2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Heyyy teknik eleman kadrosu neredesiniz, burada işçi kardeşinizin hakkı yeniyor yahuuuu En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Ha gayret hatunlar, 4 yetmez 5 yapın..ocağıma incir ağacı diktiniz yaaa nirden dedim ben, hay dilim kopmasın emi :KK53::KK53:
:D :D :D Biz teyzeleri olaraktan bakarız üzülmee. Hakkını da ararız valla mevzu varsa geleyimEn Büyük KK
Oyy ofiste tek kaldım.
O sebepten hafayı kapattım sayıyorum. Bi keyif kahvesini hak ettim diiimii :KK70:
Ehehe ben de hep tekim bütün gün sıkıntıdan patlıyorum. Ayrıcaa elimde şu an türk kahvesi, keyfine katılıyorum :P

:KK70: :KK70: :KK70: Biz teyzeleri olaraktan bakarız üzülmee. Hakkını da ararız valla mevzu varsa geleyimEn Büyük KK

Ehehe ben de hep tekim bütün gün sıkıntıdan patlıyorum. Ayrıcaa elimde şu an türk kahvesi, keyfine katılıyorum :p

O zaman siz yapın minik minik , ben severim onları, parklara götürürüm, oyuncaklar alırım..heee olmaz mı ? :21:

Kııız kim nazar değdirdi benim nişanlıya yaa. Rezil oldum iki dk. da:D
Çıkışta buluşucaktık. Ben yanımda çok eşya ar ağırlarda sen gel beni al ayrdım et dedim. Yaa sen de he ne yardımı kızım dedi bana haha :d Şoklara girdim.
Neyseki şakaymış! :D

Back
X