2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

demek kanlı canlı yemek gerceklesti ne kadar oldu ki anne baba demeyeli aynı taktiği kullanmalı :) ilham veriyorsun bana baby
Haha yaa nişan Aralıktaydı o günden beri demiyorum işte var sen düşün :D
hadi hayırlı olsun darısı diyemeyenlerin başına=))) hala diyemiyorum bennn
Oyy valla darısı başına, ben de nasıl zorlandım bilemezsin. Ama nişanlımın kaç göz hareketleri ve ısrarları sonucu bu noktaya gelebildim. Üstümden yük kalktı bee :D

aldıklarım bunlar kızlar.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
günaydın kızlar bu iğrenç hafta bitti ya şükürler olsuunn sevdiğimle hiç konuşamadık morallerim çok bozuktu hep sinirli ve stresliydim patladım hep ona :KK59:
Noldu kii? Gerçi olur öyle arada gerginlikler, yeni haftaya pozitif başlarsınız artık.
Bu hafta bana da çok hızlı geçti, iki gün dedi yaaa :63:
Kıskanmayın kız, biz de çok uzun süreler görüşemedik yani tadını çıkarıyorum o yüzden. Hem siz de bi kaç aya evleniyosunuz ben ne yapayım :63:
İnşallah bu haftaya güzel başlarsınız bizde gerginiz isteme öncesi ya anlamıyorum daha az görüsmeye başladık bu hafta hiç görüsmedik işten cıkınca telde konusuyoruz sonra bide iyi geceler hepsi bu
İstemeden sonra düzelir ya. Aileler dahil olunca bi değişik oluyor birden bire ilişki yenilenmiş gibi bişey oluyor bence :)
Hoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)

Günaydın beybileeer :KK70:
Bugün cuma ekstra bir mutluluk hali olsun üzerimizde İnşallah...
Dün kayınvalideciğime gittim yemeğe biliyosunuz. İlk kez canlı kanlı anne - baba dedim. Allahım mutluluğu görmelisiniz.
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu :KK70:
Benden şuan için haberler bunlaaar :)
Yaa nasıl dedin cidden. Nişan günü istediler öpün annenizin babanızın elini dediler ben teyze dedim o_O Üstüne bi de yüzükler takıldı yine el öpme muhabbeti, inat eder gibi yine teyze dedim. Arıyor hala teyze diyorum. Diyemedim anne. Bi de istemez inat edermiş gibi, ama ağzım öyle alıştı kaç yıldır napayım. Annemden başkasına anne demek garip geliyor.
istemede ne giymeli nasıl hazırlanmalı bilemiyorum bi yardım edin:)
Bence çok sade diz hizasında bir elbise giyebilirsin. Önü baya bi kapalı olursa rahat edersin kahve ikram edilecek çünkü.

Haha yaa nişan Aralıktaydı o günden beri demiyorum işte var sen düşün :KK70:

Oyy valla darısı başına, ben de nasıl zorlandım bilemezsin. Ama nişanlımın kaç göz hareketleri ve ısrarları sonucu bu noktaya gelebildim. Üstümden yük kalktı bee :KK70:
İyiymiş en iyi evlendikten sonra demek o da napacaksın mecburr:)

Noldu kii? Gerçi olur öyle arada gerginlikler, yeni haftaya pozitif başlarsınız artık.

Kıskanmayın kız, biz de çok uzun süreler görüşemedik yani tadını çıkarıyorum o yüzden. Hem siz de bi kaç aya evleniyosunuz ben ne yapayım :63:

İstemeden sonra düzelir ya. Aileler dahil olunca bi değişik oluyor birden bire ilişki yenilenmiş gibi bişey oluyor bence :)

Yaa nasıl dedin cidden. Nişan günü istediler öpün annenizin babanızın elini dediler ben teyze dedim o_O Üstüne bi de yüzükler takıldı yine el öpme muhabbeti, inat eder gibi yine teyze dedim. Arıyor hala teyze diyorum. Diyemedim anne. Bi de istemez inat edermiş gibi, ama ağzım öyle alıştı kaç yıldır napayım. Annemden başkasına anne demek garip geliyor.

Bence çok sade diz hizasında bir elbise giyebilirsin. Önü baya bi kapalı olursa rahat edersin kahve ikram edilecek çünkü.
bakacağım işte artık elbise olur pantolon olur bilemedim:)

aldıklarım bunlar kızlar.
güle güle kullan canım :)

ay bende çok zor dedim. telefonda söylüyorum ama yüz yüze diyemedim. dediğimdede sessiz şekilde :D ama diyince noluyorsa gerçekten havalara uçuyorlar :D nişanlım çok raahat söylemişti. Nişan dönüşü bizim eve uğrayıp nişan bohçasını aldı arabaya indirmeye. kapıda hadi anne görüşürz dedi çıktı :D çocuk çoktan hazırmış :D

ayrı olacak nişan galiba ben istemiyorum ama ailem ve ailesi istiyor
tatlım diz üstü sade bi elbise yeterli bence. ben öyla yapmıştım. saçımıda toplattırcaktım ama nişanlım düz halini çok seviyor ısrarla düz açık istediği için öyle yaptım.

Ayy ben 7 senedir teyze amca diyorum nasıl zor geldi anlatamam. Ben de nişan günü ayısını yaptım üzülme :D
Diyemedim napim. Sonra teld e konuştuk gittim falan yine aynı. Nişanlım söyle söyle diye baskı yapıyo ben hala ama diyemiyorumlar. Bi gün gittim onlara görümcem de oradaydı. Babası hoşgeldin kızım nasılsın dedi. Ben de baba diyeöiyorum diye dalgaya vurup " iyiyim teşekkürler siiiiz ? " yaptım :D Ablası kahkahayı patlattı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaaz baba desen diyemiyosun napcaksın sen " dedi :D Ben de yaa sen de tam bi görümcesin valla dedim güldük. Babası hemen " yok canım amca mı kaldı bitti artık o devir " dedi. Ben kıpkırmızı tabii.
Sonra tabii diyemedim amca. Seslenemden takıldım bi süree . Sonra bi gün beni aradı resmen duymak için :D
Ben de sıktım kendimi dedim bi şekilde. Annesine de önce tel. de dedim.
Dün de olayı halletim. Benim hikaye böyle yanii :D

tatlım diz üstü sade bi elbise yeterli bence. ben öyla yapmıştım. saçımıda toplattırcaktım ama nişanlım düz halini çok seviyor ısrarla düz açık istediği için öyle yaptım.
benimkide toplu çok seviyor düz sade bir elbise güzel sade bir takı saçlar toplu:)

Ayy ben 7 senedir teyze amca diyorum nasıl zor geldi anlatamam. Ben de nişan günü ayısını yaptım üzülme :KK70:
Diyemedim napim. Sonra teld e konuştuk gittim falan yine aynı. Nişanlım söyle söyle diye baskı yapıyo ben hala ama diyemiyorumlar. Bi gün gittim onlara görümcem de oradaydı. Babası hoşgeldin kızım nasılsın dedi. Ben de baba diyeöiyorum diye dalgaya vurup " iyiyim teşekkürler siiiiz ? " yaptım :KK70: Ablası kahkahayı patlattı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaaz baba desen diyemiyosun napcaksın sen " dedi :KK70: Ben de yaa sen de tam bi görümcesin valla dedim güldük. Babası hemen " yok canım amca mı kaldı bitti artık o devir " dedi. Ben kıpkırmızı tabii.
Sonra tabii diyemedim amca. Seslenemden takıldım bi süree . Sonra bi gün beni aradı resmen duymak için :KK70:
Dün de olayı halletim. Benim hikaye böyle yanii :KK70:
cok iyiyimiş sninki gülmekten öldüm burda

bakacağım işte artık elbise olur pantolon olur bilemedim:)
Elbise giy kesinlikle o gün özel bir gün :)
güle güle kullan canım :)

ay bende çok zor dedim. telefonda söylüyorum ama yüz yüze diyemedim. dediğimdede sessiz şekilde :KK70: ama diyince noluyorsa gerçekten havalara uçuyorlar :KK70: nişanlım çok raahat söylemişti. Nişan dönüşü bizim eve uğrayıp nişan bohçasını aldı arabaya indirmeye. kapıda hadi anne görüşürz dedi çıktı :KK70: çocuk çoktan hazırmış :KK70:
Ay çok güldüm nişanlına :D Adam doğuştan damat çıkmış vallahi :D Benimki de diyemez herhalde öyle. Açıkçası benimki zaten biraz soğuk sevmediğinden değil de, anneme babama hitap ettiğini de duymadım hiç, hala daha atamadı o yabancılığı. E tabi hiç gitmezse yanlarına, olacağı bu :KK11:

yiymiş en iyi evlendikten sonra demek o da napacaksın mecburr:)
Üstümdeki baskı sebebiyle diyip kurtuldum. Nişanlım hemen ertesi gün demeye başlayınca benden de aynı performansı bekledi herhall :D
ayrı olacak nişan galiba ben istemiyorum ama ailem ve ailesi istiyor
Ah aileler ah :D Ne gerekse artık. Ay o zaman sana elbise önericem. Benim arkadaş da söz yapacak bi kaç aya onun için bakmıştık. Ben çok beğenmiştim. Konsepte çok uygun yanii. Dur bulayımda göndereyim :)

Ayy ben 7 senedir teyze amca diyorum nasıl zor geldi anlatamam. Ben de nişan günü ayısını yaptım üzülme :KK70:
Diyemedim napim. Sonra teld e konuştuk gittim falan yine aynı. Nişanlım söyle söyle diye baskı yapıyo ben hala ama diyemiyorumlar. Bi gün gittim onlara görümcem de oradaydı. Babası hoşgeldin kızım nasılsın dedi. Ben de baba diyeöiyorum diye dalgaya vurup " iyiyim teşekkürler siiiiz ? " yaptım :KK70: Ablası kahkahayı patlattı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaaz baba desen diyemiyosun napcaksın sen " dedi :KK70: Ben de yaa sen de tam bi görümcesin valla dedim güldük. Babası hemen " yok canım amca mı kaldı bitti artık o devir " dedi. Ben kıpkırmızı tabii.
Sonra tabii diyemedim amca. Seslenemden takıldım bi süree . Sonra bi gün beni aradı resmen duymak için :KK70:
Dün de olayı halletim. Benim hikaye böyle yanii :KK70:
Yaa resmen okurken ben morardım burda :D Çok zor yaa:KK14:

Elbise giy kesinlikle o gün özel bir gün :)

Ay çok güldüm nişanlına :KK70: Adam doğuştan damat çıkmış vallahi :KK70: Benimki de diyemez herhalde öyle. Açıkçası benimki zaten biraz soğuk sevmediğinden değil de, anneme babama hitap ettiğini de duymadım hiç, hala daha atamadı o yabancılığı. E tabi hiç gitmezse yanlarına, olacağı bu :KK11:
kesinlikle ne kadar çokgörüşürse okadar çok ısınıyor. Benimkiler sürekli bir arada sıkıntı yok.

y bende çok zor dedim. telefonda söylüyorum ama yüz yüze diyemedim. dediğimdede sessiz şekilde :KK70: ama diyince noluyorsa gerçekten havalara uçuyorlar :KK70: nişanlım çok raahat söylemişti. Nişan dönüşü bizim eve uğrayıp nişan bohçasını aldı arabaya indirmeye. kapıda hadi anne görüşürz dedi çıktı :KK70: çocuk çoktan hazırmış :KK70:
Haha çok komikler bunlar yaa benimki de aynısını yaptı valla. Sanki yıllardır anne diyeceği günü bekliyodu gibi :D

Back
X