2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim bohça çok sadeydi canım, Biz nişanlımla ikimiz aldık gerekli olanları..Nişanlımın annesi başka şehirde onunda aldıklarını yazıyorum.

2 pijama takımı
1 pijama takımı (yazlık)
1 terlik (tüysüz, topuksuz twıgy terliklerden)
1 iç çamaşırı
6'lı set dedikleri şey ( annesi almış )
bornoz takımı (annesi almış)
nevresim takımı (annesi almış)
sabahlık, gecelik
makyaj malzemesi (allık, 3'lü far, göz kalemi, allık fırçası,ruj, maskara, )
makyaj temizleme ürünleri, krem, lif
parfüm
havlu

annesi geldiğinde ,mont, ayakkabı, çanta almıştı..

Nişanda da bilezik, yeditaş,pırlanta seti taktılar..

Yeditaş ne kiz:KK53:

o düşünce bende de var ya.sanki herşey kel alaka olcakmış gibi geliyo.dolaplar beyaz.üst kısmında siyah bi şerit var göze batmayan.fayanslar gümüş renkli aralarda siyahlar var.ocak evye davlumbaz siyah.duvar kağıdı krem.benim aldıklarım pembe mor mavi :confused: perdeleri kara kara düşünüyorum.
Olur oluur, öyle kel alaka renkler değilmiş kii.
Karar vermek ne zormuş cidden, ben bu kısımların çok eğlenceli olduğunu düşünmüştüm oysa kiii :(
Eğlenceli bi o kadar da bunaltıcı çıktı :D
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:KK71::KK71::KK71:

günaydın gelincikler :KK70: bol kararlı bir gün olsun herşeyimize hemencicik karar verelim inş :KK70:
Ayy ne güzel dua o öyleee yaa :D Amiiinn!!!!

Günaydınnnn :)
Günaydın herkese :)
Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz
Günaydın hepiciğinizeee..
Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım :D
Üşengeçlik kanımda vaaar :)

Olur oluur, öyle kel alaka renkler değilmiş kii.
Karar vermek ne zormuş cidden, ben bu kısımların çok eğlenceli olduğunu düşünmüştüm oysa kiii :KK43:
Eğlenceli bi o kadar da bunaltıcı çıktı :KK70:

Ayy ne güzel dua o öyleee yaa :KK70: Amiiinn!!!!

Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım :KK70:
Kız daha yeni kayıtlar bitti :) çalışmak için çok erken :D

Oooo 9 dersse çalış zaten sınav tarihleri öne alınmış nisanda sınav varmış :) benim iki tane var ondan bu rahatlık :KK70:
Haha ben de çok mu erken ya beklesem mi diye düşünmeye başlamıştım tam olacak işmi yaptığın :D
Evet kuzu Nisan da ve ben sıfırım yani bu zamana kadar çalışmadıklarımın acısını çıkarmam lazım. Durum fecii :D

Haha ben de çok mu erken ya beklesem mi diye düşünmeye başlamıştım tam olacak işmi yaptığın :KK70:
Evet kuzu Nisan da ve ben sıfırım yani bu zamana kadar çalışmadıklarımın acısını çıkarmam lazım. Durum fecii :KK70:
Ay ben her sınava girdiğimde iki gün önce bakar girerdim ama işte 2 tanesi güldürmedi kaldım :D yani çıplak heykelleri koymuşlar bu kimin eseri ne biliyim kimin :D

Hoşbuldum canım nasılsınız en güzel gelin adayları olarak? :KK37:

Canıım :) iyiyim çok şükür dün yazamadım k.bakma ;)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:KK71::KK71::KK71:

Günaydınnn ne bu enerji :KK53:

günaydın gelincikler :KK70: bol kararlı bir gün olsun herşeyimize hemencicik karar verelim inş :KK70:

Günaydın canım :) İnşallahh

Günaydınnnn :)

Günaydııın :) :)

Günaydın herkese :)

Günaydın canım ;)

Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz

Günaydın canıım :) çok şükür ben iyiyim iş güç yine aynı farklı bişey yok. Sadece sözlümü özlediiiim.........

Günaydıın :)

Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım :KK70:

Günaydıın :) Allah zihin açıklığı versin canım ;) hadi inşallah :KK28:

Back
X