• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hiç utanma da yok yahu. Bariz kadınlar kulübü yazıyor, erkek üye yasaktır diyor, meraklı kedi gibi burunlarını sokmadan duramıyorlar
bence %20 gizli erkek üye var eminim yorumlardan anlasılıyor zaten:KK70:

Kızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var :KK70:
Süpersinn :D Sebepsiz de olsa mutluluk mutlulukturr yaniiii :)))
Kimmiş o saftrik arkadaş dicem ama iki dk da postalamışsınız hepinize tebrikleeer :D

bende istiyorum mutluluktan ve ne oldu sana sebebi olmasaa ne güzel misss:KK70::KK70:
bilmiyorum kuzum öyle birden oldu bugün :d hani yediklerimden olsa dicemde öyle bişeyde yemedim sabah simit yedim öğledede dürüm yedim :D

kızalr kargom gitmiş on dakika önce teslim edilmiş:KK61::KK61::KK61:

Eeee aramadı mı ?
henüz aramadı teslim alan kendisi şehir dısındaydı dönmüş demek ki içinde ona aldığım hediyeler ve midesi rahatsızdı bitki cayları almıstım birde yüzük vardı

henüz aramadı teslim alan kendisi şehir dısındaydı dönmüş demek ki içinde ona aldığım hediyeler ve midesi rahatsızdı bitki cayları almıstım birde yüzük vardı
Daha yeni almış, arar herhalde ya :/

Back
X