- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Noldu canım neden tartıştınız
Hoşgeldiinn
Kuzum anlatigm.olau sana anltmstm ya çözümsüz rafta duruyor hakmzda hayrlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu canım neden tartıştınız
Hoşgeldiinn
Kuzum anlatigm.olau sana anltmstm ya çözümsüz rafta duruyor hakmzda hayrlisi
Benim bohça çok sadeydi canım, Biz nişanlımla ikimiz aldık gerekli olanları..Nişanlımın annesi başka şehirde onunda aldıklarını yazıyorum.
2 pijama takımı
1 pijama takımı (yazlık)
1 terlik (tüysüz, topuksuz twıgy terliklerden)
1 iç çamaşırı
6'lı set dedikleri şey ( annesi almış )
bornoz takımı (annesi almış)
nevresim takımı (annesi almış)
sabahlık, gecelik
makyaj malzemesi (allık, 3'lü far, göz kalemi, allık fırçası,ruj, maskara, )
makyaj temizleme ürünleri, krem, lif
parfüm
havlu
annesi geldiğinde ,mont, ayakkabı, çanta almıştı..
Nişanda da bilezik, yeditaş,pırlanta seti taktılar..
Kizlar gelinlige baslayaniniz varmi ya ben daha hic gitmedim gecni kaliyorum ama daha cokta var
İyidirr sen nasılsınn :)Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz
Olur oluur, öyle kel alaka renkler değilmiş kii.o düşünce bende de var ya.sanki herşey kel alaka olcakmış gibi geliyo.dolaplar beyaz.üst kısmında siyah bi şerit var göze batmayan.fayanslar gümüş renkli aralarda siyahlar var.ocak evye davlumbaz siyah.duvar kağıdı krem.benim aldıklarım pembe mor maviperdeleri kara kara düşünüyorum.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
Ayy ne güzel dua o öyleee yaagünaydın gelinciklerbol kararlı bir gün olsun herşeyimize hemencicik karar verelim inş
![]()
Günaydınnnn :)
Günaydın herkese :)
Günaydın hepiciğinizeee..Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz
Kız daha yeni kayıtlar bitti :) çalışmak için çok erkenOlur oluur, öyle kel alaka renkler değilmiş kii.
Karar vermek ne zormuş cidden, ben bu kısımların çok eğlenceli olduğunu düşünmüştüm oysa kiii
Eğlenceli bi o kadar da bunaltıcı çıktı
Ayy ne güzel dua o öyleee yaaAmiiinn!!!!
Günaydın hepiciğinizeee..
Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım
Üşengeçlik kanımda vaaar :)
Aaa olmazz :))Kız daha yeni kayıtlar bitti :) çalışmak için çok erken![]()
Oooo 9 dersse çalış zaten sınav tarihleri öne alınmış nisanda sınav varmış :) benim iki tane var ondan bu rahatlıkAaa olmazz :))
9 dersim varr. Sindire sindireçalışayım kii sıkılmayayım.
Çok çalışmam lazım çoook![]()
Haha ben de çok mu erken ya beklesem mi diye düşünmeye başlamıştım tam olacak işmi yaptığınOooo 9 dersse çalış zaten sınav tarihleri öne alınmış nisanda sınav varmış :) benim iki tane var ondan bu rahatlık![]()
Ay ben her sınava girdiğimde iki gün önce bakar girerdim ama işte 2 tanesi güldürmedi kaldımHaha ben de çok mu erken ya beklesem mi diye düşünmeye başlamıştım tam olacak işmi yaptığın
Evet kuzu Nisan da ve ben sıfırım yani bu zamana kadar çalışmadıklarımın acısını çıkarmam lazım. Durum fecii![]()
bende iyim çok şükür canım ne olsun iş güçİyidirr sen nasılsınn :)
Hoşbuldum canım nasılsınız en güzel gelin adayları olarak?![]()
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın gelinciklerbol kararlı bir gün olsun herşeyimize hemencicik karar verelim inş
![]()
Günaydınnnn :)
Günaydın herkese :)
Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz
günaydınnlar
Günaydın hepiciğinizeee..
Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım
Üşengeçlik kanımda vaaar :)