2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nişanlımın benden önce 2 ay süreli kadr bir kız arkadaşı vardı yani 4 sene öncesi. Bu kız rahatsızın teki srürekli arayıp duruyordu hatta onunla ilgili daha öncede konu açmıştım. Özellikle ilk senemizde çok sıkıntıydı sora numaraları değiştik vs biraz rahat etmiştik soraki yıllardada facebboktan vb yerlerden ulaşıp huzurumuzu bozmuştu. Dünde nişanlımla normal konuşuyorduk sana bişey dicem dedi bende söyle dedim. Yok yok söylemiyim felan yaotı söyle dedim. Kızma ama işte o kız mesj attı ne mesj attı sana deidm? Kızın annesi rahatsızdı biliyordum annesi ölmüş eeee bize ne kızımı teselli edeceksin. Kızın profile baktım annesi öleli 1 hafta felan ölmüş buna mesj atıyor. Nişanlımda bian şok oldum vs deyince sinirlendim git tesellli et kızı vs saydım oda si ..git deyip telefonu kapadı . Sorada istemiyorum seni vsler . Nişanı atıcaz kızlar. Sabah kardeşimle konuştum ama halamlara nasıl söylicem ayrıldığımızı bana kızarlarsa napıcam offf

Kızlar hastalığımda yakın sanırım hasta olucam . Onunda etkisi var duygularım çok yoğun

Sana bu lafları diyen belkide daha fazlasını çektiren bi adamı sen hala hasta olucam onunda etkisi var diye savunuyosun..yazık etme kendine canım bu adam sana ve nişanlı olmanıza anlaşılan gram değer vermiyo..kabul et artık seven adam sevdiği kadına asla "si...git" demez küfür etmez..aranızda neler yaşandıysa belliki alttan alan hep sen olmuşun ama artık dik dur ve eğilme şu adama daha fazla

cok güzeller bende alıyorum ama henüz daha hızlanmadım yeni modeller cıkar ben evlenene kadar diye agırdan alıyorum:):)
Ayy valla yeni şeyler çıkıyo tabii.
Ama tabaklarda ne kadar model değişir ki bilemedim kuzu.
10 sene sonra evlenmeyecen ya :D Ne alsan kar, bak sonra böyle ekstreler kabarıyo. Ama alınacaklar bitmiyo. :KK43:

Ayy valla yeni şeyler çıkıyo tabii.
Ama tabaklarda ne kadar model değişir ki bilemedim kuzu.
10 sene sonra evlenmeyecen ya :KK70: Ne alsan kar, bak sonra böyle ekstreler kabarıyo. Ama alınacaklar bitmiyo. :KK43:
doğru söylüyosun almak gerek kardesim evlendi gecen yaz onada cok aldım kartlar dolu zaten bakalım baslayacağım bende ufak tfek ne alsak kar

ay bu pembe takımın mavisine bayılıyorum bende ama pahalı dye kendimi tutuyorum :KK43:

saol canım. isim konusunda dediğinde haklısın ailelerin yanında mecbur isimle hitap ediyoruz insan alışıyor.

bende bayılıyordum ama çok soluk olduğu için vazgeçtim canım valla kıyıp aldım kırmamaya dikkat etmelym:KK70:

Teşekkür ederiiim :)
Kuzu netten bakıyodum ilk zamanlar 250 tl ydi kıyamadım. Sonra 170 olduu.
En son Karaca'nın mağazasında 130 a buldum. Aldım iki takım. 12 kişilik yaptım günlükleri de.
Bu arada o mağazadaki son kalanları ben almışım :KK70: Ama başka mağazasında vardır herhaldee :)

Ben karaca, bernardo ve essede ki mağazalara girmekten çekiniyorum artık, haftada en az iki gün ziyaret ediyorum kendilerini, bunu nasıl görmemişim hayret :KK47:

oğru söylüyosun almak gerek kardesim evlendi gecen yaz onada cok aldım kartlar dolu zaten bakalım baslayacağım bende ufak tfek ne alsak kar
Ciden öyle canım. Yani zor olacağını biliyodum ama inan içine girince yine de şoklardayım :D
Bu akdarını tahmin edememiştim. Ne çok şey varmış irili ufaklı. Ben tükendim alınacaklar tükenmedi yani.
En yakın zamanda başla ki rahat rahat yapasın

Ben karaca, bernardo ve essede ki mağazalara girmekten çekiniyorum artık, haftada en az iki gün ziyaret ediyorum kendilerini, bunu nasıl görmemişim hayret :KK47:
Hahaah :D Abonesi oldun di miii. Keyfimiz den mi gidiyoruz sanki amaan :P
Artık nasıl heyecanla bakıyorsan gözünden kaçmış demek ki . Sen bulursunn eminimkiii :)

yok ama alıncağı tuttu sanırım

bir anda söyledim ya ben bohça için makyaj çantası gönderdim faceden o sırada bir anda çıktı ağzımdan nasl olduysa ben bile şaşırdım kendime

Bence sen hiç hatırlatma o durumu, normal olarak devam et bakalım ne olacak?

H happyNow ozgeoyku ozgeoyku güle güle kullanın çok güzeller :) ayy ben artık yönü değiştirdim gittim banyo seti aldım.. annemin gazına geldim biraz da ama olsun :KK70:
Bak ben oraya el atmadım henüz o da var dimi :D
Naptın sen yaa :KK49:
İyi yapmışsın her bi köşeye el atmak lazım. Eninde sonunda alınmayacakmı hepsii. Ne kapsan kar :D

greenandblue greenandblue aa bu arada sen İstanbuldaydın di mi?
Mağazasında teşhiri kalmıştı bak 1 takım alacaksan :D
Teşhir dediği zaten birer tanesi duruyor dışarıda sadece

Öyle deme o ıvır zıvırlar bile çok tutuyo. Sadece onları hesaplayayım dedim 2,500 e yakın bişey çıktı eksikler

canım daha fazlasını harcadım şuanr ıvır zıvır olarak da çok eksik var hala.zaten ne yemek takımı ne nevresim falan var.küçük ev aletlerinden aldım biraz ama onlar bile eksik.bitmiyo :(

Hahaah :KK70: Abonesi oldun di miii. Keyfimiz den mi gidiyoruz sanki amaan :p
Artık nasıl heyecanla bakıyorsan gözünden kaçmış demek ki . Sen bulursunn eminimkiii :)

Günlük yemek takımı, günlük çatal bıçak takımı almalıyım ama çok para vermek de istemiyorum :) Alıcı gözü ile bir daha bakayım en iyisi :)

Back
X