- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Olmamış naptınnn gızzdeneme mesajı atayım olmuş mu ki ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmamış naptınnn gızzdeneme mesajı atayım olmuş mu ki ya :)
ben senin imzanıda göremiyorum neden kiOlmamış naptınnn gızz![]()
Hadi yaa ee ben görüyorumben senin imzanıda göremiyorum neden ki
Olmamış naptınnn gızz![]()
ben hiç bişey gömüyorum endless de görmüş amaHadi yaa ee ben görüyorum![]()
ben hiç bişey gömüyorum endless de görmüş ama
evet görüyorum şimdi bende nasıl yapıcamseçeneklerde başkalarının imzalarını gör gibi bi seçenek olacak canm onu işaretlemen lazım,
olmamış mı benim ki neden olmuoooooooooooooo
Selam gençlik
evet görüyorum şimdi bende nasıl yapıcam![]()
ona baktım da onu nereye yapıştıracağız :)iki sayfa önce anlattı ama bende yapamadım![]()
Niye olmadı anlamadım kiiiki sayfa önce anlattı ama bende yapamadım![]()
Oo anladım canım o zaman iş zor tabii. Umarım hallolur bir günde. Ama işte hastaneden almak gerekenler kurcaladı benim kafamı açıkçası. O yüzden iki gün diye düşünüyorum. Ama biraz arayı açarak yaparsın olmadı ...canım evleneceğimi iş yyerine söylemedim ki henüz
ben antepde çalışıyorum istanbula gideceğim için iş yerinden ayrılmam gerekecek nişanlım askerden gelip işe başlayınca söylemeyi düşünüyorum
Bide antepdeyim adanaya gidip işlemleri yapacağım için izni tam gün almak lazım![]()
Niye olmadı anlamadım kii![]()
Oo anladım canım o zaman iş zor tabii. Umarım hallolur bir günde. Ama işte hastaneden almak gerekenler kurcaladı benim kafamı açıkçası. O yüzden iki gün diye düşünüyorum. Ama biraz arayı açarak yaparsın olmadı ...
Yap da anlat bize nasıl oluyomuş diyeee :)
Bizim belediye 3,5 ay önce veriyomuş tarihi o yüzden henüz alamıyoruz.
Ve nasıl bi fiyat çıkacak çok merak ediyorum. Sen onu öğrendin mii
nereye yapıştırıyoruz ki :)Bilmem ki neden olmadı acaba ya nereye yapıştırdın sen imza yerinde![]()
nereye yapıştırıyoruz ki :)
orda cıkıyor yazınca cıkmadıBende yapamadım ya imza yeri var kişisel bilgileriniz de![]()