- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
bence %20 gizli erkek üye var eminim yorumlardan anlasılıyor zatenHiç utanma da yok yahu. Bariz kadınlar kulübü yazıyor, erkek üye yasaktır diyor, meraklı kedi gibi burunlarını sokmadan duramıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence %20 gizli erkek üye var eminim yorumlardan anlasılıyor zatenHiç utanma da yok yahu. Bariz kadınlar kulübü yazıyor, erkek üye yasaktır diyor, meraklı kedi gibi burunlarını sokmadan duramıyorlar
SüpersinnKızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var![]()
saçmalamış geri zekalı :)HAhaha olsun mutlusun ya
Bu arada üstteki üyeyi kiblediniz mi?
Haha bi süre ara verelim klişesiiAy yapmayan var mı ki![]()
bilmiyorum kuzum öyle birden oldu bugün :d hani yediklerimden olsa dicemde öyle bişeyde yemedim sabah simit yedim öğledede dürüm yedimbende istiyorum mutluluktan ve ne oldu sana sebebi olmasaa ne güzel misss![]()
zeki zannediyorlar kendilerini bir debence %20 gizli erkek üye var eminim yorumlardan anlasılıyor zaten![]()
zeka seviyesi böyle belli oluyor işte. ne zevk alıyorsun ki öyle deyincesaçmalamış geri zekalı :)
çikolata ? :)bilmiyorum kuzum öyle birden oldu bugün :d hani yediklerimden olsa dicemde öyle bişeyde yemedim sabah simit yedim öğledede dürüm yedim![]()
Çok kısa sürdü eğlencesi![]()
danmıs idi ve gitti![]()
Direk taarruza geçtik o yüzdenBiraz daha tutsaydınız yahu eğlenirdikZaten erkek cinsine şu ara kılız
![]()
Eeee aramadı mı ?kızalr kargom gitmiş on dakika önce teslim edilmiş![]()
henüz aramadı teslim alan kendisi şehir dısındaydı dönmüş demek ki içinde ona aldığım hediyeler ve midesi rahatsızdı bitki cayları almıstım birde yüzük vardıEeee aramadı mı ?
Yaaa ..kızalr kargom gitmiş on dakika önce teslim edilmiş![]()
Daha yeni almış, arar herhalde ya :/henüz aramadı teslim alan kendisi şehir dısındaydı dönmüş demek ki içinde ona aldığım hediyeler ve midesi rahatsızdı bitki cayları almıstım birde yüzük vardı
aksam arar belki diyorum sabah aradı kavga ettik ardından on birde aradı acmadım daha da aramadıYaaa ..
Arar herhalde haberdar et canıım..
Şaşırmıştır bayaaksam arar belki diyorum sabah aradı kavga ettik ardından on birde aradı acmadım daha da aramadı
aksam arar cıkınca diye düsünmekteyimDaha yeni almış, arar herhalde ya :/
sabahta kavga ettik bilmem ne düsünmüstür biraz içime su serpildiŞaşırmıştır baya
kızalr kargom gitmiş on dakika önce teslim edilmiş![]()
aramadıeee aradı mı peki?