuzenlerimin çektiği fotoğraflar, onlar da telefonumu tutsun diye bırakmıştım çocuk çekmiş sağolsun da tahmin edersiniz nasıldır. Aynı şekilde kuzenim fotoğrafçılık mezunu, ama o sağolsun tek kare çekmiş değil :)
Benim kuzen fotoğrafçı çekti de ne oldu tövbe est. valla sinir oldum.. Tabi seninki işin okulunu okumuş çok daha iyidir de insan bi çeker yaa kuzenisin sen onun :KK11:

Ne güzel kuzum Allahtan nişan fotolarını önemsemiyordum ben önemsesem kuzenimi boğardım zaten :KK67:

Tamm cnaım org. firmalarını biliyorum onlara özel olarak sorayım, fotoğrafçılarda evet normalde hep o fiyattalar ama ne bilyim yaa belki bulurum bi umut diye bakıyorum işte :KK14:

Benim kuzen fotoğrafçı çekti de ne oldu tövbe est. valla sinir oldum.. Tabi seninki işin okulunu okumuş çok daha iyidir de insan bi çeker yaa kuzenisin sen onun :KK11:
Aynen canım ya inan şöyle sadece ikimizin yan yana bile düzgün 1 tane fotoğrafımız yok hani 1 tane buldum onun da görüntü kalitesi cep telefonuyla kötü ışıkta çekilmiş falan. Neyse düğün daha önemli acısı çıkacak. Önemli olan güzel anılar kalmış olması

Haha neyseki düğün için de aynı hassasiyet var kendisinde ama onun için bütçe 1000 TL olmalıymış. Ben de kimse sorsam 1500 çıkyo. Hatta geçen günki 3500 istedi de benimki kalp krizi geçiriyodua az kalsın :D
Daha düşüğüne ben rastlamadım maalesef ki (: Bulsak süper olur tabii o ayrıı..

Haha neyseki düğün için de aynı hassasiyet var kendisinde ama onun için bütçe 1000 TL olmalıymış. Ben de kimse sorsam 1500 çıkyo. Hatta geçen günki 3500 istedi de benimki kalp krizi geçiriyodua az kalsın :KK70:
Daha düşüğüne ben rastlamadım maalesef ki :-) Bulsak süper olur tabii o ayrıı..
Ya ben de erken ama bi bakayım dedim 400 diyenler var erken rezervasyona. Sadece dış mekan çekimi ama. Düğün hazırlık düğün de işin içine girince 2000i geçiyo. Bir de film istersen yandın. Ama film bana gereksiz geliyor bilemedim. Parasızlık böyle bişey galiba :KK14:

Aynen canım ya inan şöyle sadece ikimizin yan yana bile düzgün 1 tane fotoğrafımız yok hani 1 tane buldum onun da görüntü kalitesi cep telefonuyla kötü ışıkta çekilmiş falan. Neyse düğün daha önemli acısı çıkacak. Önemli olan güzel anılar kalmış olması
Kesinlikleee.. E senin yüklediğin 2 tane foto vardı bence gayet güzellerdi onlar, ikinizde süper çıkmıştınız

Haha neyseki düğün için de aynı hassasiyet var kendisinde ama onun için bütçe 1000 TL olmalıymış. Ben de kimse sorsam 1500 çıkyo. Hatta geçen günki 3500 istedi de benimki kalp krizi geçiriyodua az kalsın :KK70:
Daha düşüğüne ben rastlamadım maalesef ki :-) Bulsak süper olur tabii o ayrıı..
Ya ben de erken ama bi bakayım dedim 400 diyenler var erken rezervasyona. Sadece dış mekan çekimi ama. Düğün hazırlık düğün de işin içine girince 2000i geçiyo. Bir de film istersen yandın. Ama film bana gereksiz geliyor bilemedim. Parasızlık böyle bişey galiba :KK14:
Bende sadece 2 saatlik bir dış mekan çekimi istiyorum o kadar, Allahımm iyi birini bulalım ne olur fotoları elimize aldığımızda iyi ki diyebilelim :KK14:

Hadi yaa neredeymiş onlar bana da desene 400 baya uygun gözüm döndü şuan :D
Hazırlık kısmı falan da olsa güzel olur, üstüne film olsa daha da güzel olurda çok gerekli değil masrafa değmez. Zatii paramız yok dediğin gibii :D

Kesinlikleee.. E senin yüklediğin 2 tane foto vardı bence gayet güzellerdi onlar, ikinizde süper çıkmıştınız
İşte o kadar zaten canım başka yok :) Hatıra olsun diye bütün aile fotoğrafımızı bastırıp kayınvalideme annemlere falan götüreyim demiştim bulamadım. Bir de anlamadığım herkes çekti, fotoğraf yok ortada. Ama bizim yüzükler kesilirken önümüzde yarım metre bile açıklık yoktu bütün ev etrafımıza toplandı, herhalde o yüzden yok fotoğraf :D
Bende sadece 2 saatlik bir dış mekan çekimi istiyorum o kadar, Allahımm iyi birini bulalım ne olur fotoları elimize aldığımızda iyi ki diyebilelim :KK14:
İnşallah düzgün fotoğrafçı bulabilirsiniz canım ya sonra bize de söyle ama :D

İşte o kadar zaten canım başka yok :) Hatıra olsun diye bütün aile fotoğrafımızı bastırıp kayınvalideme annemlere falan götüreyim demiştim bulamadım. Bir de anlamadığım herkes çekti, fotoğraf yok ortada. Ama bizim yüzükler kesilirken önümüzde yarım metre bile açıklık yoktu bütün ev etrafımıza toplandı, herhalde o yüzden yok fotoğraf :KK70:

İnşallah düzgün fotoğrafçı bulabilirsiniz canım ya sonra bize de söyle ama :KK70:
Tabi ki söylerim canım bi bulsam, sizde dua edin kızlar :KK39: her şey gider yaa fotoğraf bile 1000 tlden başuıyor biz düğün yapıcaz ev yerleştiricez falan çok zor :KK43:

Hadi yaa neredeymiş onlar bana da desene 400 baya uygun gözüm döndü şuan :KK70:
Hazırlık kısmı falan da olsa güzel olur, üstüne film olsa daha da güzel olurda çok gerekli değil masrafa değmez. Zatii paramız yok dediğin gibii :KK70:
Facebookta reklamları çıkıyordu da güvenilir mi tabi bilinmez. Hatırlayamadım adını, çıkınca yazayım buraya :) Şimdi konuştuk gerçi kesin altta reklamları çıkmaya başlar :KK70:
Bu kampanya ara ara oluyo canım üzülme
Ay iyi bari sonra alayım. Gerçi tüm beğendiklerimi bi sepete atayım dedim 1000tl tuttu insafsızlar hala kargo parası da kesiyorlar :KK70:

İşte o kadar zaten canım başka yok :) Hatıra olsun diye bütün aile fotoğrafımızı bastırıp kayınvalideme annemlere falan götüreyim demiştim bulamadım. Bir de anlamadığım herkes çekti, fotoğraf yok ortada. Ama bizim yüzükler kesilirken önümüzde yarım metre bile açıklık yoktu bütün ev etrafımıza toplandı, herhalde o yüzden yok fotoğraf :KK70:

İnşallah düzgün fotoğrafçı bulabilirsiniz canım ya sonra bize de söyle ama :KK70:
Armut.com dan arayın kızlar çok oluyo öyle :)

Sen bilirsin kuzucum ama çok normal şu durum erkekler cideen anlamıyorlar ben 6 aydır dikkatini çekiyorum 6 AYYYYYdır açık mekan fotoğrafçısı isteğimi kabul ettiremiyorum!!!!! Bana ne dedi biliyor musun (ve bunu son derece ciddi bi şekilde soruyor) hepimizde cep telefonu var cep telefonuyla düğünde çekerler bizi yetmez mi o? diyor :KK57: adam stüdyo çekimi bile saçma buluyor ne gerek var ne kadar saçma en kıytırık bi telefonla çekilse benim için farketmez diyor. Sen gel bu adamlara tahtın gerekliliğini anlat.... Sen hiiçç canını sıkma canım bak mekanlar bile verebiliyor tahtı ayrıca ona da eyvallah etme hiç kendin ayarlarsın hiç çekilmez bunların dırdırı.. Ömrümü yedi benim ömrümü daha yeni nişanlıyız :KK11:

aynı canım.ben fotoğraf çektirmem diyo benimki de.iki saat yok şöyle dır yok böyle dur gelemem ben diyo.
ben hiç beklemezdim ondan böyle sözler.çok düşünceli davranırdı.her istediğimi yapar.daha ağır şeyler söyledi.çok şaşırdım bu sözlerine.daha önce de konuşmuştuk para konusu olursa bana söyle gerisine beni karıştırma napıyosan yap demişti.şimdi neler dedi sinirlenip.

Ben de aynı durum var canım. Ama artık takılmıyorum.
Onlara saçma geliyo işte anlamıyolar, kına bizim için önemli neticede.
Ben de daha sıradan bi mekan ayarlayıp org. şirketi ile anlaşayım da taht getirriler işte kızlar olur dans eden falan çok güzel olur diye hevesle anlattım. Ne değişik fikirler buluyosun sen dedi. E ne güzel işte dedim. Tamam da aşkım niye hep kimsenin yapmadığını biz yapıyoruz ne gerek var buna şimdi. Zaten onca insan kalkıp oynicak vs diyo. Aynı şey değil diyorum ama anlamıyo. ben de vazgeçtim o yüzden anlatmaktan.
Eğer öyle yapmaya karar verir de bulursam kendim halledicem. Sonra da ben buldum böyle böyle yapıyorum dicem o akdar napim

aynı şeyleri söylüyo.bindallıyla oynuycak kız mı istiyosun.bir sürü var merak etme diyo.adetlere uy diyo.sanki sambacı çağırıcam ben.hem sinir etti hemde iyice kızıp kırıcı konuşup canımı sıktı.hiç hevesim kalmadı.halbuki daha önce benim hiçbişeye hevesim kalmadı dediğimde benimle çok güzel konuşmuştu.dün akşam çok kırıldım ben gerçekten.ondan beklemezdim böyle sözler.

kızlar hepsi aynı hepsi. bende daha öğlen dedim akşam gelinlik için bakalım die diyor baktıkya. baktığımız istanbulun bir ilçesinde sadece 5 mağaza. bana diyor ordakilerden seç işte ne gerek var gezip dolaşmamıza. he ayrıca netten model bakıom die de kızıyor. nettekilere ne bakıon sen diyor gerçeği ile birmiki sanki diyor. Malesef onlara göre herşey gereksiz biz abartıyoruz.

bende netten bakıyorum diye kızıyo.ordan bakıp aynılarını istiyomuşum bulamayınca da sinirleniyomuşum.istediğim gibi olmasını istiyorum ne sakınca varki bunda.heleki kararsız kalınca çıldırıyo.

Facebookta reklamları çıkıyordu da güvenilir mi tabi bilinmez. Hatırlayamadım adını, çıkınca yazayım buraya :) Şimdi konuştuk gerçi kesin altta reklamları çıkmaya başlar :KK70:

Ay iyi bari sonra alayım. Gerçi tüm beğendiklerimi bi sepete atayım dedim 1000tl tuttu insafsızlar hala kargo parası da kesiyorlar :KK70:
1000 TL ne beğendin sen öyle :D ayyy evet yaa sinir oluyorum bunların kargo ücretlerine

:D Doğru dedin çıkar şimdiiii :D
rmut.com dan arayın kızlar çok oluyo öyle :)
Aha da 5 dk önce aynısını yapım. İlk kez kullandım o siteyi bişey çıkarmı acep bakalım. Var mı o sitede işe yarar bişey bulan daha öncee

aynı canım.ben fotoğraf çektirmem diyo benimki de.iki saat yok şöyle dır yok böyle dur gelemem ben diyo.
ben hiç beklemezdim ondan böyle sözler.çok düşünceli davranırdı.her istediğimi yapar.daha ağır şeyler söyledi.çok şaşırdım bu sözlerine.daha önce de konuşmuştuk para konusu olursa bana söyle gerisine beni karıştırma napıyosan yap demişti.şimdi neler dedi sinirlenip.

aynı şeyleri söylüyo.bindallıyla oynuycak kız mı istiyosun.bir sürü var merak etme diyo.adetlere uy diyo.sanki sambacı çağırıcam ben.hem sinir etti hemde iyice kızıp kırıcı konuşup canımı sıktı.hiç hevesim kalmadı.halbuki daha önce benim hiçbişeye hevesim kalmadı dediğimde benimle çok güzel konuşmuştu.dün akşam çok kırıldım ben gerçekten.ondan beklemezdim böyle sözler.

bende netten bakıyorum diye kızıyo.ordan bakıp aynılarını istiyomuşum bulamayınca da sinirleniyomuşum.istediğim gibi olmasını istiyorum ne sakınca varki bunda.heleki kararsız kalınca çıldırıyo.
Canım değişiyor erkekler yani bu kocakarı lafı değil harbi değişiyorlar ama işte hepsim odun olmuyor daha az değişeni var tamamen değişeni var her neyse ilişkinin monotonlaşması, artık tamam bu kız benim mantığı falan bunları rahatlatıyor o nezaketleri kalkıyor ortadan

Back
X