2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

güzel canım güle güle kullansın:)

Saol canım benimm :)

aynen ama ben birdahaki yaz nişanlım ve ailesi bu yaz aslında bi engelde yok ne biliyim ailesini tanımak istiyorum daha nasip olmadı tanısmak ben istemedim sevgiliyken herseyin bi usulu var dedim onlarda geliyorlar işte:)

Bazen sen engel olamıyorsun herşey öyle akıp gidiyor kendiliğinden oluyor :) boşver akışına bırak :)

yetişirim kuzu kesin:KK49:

yok bebeğimm. aşkı mutlulugu anlatan biseyler istiyormm

inşallah kuzumm:eek:

ben begendm canımm:KK36:

:) sen o zamana kadar profesyonel olursun kesin :D

Gayet güzel canım :) benimde aklımda bu varrdı yanınada bi kemer :)

Oda beğenir inşallah :)

kızlarr buarada size bi süprizim var:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
sonbaharda düğün ve doğum hikaye ve fotoğraf üzerine şirket açıyoruz:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK60: hatta şuan şirketimize isim arıyoruz aklınıza gelirse söyleyin:KK54::KK54:

hayırlı olsun canım.düğüne yetişemezsin sanırım ama doğumda olur.:)))

Saol canım benimm :)

Bazen sen engel olamıyorsun herşey öyle akıp gidiyor kendiliğinden oluyor :) boşver akışına bırak :)

:) sen o zamana kadar profesyonel olursun kesin :KK70:

Oda beğenir inşallah :)

hayırlı olsun canım.düğüne yetişemezsin sanırım ama doğumda olur.:)))

muhtemelen 2016 yazındaki düğünlere yetişiriz canımm :KK49::KK49: inşallah doğumlarınızı çekerim ama:KK60::KK60:

İçim acıyor kızlarrrr, şirketin kendi kar tatilini çatır çatır senelik iznimden kestiler..Bize başta idari izin demişlerdi..resmen içime öküz oturdu ya:KK11:

İçim acıyor kızlarrrr, şirketin kendi kar tatilini çatır çatır senelik iznimden kestiler..Bize başta idari izin demişlerdi..resmen içime öküz oturdu ya:KK11:

Hayret bişey yaaa canım size mail gelmedimi gördüm hatta bende töbe estağfurullah bu kadar da olunmaz ya kocaman şirket izinden gün kesiyor.Ayıp valla reziller,bişey diyemiyorum:KK62:

Hayret bişey yaaa canım size mail gelmedimi gördüm hatta bende töbe estağfurullah bu kadar da olunmaz ya kocaman şirket izinden gün kesiyor.Ayıp valla reziller,bişey diyemiyorum:KK62:

Geldi canımi,idari izin denildi..2 gün iş durdu ya adamlar zarara uğradı.!!! 1200 kişi çalışıyor sadece burada 2 günde 120 bin kar yapmak için bizim izinleri kestiler..Sinirden kulaklarımdan ateş çıkıyor!

Hak yiye yiye doymuyolar valla söyleyecek laf bulamadım.
Sanki kendin gidip de izin istedin. Ne biçim iş bu ben bile sinirlendim valahi
Öyle bi dönemdeyiz ki gerçekten her kuruş değerli , insanın canı sıkılıyo haliyle.
Onca insan aslında bişiler yapsalar ya.

Geldi canımi,idari izin denildi..2 gün iş durdu ya adamlar zarara uğradı.!!! 1200 kişi çalışıyor sadece burada 2 günde 120 bin kar yapmak için bizim izinleri kestiler..Sinirden kulaklarımdan ateş çıkıyor!

Çok para kaybettiler ya 2 günde fakir bi insan sanki sahibi, valla bende sinir oldum şuan resmen hak yiyolar.Tok açın halinden ne anlar hesabı.......

Ay ya tutarsızlığa bak kendi işlerine geldikleri gibi davranıyor pislikler :KK62:

güle güle kullansın inş bence çok güzel. nişanlım çok seviyor bu cüzdanları :)

Evet benimkide öyle geçen gün cüzdanım eskimiş dedi, bende bohçada alırım diye düşündüğümden önemsememiştim şimdi aldım :) :KK60:

ya bu senin şirketine gerçekten gıcık oluyorum. adına bakınca insan ne güzel kurumsal filan diyor ama hiç.. canım bence yeterliysen başka bi iş baksan? yaptığın işte iyisin nasılsa

Hak yiye yiye doymuyolar valla söyleyecek laf bulamadım.
Sanki kendin gidip de izin istedin. Ne biçim iş bu ben bile sinirlendim valahi
Öyle bi dönemdeyiz ki gerçekten her kuruş değerli , insanın canı sıkılıyo haliyle.
Onca insan aslında bişiler yapsalar ya.

bir kaç kişi imzalamadı..ama sanmıyorum birşey çıkacağını..ilk defa bu kadar nefret ettim bu işten!

Back
X