- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
bunlar adamı sömürene kadar çalıstırır ya batarsa sen karda kısta geledin adamın cirosu düştü
Bizde saf gibi mutlu olduk ya, hayır gelmemiz işine yaramayacaktı zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar adamı sömürene kadar çalıstırır ya batarsa sen karda kısta geledin adamın cirosu düştü
Heyyy teknik eleman kadrosu neredesiniz, burada işçi kardeşinizin hakkı yeniyor yahuuuu
Ha gayret hatunlar, 4 yetmez 5 yapın..ocağıma incir ağacı diktiniz yaaa nirden dedim ben, hay dilim kopmasın emi![]()
Ehehe ben de hep tekim bütün gün sıkıntıdan patlıyorum. Ayrıcaa elimde şu an türk kahvesi, keyfine katılıyorumOyy ofiste tek kaldım.
O sebepten hafayı kapattım sayıyorum. Bi keyif kahvesini hak ettim diiimii![]()
Şu an hayal ettim de, bi buluşma ayarlasak bir yerde otursak amma çenemiz düşer mekandan kovarlar bizii öyle hissettim![]()
Gelin hatınlar beraber içelim fal da bakarız![]()
![]()
![]()
Biz teyzeleri olaraktan bakarız üzülmee. Hakkını da ararız valla mevzu varsa geleyim
Ehehe ben de hep tekim bütün gün sıkıntıdan patlıyorum. Ayrıcaa elimde şu an türk kahvesi, keyfine katılıyorum![]()
Anaam fal da mı var. Gelirim valla hemenGelin hatınlar beraber içelim fal da bakarız![]()
Ona da ayaklanırızAaa aa müşteri daima haklıdır diye tabir varonlar kim ki bizi kovucak
![]()
Hafta bitti ya ohhİçelim kız hadikutlama kahvesi babında
![]()
Niye yaa eğlenelim azıcıkAyy benim falım fallanmış boşver siz bakıverin kendinize![]()
![]()
Benim yenilen hakkımı![]()
Ben de çok istedim vallaa. Neyse Derya ablaya gönderiym de baksın madem.afta bitti ya ohhFal da bakalım be valla çok istedim eğleniriz
![]()
Senin 5 veletten vakit kalacak mı kiO zaman siz yapın minik minik , ben severim onları, parklara götürürüm, oyuncaklar alırım..heee olmaz mı ?![]()
Koş valla çok güzel sallarım. Fazla film izleme derler banaAnaam fal da mı var. Gelirim valla hemen![]()
Deliye her gün bayram misali işte bizimki deNeyi kutluyosak![]()
![]()
O da yetenek bende o da yokKoş valla çok güzel sallarım. Fazla film izleme derler bana![]()
Siz yine buldunuz birbirinizBen seninle özel kutlama istiyorum![]()
Hep aynı şeyler ama az yaratıcı olsunlarBen de çok istedim vallaa. Neyse Derya ablaya gönderiym de baksın madem.![]()
Ben çalışmadımO da yetenek bende o da yok
Ayrıca kızlar biz neyi kutluyoruz sabahtan beri burda sohbetteyiz zaten . Hanginiz çalıştıı sankiii itiraf edinn![]()