2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya bu senin şirketine gerçekten gıcık oluyorum. adına bakınca insan ne güzel kurumsal filan diyor ama hiç.. canım bence yeterliysen başka bi iş baksan? yaptığın işte iyisin nasılsa

Bende adına aldandım sanırım..başka işi bırakıp buraya geldim..sırf büyük şirket diye..

yeni gelişme var, iki hafta üst üste pazar çalışma durumu var..Eğer kabul edilirse 2 hafta üst üste pazar günü çalışıcaz, izinlerimizi kesmicekler.buna bile seviniyorum ya vallahi ağlıcam

yeni gelişme var, iki hafta üst üste pazar çalışma durumu var..Eğer kabul edilirse 2 hafta üst üste pazar günü çalışıcaz, izinlerimizi kesmicekler.buna bile seviniyorum ya vallahi ağlıcam

:( :( ne diceğimi bilemedim. tasarimcibayan tasarimcibayan n dediği gibi başka bi iş baksan.Haklısın insan ismine aldanıyo valla.

kızlar yine duramadım bunu aldım.:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
bir kaç kişi imzalamadı..ama sanmıyorum birşey çıkacağını..ilk defa bu kadar nefret ettim bu işten!
Bende adına aldandım sanırım..başka işi bırakıp buraya geldim..sırf büyük şirket diye..
Zaten ne dönüyosa bu sözde Kurumsal şirketlerde dönüyo ya.
Bende bi öncesinde kurumsal bi şirketteydim ama ne hak ne hukuk yani. Cumartesiler ayda 1- 2 çalışılır mesai verilmez.
Afedersin ama wc ye gidecek, kalkıpda 2 yudum su alacak kadar zamanım yok. Onu geç yemek bile boğazımda kalacak gibi hızlı yemek zorundayım. Dakika sayanlar da cabası.
Sonunda çıktım kurtuldum. Şuan küçük bi ofisteyim. Ama öyle rahatım ki. Şikayet yok, güleryüzlüler. haftasonu yok. 17:30 demeden çıkıyorum. Kar tatilinde de 3 gün toplasan 3 saat çalıştım . O da evime 10 dk mesafede oturmama rağmen gönderdiler yani.
İnşallah gönlüne göre bi yer bulursun sen de. İnan çıkınca anladım asıl ne çektiğimi..
selam kızlar :) nabersiniz:)
bi kahvaltı seti beğendim piyasayı bilmiyorum ama sizce fiyatı nasıl günlük alacam:)
http://www.birevbirmutfak.com/kahvalti-takimi/7605/punto-28-parca-kahvalti-seti-murdum
CAnımm baktım. Eğer beğendiysen fiyat gayet makul. Rengi de çok şirinmiiiş :)

İçim acıyor kızlarrrr, şirketin kendi kar tatilini çatır çatır senelik iznimden kestiler..Bize başta idari izin demişlerdi..resmen içime öküz oturdu ya:KK11:
gıcık bunların hepsi böyle o nedemek ya sn söyleselerdi kullanmayacaktın belki ona göre plan yaptın

Canım sen hangi firmadasın merak ettim ya,
aşırı para insanı bozuyor demekki :(

kızlar yine duramadım bunu aldım.:)

Çok tatlı ya Güle Güle kullannn :)

bu haksızlık kabul etmeyin yani bunu yapamazlar ya sen ona göre ayarladın işini gücünü söyleselerdi gelirdin karda kısta

Back
X