Yaaatabi ki olmadım geri iade ama aynısı yok stokta

Can sağlığı olsun canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaatabi ki olmadım geri iade ama aynısı yok stokta
tatlım 610 tl hangi nikah dairesi ?Bende hicbisey yapmiyorum bekliyorum ki ev isi hallolsun. Sonra bildigin yardiricamnikah dairesine gittim 6ay kala alabilirmisim ekim ayi icin simdi olmuyormus. Benim icin iyi oldu bir ay daha vakit kazandim
Canim soz konusu ev bahcesehirde. Biz anadolu yakasi kadikoy bostanci tarafindayiz. Orda kimsemiz yok ve yol da uzak. Gelenimiz gidenimiz bile olmaz yani. Alici varmis galiba bu hafta bakicaklarmis insallah satilir da onumuze bakariz.
Nikah dairesine gittim 610tl salon parasi verecegimi ogrendim. hangi evrak lazim onu sormadim. Internette yaziyor cunku. Bir de 6ay kala en erken alinabilirmis tarih. Ekim ayi icin bir ay daha var yani
Fiyati ne kadardi canim? Nerde bu fuar?
Hayirli olsun canimeviniz nerde?
Balayiniz nerde![]()
Bende hicbisey yapmiyorum bekliyorum ki ev isi hallolsun. Sonra bildigin yardiricamnikah dairesine gittim 6ay kala alabilirmisim ekim ayi icin simdi olmuyormus. Benim icin iyi oldu bir ay daha vakit kazandim
Canim soz konusu ev bahcesehirde. Biz anadolu yakasi kadikoy bostanci tarafindayiz. Orda kimsemiz yok ve yol da uzak. Gelenimiz gidenimiz bile olmaz yani. Alici varmis galiba bu hafta bakicaklarmis insallah satilir da onumuze bakariz.
Nikah dairesine gittim 610tl salon parasi verecegimi ogrendim. hangi evrak lazim onu sormadim. Internette yaziyor cunku. Bir de 6ay kala en erken alinabilirmis tarih. Ekim ayi icin bir ay daha var yani
Balayiniz nerde![]()
Bende hicbisey yapmiyorum bekliyorum ki ev isi hallolsun. Sonra bildigin yardiricamnikah dairesine gittim 6ay kala alabilirmisim ekim ayi icin simdi olmuyormus. Benim icin iyi oldu bir ay daha vakit kazandim
Balayiniz nerde![]()
İzmirde canım beş bin liraya vardı bide 6 bin liraya iki farklı modelBende hicbisey yapmiyorum bekliyorum ki ev isi hallolsun. Sonra bildigin yardiricamnikah dairesine gittim 6ay kala alabilirmisim ekim ayi icin simdi olmuyormus. Benim icin iyi oldu bir ay daha vakit kazandim
Balayiniz nerde![]()
Çeyiz çıkarma derken çeyiz serip herkese göstermekse tabiki yapmayacağım cok eskide kaldı artık ne bileyimKızlar bir şey sormak istiyorum..Bazı adetlere göre çeyiz çıkarma var biliyorsunuz..Siz öyle bir şey yapacak mısınız?
6 Ay öncesinden gün almak mı gerekiyormuş canım? Sanırım beynim basmadı :)
Çeyiz çıkarma derken çeyiz serip herkese göstermekse tabiki yapmayacağım cok eskide kaldı artık ne bileyim
Tam tersi canımbaşvurada vereceğin evrakların yasal geçerlilik süresi 6 ay oyüzden en fazla 6 ay önce başvurabiliyorsun
![]()
Aaaa evet bizde de var :) aslında ev olsaydı direk eve koyardım aldıklarımı ama yok o yüzden çıkarma yapabilirim ama dizdirmem öyle eve kendim herşeyi yaparım :)Kızlar bir şey sormak istiyorum..Bazı adetlere göre çeyiz çıkarma var biliyorsunuz..Siz öyle bir şey yapacak mısınız?
utanma kız bende gidip sorunca öğrendimayyy çok utandımm
Aaaa evet bizde de var :) aslında ev olsaydı direk eve koyardım aldıklarımı ama yok o yüzden çıkarma yapabilirim ama dizdirmem öyle eve kendim herşeyi yaparım :)
bugün her pazartesi olduğu gibi feci yoğundu geçmişi çok okumadan ortadan daldım :) pazar günü gene gelinlik baktık. Bendemi anormallik var yoksa her yerdeki gelinlikler birbirinin aynı geliyor bana. bi kaç kriterim var.mesela balık olmasın, taş işlemeli olmasın, straplez olmasın, uzun kollu olmasın, dantel olsun, uzun kuyruklu olsun. yani böyle olunca gösterdikleri modeller hep birbirinin aynısıuzun kuyruklu olsun istiyorum yürüdükçe arkadan güzel dursun die. o tarz modellerinden önünü düz yapıyorlar. onuda sevmiyorum fotolarda hep önden çekiliyor. Herkeste takı törenindeki fotolar kalıyor ve onlarda hep o kötü görüntü oluyor düm düz bişi. Yani buyüzden öndede iki kat gibi etek olsun diyorum hareketlilik katmak için. böyle kriter koyuncada fazla seçenek olmuyor. bu anlattıklarıma göre şu modeli buldum netten. sizce buna göre direkt gidip diktirimmi (uzun kol değil askılı olarak yapıp) yada daha baksammı karar veremiyorum ya
anlattığım kriterlere uygun farklı değişik modeller varmı elinizde. Çok garip bir yazı oldu farkındayım ama çok stres yaptım bu gelinlik işini. nişanlımda bile çok tartıştık dün burnundan getirdim
![]()
nolcak biizm bu halimiz yaSana bu konu ile ilgili çok yardımcı olmak isterdim ama , ben bile ne istediğimi bilmiyorum ki :)
Aslında fena durmuyo güzel bu ama kolları olmasa nasıl olur :)bugün her pazartesi olduğu gibi feci yoğundu geçmişi çok okumadan ortadan daldım :) pazar günü gene gelinlik baktık. Bendemi anormallik var yoksa her yerdeki gelinlikler birbirinin aynı geliyor bana. bi kaç kriterim var.mesela balık olmasın, taş işlemeli olmasın, straplez olmasın, uzun kollu olmasın, dantel olsun, uzun kuyruklu olsun. yani böyle olunca gösterdikleri modeller hep birbirinin aynısıuzun kuyruklu olsun istiyorum yürüdükçe arkadan güzel dursun die. o tarz modellerinden önünü düz yapıyorlar. onuda sevmiyorum fotolarda hep önden çekiliyor. Herkeste takı törenindeki fotolar kalıyor ve onlarda hep o kötü görüntü oluyor düm düz bişi. Yani buyüzden öndede iki kat gibi etek olsun diyorum hareketlilik katmak için. böyle kriter koyuncada fazla seçenek olmuyor. bu anlattıklarıma göre şu modeli buldum netten. sizce buna göre direkt gidip diktirimmi (uzun kol değil askılı olarak yapıp) yada daha baksammı karar veremiyorum ya
anlattığım kriterlere uygun farklı değişik modeller varmı elinizde. Çok garip bir yazı oldu farkındayım ama çok stres yaptım bu gelinlik işini. nişanlımda bile çok tartıştık dün burnundan getirdim
![]()
nolcak biizm bu halimiz ya![]()