2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben doğum gününü gectim bohcadan bahsediyorum adam kuyumcu zaten tereceyi tere satmak gibi alyansı bile onlardan almasan olmaz alsan bi türlü nasıl yaparım bilemedim

Canım kuyumcu olabilir daha iyi sizin için, Sen ısrar et ne kadarsa ver alyansın parasını :)

Canım adet diye bişey var .Anladığım kadarıyla sözlün kuyumcu ve kendi alyansınıda onunkide orada alınacak. O sana alsın , sende ona al. Israr ederse kuyumcuyum bizim falan gibisinden olmaz öyle şey adetler böyle de
demi y zaten o yaptırır ikisinede bide bizde söyle bi sorun var maddi konuda hiç daha bişey konusmadık yani ne o bana ne ben ona karısmam utanırımda

demi y zaten o yaptırır ikisinede bide bizde söyle bi sorun var maddi konuda hiç daha bişey konusmadık yani ne o bana ne ben ona karısmam utanırımda

Canım bu saatten sonra utanıp sıkılıcak birşey yok. Eğer sen istemiyorsan sürekli o alsın sen bunların altında kal ki zaten üzülürsün herşeyi erkek yapsa .. Aranızda konuşun söyle böyle adetler var öyle 2sinide sen alamazsın de , daha öğreneceği çok şey var :) Annesi ailesi anlatsın .Ben mesela sözlüme zamanı geldiğinde dicem , hatta bazen bişiler soruyo ne almam gerek ne kadardır falan diyorum annene söyle annemle konuşup halletsinler ben karşmıyorum. Yüzük tabi sizin işiniz ama diğerleri ile ilgili konuları annene at sende :) Utanmanada gerek yok ;)

ben doğum gününü gectim bohcadan bahsediyorum adam kuyumcu zaten tereceyi tere satmak gibi alyansı bile onlardan almasan olmaz alsan bi türlü nasıl yaparım bilemedim
Benimki kuyumcu değil ama alyansların ikisini de nişanlım satın aldı o_O Ne bileyim düşünmedik böyle hiç, biliyorduk ama bende para yoktu, nişan yakındı falan. Zaten hayatta lafını ettirmez. ne olacak canım alsa sorun olmaz bence ya. Ama hediye için bilemedim tabi :/ En zoru. Kol düğmesi falan çok mu basit kalır acaba

Canım bu saatten sonra utanıp sıkılıcak birşey yok. Eğer sen istemiyorsan sürekli o alsın sen bunların altında kal ki zaten üzülürsün herşeyi erkek yapsa .. Aranızda konuşun söyle böyle adetler var öyle 2sinide sen alamazsın de , daha öğreneceği çok şey var :) Annesi ailesi anlatsın .Ben mesela sözlüme zamanı geldiğinde dicem , hatta bazen bişiler soruyo ne almam gerek ne kadardır falan diyorum annene söyle annemle konuşup halletsinler ben karşmıyorum. Yüzük tabi sizin işiniz ama diğerleri ile ilgili konuları annene at sende :) Utanmanada gerek yok :KK66:
ben zaten kabul edemem ama takı konusu sıkıntılı yoksa diğer herseyi aldık yaptık şimdi o konuda biliyorum bunaltacak ikimizde çalısıyoruz zaten çok sükür sıkıntımız yok bende sevmem öyle seyleri herseyimi dört dörtlük yapayım istiyorum

Benimki kuyumcu değil ama alyansların ikisini de nişanlım satın aldı o_O Ne bileyim düşünmedik böyle hiç, biliyorduk ama bende para yoktu, nişan yakındı falan. Zaten hayatta lafını ettirmez. ne olacak canım alsa sorun olmaz bence ya. Ama hediye için bilemedim tabi :/ En zoru. Kol düğmesi falan çok mu basit kalır acaba
ya takı sektörü olduğu için bunların atölyesi var kendileride üretim yapıyorlar zora sokuyor bende kendim almak istiyorum olmaz öyle

İvit bende o bölümdeyimm :) benim bu son 2 ile bitmiş olur umarım aslında bitmese de olabilir otobüste öğrenci indirimi iyi oluyo :KK70: yaparsın senn aslansınn
Öğrenci akbili benim de vazgeçilmezim yaa. Onsuz ne yaparııım :KK70:
dün çok güzel gelişmeler oldu ya çok mutluyum :)
Birincisi nişanlımla balayına karar verdik, uçak biletlerine kadar aldık.
Antalya titanik beach hotel balayı otelimiz giden var mı kızlar :)

İkincisi ise ben yorulmayaym diye (öyle dior pislik ) arzum otomotik çaycı almış. Çok sevindim ya hatta balayından daha çok sevindim :) :KK6::KK37:

Ooh hayırlı olsun canımmm :)
Çaycını da güle güle kullaan

Canım ben de pek anlamam ama bizde alyansların ikisi ne nişanlım almıştı.
Hiç düşünmedik yani direkt aldı o :)
Saat güzel fikir birşey alacaksan.
Alyan içinde sen teklifini zaten yap öyleyse adet. Ama baktın olmaz diyor ne olacak alıversin bence :)

dün çok güzel gelişmeler oldu ya çok mutluyum :)
Birincisi nişanlımla balayına karar verdik, uçak biletlerine kadar aldık.
Antalya titanik beach hotel balayı otelimiz giden var mı kızlar :)

İkincisi ise ben yorulmayaym diye (öyle dior pislik ) arzum otomotik çaycı almış. Çok sevindim ya hatta balayından daha çok sevindim :) :KK6::KK37:
ay bende de buaraar bu konu var oyüzden senin adına çok sveindim bende bakıcam hemen otele. öaycıya gelice bende ondan aldım. arkadşaımda kullanıyor. Arzumdan annem çok hoşllanmıyor ne aldıysa hemnecicik bozuldu ama arkadaşım bu üründen çok memnun diye aldım. bence güzel tercih :D akşamdan ayarlıcam sabah kalktığımda çay hazır olcak tüm hayalim o :D çayı seviyoruz biz :D
olmadı annemi devreye sokacağım ondan mecbur alacak:)
tatlım bence parayı vermek için ısrar edebilirsin. illaki almıyorsada bence kendi bohçan için alınacakların birkısmını kendin al. mesela ben öyle yapmıştım kuyumcuda paraları o vermişti. bende çıkartıp ona vermedim parayı gittim bohçamdaki makyaj malzemelerini kendim aldım. yani çok onu sen aldın bunu ben aldım lafı etmedik aramızda.

ay bende de buaraar bu konu var oyüzden senin adına çok sveindim bende bakıcam hemen otele. öaycıya gelice bende ondan aldım. arkadşaımda kullanıyor. Arzumdan annem çok hoşllanmıyor ne aldıysa hemnecicik bozuldu ama arkadaşım bu üründen çok memnun diye aldım. bence güzel tercih :KK70: akşamdan ayarlıcam sabah kalktığımda çay hazır olcak tüm hayalim o :KK70: çayı seviyoruz biz :KK70:

tatlım bence parayı vermek için ısrar edebilirsin. illaki almıyorsada bence kendi bohçan için alınacakların birkısmını kendin al. mesela ben öyle yapmıştım kuyumcuda paraları o vermişti. bende çıkartıp ona vermedim parayı gittim bohçamdaki makyaj malzemelerini kendim aldım. yani çok onu sen aldın bunu ben aldım lafı etmedik aramızda.
evet doğru diyosun da hallederim umarım yoksa bende öyle bişey yaparım

A.s. canım hoşgeldin :)
nasılsın kuzu?
aynen kuyumcu şimdi az kaldı gelmelerine e ben bu adama ne alcam alyansı bile sorun onlardan almasan olmaz alsan ödetmez cok sacma olur nasıl bir yol izlenir bilemedim
canım söylersin kabul etmezse sende onun alması gerekn başka bişeyi alıverirsin bu kdr sorun etme :)

Canım ben de pek anlamam ama bizde alyansların ikisi ne nişanlım almıştı.
Hiç düşünmedik yani direkt aldı o :)
Saat güzel fikir birşey alacaksan.
Alyan içinde sen teklifini zaten yap öyleyse adet. Ama baktın olmaz diyor ne olacak alıversin bence :)
sorun su ki saat konusundada öyle zaten toptancılar benim piyasadan 1000tl ye aldığım saati 600 650 zaten alıyor bazen daha ucuz saatide cok gıcık oluyorum ama ben yinede içimden gecenleri alıcam anneme diycem adettendir deyip halletsin:)

nasılsın kuzu?

canım söylersin kabul etmezse sende onun alması gerekn başka bişeyi alıverirsin bu kdr sorun etme :)
artık bişeyler yapacağım dediğim gibi yaparsa bende onun alması gerekeni alırım iyi dedin

Nasıl olayım valla , havalar güzel ve sevdiceğinden ayrı bir kız gibiyim oldu mu acaba? :confused:
burda kar yagıyor kuzum inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)
artık bişeyler yapacağım dediğim gibi yaparsa bende onun alması gerekeni alırım iyi dedin
aynen canım hiç sorun etme. çok şanslısın bence.:KK31:

burda kar yagıyor kuzum inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)

aynen canım hiç sorun etme. çok şanslısın bence.:KK31:
kesinlikle bana sevgiliyken cok güzel bi yüzük almıstı binanın önünde banklar vardı sağlı sollu bigün hastayım yatıyorum buda şehir dısında aksam bes gibi tel geldi dısarı cık sol bankın altına bak gittim baktım bi kutu yüzük içine de güzel bir not meğerse uzaktan beni izlermiş sitenin içinde nasıl mutlu olmustum sctiği yüzükte cok güzeldi

Back
X