2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Huff mesainin 7de bittiği yetmezmiş gibi bir de montajda işler yetişmemiş 1 saat daha mecbur servis için bekliyorum. Yuh arkadaş ya bu nedir oldu olacak 12de döneyim eve :KK11:

İyiyiz canım sen nasılsn ? Nasıl gidiyo evlilik ?
Evlilik koşuşturmaca ya ne yemek yapsamsa geçiyo:) zor oluyo ama sevdiceğinle olmak çok güze:) sen nasılsın napıyosun
Çok heves ettim bakalım bi kritik yapayım :)

Merhaba evli hatun :) İyiyiz çok şükür, sen nasılsın toparlayabildin mi kendini
Daha aklıma geldikçe ağlıyorum bazen onunla ilgili şeyler hayırlıyorum gülümsüyorum ama çok zormuş. alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Diyorum memlekete gidince o olmayacak yanında diye

Anca geldim eveee :KK70:
Ya millet çıktı evine gitti ben hala işteyim, cuma diye sevinmiştim ağlıycam şimdi ya :(
Evlilik koşuşturmaca ya ne yemek yapsamsa geçiyo:) zor oluyo ama sevdiceğinle olmak çok güze:) sen nasılsın napıyosun

Daha aklıma geldikçe ağlıyorum bazen onunla ilgili şeyler hayırlıyorum gülümsüyorum ama çok zormuş. alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Diyorum memlekete gidince o olmayacak yanında diye
Canım huzurla uyusun inşallah. Allah mekanını cennet etsin. Ne denir inan bilemiyorum başka :(

Ya millet çıktı evine gitti ben hala işteyim, cuma diye sevinmiştim ağlıycam şimdi ya :KK43:

Canım huzurla uyusun inşallah. Allah mekanını cennet etsin. Ne denir inan bilemiyorum başka :KK43:
Canım yatağa bağımlıydı kurtuldu aslında. bi tek babannem bakıyodu. Onada zordu:(

Canım valla uzun süre dayanıyo 15 gün belki daha fazla

Çok fazla dayanıyor diye biliyorum ama süre dersen bişey diyemedim. Benim nişan kurabiyelerini 15 gün sonra yedim bişey olmadı hayattayım :KK53:

:KK48::KK48:

Canım ben butik kurabiye yapıyorum. Şeker hamuru son kullanma tarihine kadar dayanır. Hava alırsa kurur, sertleşir. İyi paketlenirse 1 aya kadar dayanır, sertleşmez.

teşekkürler kızlar :)

off ben nası kahvaltı takımı seçicem. :KK43: dün bernardonun takımları indirime girmişti.200-300 liraydı.ama benim pek içime sinmedi gibi kararsız kaldım.almadım.şimdide karar veremiyorum.sizin beğendiğiniz takımlar var mı kızlar.

off ben nası kahvaltı takımı seçicem. :KK43: dün bernardonun takımları indirime girmişti.200-300 liraydı.ama benim pek içime sinmedi gibi kararsız kaldım.almadım.şimdide karar veremiyorum.sizin beğendiğiniz takımlar var mı kızlar.
Begendiklerini at secelim canım

Back
X