2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK60::KK60:

canım şimdi kredi çekseniz atıyorum 10 bin çekeceksiniz geri ödemesi 13 filan olcak.. ee ödeyemezse faiz gelcek çünkü düzenli maaş almıyor.. :KK43: o zamanda bankaya borçlanıcak o artıcak bu sefer başka bankadan kredi çekip onu kapatıcak o artıcak vs babam yıllardır bu hatayı yapıyorum maalesef borç azalmıyor. evimize giren yaklaşık 8 bin tl var ama hala borçlarımızla boğuşuyoruz. inanki kredi mantık işi değil

Dogrudur kuzum bende aklimca cks yolu aryorum :(

COk zormus ya arkdslarn dogru söylemiş valla bakalim İNŞALLAH hatasi anlar 3.gun bakalim
herseyi biz tek basımıza yasamıyoruz biz ne yapalım aileye belli etme kendini sık nişanlı suclu olur arayan biz nereye kadar nasıl olacak hep kendi yaramızı saramayız ben bakıyorum etrafta cok anlayıslı insanlar var

Beni sorma bile beter bir hal aldı iyice kavga ettik özür dileyen pişman adam gitti bide abatıyor oldum ben kötü konusmusum ona ben küfretteikten sonra sen nasıl insansın dedim bu denirmiymiş

Seni sormadım mı ben vallahi sordum zannettimm :KK14: Dün en son kargo ile gönderecektin sonra ardığını okudum, pişman olmamış mı beyefendi?

herseyi biz tek basımıza yasamıyoruz biz ne yapalım aileye belli etme kendini sık nişanlı suclu olur arayan biz nereye kadar nasıl olacak hep kendi yaramızı saramayız ben bakıyorum etrafta cok anlayıslı insanlar var

Katılıyorum hep mi biz cabalayalim hep mi biz kirilalim ya benim bi arkdsm vardi nisanlisi slaak dmeeye korkardi ya ben bunu basaramadim :((

Back
X