- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammselam kızlar![]()
Aa aynı mııı :)) Haha cevap veriyorumAynı bölümdeymişizson sınıf mı senin karışık mı
![]()
sevgilin kuyumcumu anlamadım canım.bana bi akıl verin kafam karıstı şimdi adam kuyumcu alyans falan biz alacağız ama tereceyi tere satmak gibi saat desem en uygun saatleri o alıyor zaten toptancılar herşey elinin altında değişik ne yapabilirim ben
selam kızlar![]()
aynen kuyumcu şimdi az kaldı gelmelerine e ben bu adama ne alcam alyansı bile sorun onlardan almasan olmaz alsan ödetmez cok sacma olur nasıl bir yol izlenir bilemedimsevgilin kuyumcumu anlamadım canım.
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinizeeee *.*
Bugün çok mutluyummm![]()
günaydın hayırdır insallah Allah mutluluğunu daim etsinKızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinizeeee *.*
Bugün çok mutluyummm![]()
İyiyim bende uğraşıyoruz öylee ay eskiden çok kolaydı bu format atma artık bende atamıyorumEvet canıım :) yoğunumda zar zor giriyorum bu aralar bide pc yavaşladı :) format atmayı becerebilsem atıcamda pc de ingilizce :) zor olur ... Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım benim
İvit bende o bölümdeyimm :) benim bu son 2 ile bitmiş olur umarım aslında bitmese de olabilir otobüste öğrenci indirimi iyi oluyoAa aynı mııı :)) Haha cevap veriyorum
B)Karışık hatta karmakarışık kuzu![]()
İyiyim bende uğraşıyoruz öylee ay eskiden çok kolaydı bu format atma artık bende atamıyorum![]()
Günaydın :) Hayırdır ne oldu :))
günaydın hayırdır insallah Allah mutluluğunu daim etsin
dün çok güzel gelişmeler oldu ya çok mutluyum :)
Birincisi nişanlımla balayına karar verdik, uçak biletlerine kadar aldık.
Antalya titanik beach hotel balayı otelimiz giden var mı kızlar :)
İkincisi ise ben yorulmayaym diye (öyle dior pislik ) arzum otomotik çaycı almış. Çok sevindim ya hatta balayından daha çok sevindim :)![]()
Ohh oh ne güzelll :) Valla benim lise , üni.. arkadaşım gitti o otele çok beğenmişti hatta ama odalar küçük diyordu tam bilemiyorum tabiçok sevindim senin adına ..Çaycınıda güle güle kullan
![]()
cok sevindim canım hayırlı olsun çaycını güzel günlerde kullandün çok güzel gelişmeler oldu ya çok mutluyum :)
Birincisi nişanlımla balayına karar verdik, uçak biletlerine kadar aldık.
Antalya titanik beach hotel balayı otelimiz giden var mı kızlar :)
İkincisi ise ben yorulmayaym diye (öyle dior pislik ) arzum otomotik çaycı almış. Çok sevindim ya hatta balayından daha çok sevindim :)![]()
cok sevindim canım hayırlı olsun çaycını güzel günlerde kullan
banada bi yardımcı olun kızlar az öncede yazdım ne alıcam ben bu adama
ben doğum gününü gectim bohcadan bahsediyorum adam kuyumcu zaten tereceyi tere satmak gibi alyansı bile onlardan almasan olmaz alsan bi türlü nasıl yaparım bilemedimTeşekkür ederim canım :)
Benim hiç aklıma gelmiyor ya benimde hediye almam lazım ama bulamadım ya haftaya doğum günü![]()
ben doğum gününü gectim bohcadan bahsediyorum adam kuyumcu zaten tereceyi tere satmak gibi alyansı bile onlardan almasan olmaz alsan bi türlü nasıl yaparım bilemedim