- 7 Şubat 2015
- 269
- 102
- 43
- 30
tesekkür ederimmHayırlı olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederimmHayırlı olsun :)
Hayırlısı olsun, hoşgeldin :)Herkesin mutlulugu daim olsun insallah :) darisi bize insallahhhhh...
bende 31 Temmuz 2014 nisanlandim![]()
hosbuldummm. :) tesekkür ederimHayırlısı olsun, hoşgeldin :)
bir günde şu nişanlılara saymadan geçiremicekmiyizKızlar ben çeyiz falan yapmıyorum, daha alınması gereken tabak setlerine bile laf yedim onların ekstra harcama olduğunu düşünüyor ! Bıraktım ne yaparsan yap ben bu lafları duydum elimi sürmem artık hiçbir şeye bütün hevesimi kursağımda bıraktın dedim. Ya ikimiz de adam akıllı maaşlar alıyoruz. Borcumuz da kalmadı çok şükür. Ama varlık içinde yokluk yaşamaktan yana. Tamam tutumlu olursun da bu kadar mı ya? Ortası yok bunların galiba.
hoşgeldin ve hayırlı olsun inş en kısa zamanda düğün tairihiniz belirlenir.hosbuldummm. :) tesekkür ederim![]()
Sende gel yavru :)
yaaa ama olmazki ozman gidersniz hwatsapa unutursunuz burda biziBende geleyim ya![]()
![]()
olmadi hepimiz katilalim .yaaa ama olmazki ozman gidersniz hwatsapa unutursunuz burda bizi![]()
yaaa ama olmazki ozman gidersniz hwatsapa unutursunuz burda bizi[/Q
bak ben burdayım![]()
Sakin ol kuzu onlara göre hep ne gerek varr zaten..Kızlar ben çeyiz falan yapmıyorum, daha alınması gereken tabak setlerine bile laf yedim onların ekstra harcama olduğunu düşünüyor ! Bıraktım ne yaparsan yap ben bu lafları duydum elimi sürmem artık hiçbir şeye bütün hevesimi kursağımda bıraktın dedim. Ya ikimiz de adam akıllı maaşlar alıyoruz. Borcumuz da kalmadı çok şükür. Ama varlık içinde yokluk yaşamaktan yana. Tamam tutumlu olursun da bu kadar mı ya? Ortası yok bunların galiba.
ya benim buraya girdiğimi nişanlım bilmiyor telefonda sürekli msj gelirse kim der ve açıklayamamolmadi hepimiz katilalim .teker teker ''bendee geleyim'' diyecegimize haha olmazmiiii
![]()
Kızlar ben çeyiz falan yapmıyorum, daha alınması gereken tabak setlerine bile laf yedim onların ekstra harcama olduğunu düşünüyor ! Bıraktım ne yaparsan yap ben bu lafları duydum elimi sürmem artık hiçbir şeye bütün hevesimi kursağımda bıraktın dedim. Ya ikimiz de adam akıllı maaşlar alıyoruz. Borcumuz da kalmadı çok şükür. Ama varlık içinde yokluk yaşamaktan yana. Tamam tutumlu olursun da bu kadar mı ya? Ortası yok bunların galiba.
yaaa ama olmazki ozman gidersniz hwatsapa unutursunuz burda bizi![]()
bir günde şu nişanlılara saymadan geçiremicekmiyizneden bukadar herşeyi lüzumsuz görürlerki.biri bunlara acilen ders vermeli
Bu kafadayken daha çok saydırırım ben. İnsan bir kere evleniyor, bütün hayallerini mi yıkarsın ya. Gelinlik beğendim pahalı, yemek odası beğendim pahalı, tabak lüzumsuz ! Bu ne ya. Gören de zuhair murad gelinlik bakıp kervandan falan mobilya almak istediğimi söyler. Asgari maaş çalışanlar nasıl geçiniyo onlar kağıt tabaktan yer yine geçinir diyo. Ya bu kadar saat çalışıyoruz bunca yıl okumuşuz, elimizde olanın tamamını yeme niyetinde bile değilim ama iyi de kazanıyoruz. Birazcık da en azından istediğim gibi yuva kurayım. Sonra bi şekilde geçinilir zaten. Ama ben para yiyen oldum ya artık dokunmam ya! Gitsin nerden ne alırsa alsın. Bekar evine gelin giderim artık. He pardon gelinlik ve düğün de lüzumsuzdu zaten. Ben en iyisi kaçar gibi gideyim bi kot bi tişört nikah kıydırayım.Sakin ol kuzu onlara göre hep ne gerek varr zaten..
Ben de sendenimya benim buraya girdiğimi nişanlım bilmiyor telefonda sürekli msj gelirse kim der ve açıklayamam![]()
Ben geçen gün söyledimya benim buraya girdiğimi nişanlım bilmiyor telefonda sürekli msj gelirse kim der ve açıklayamam![]()
okadar iyi anlıyorumki. benimkide normalde cimri değildir ama malesef aynı söylemler oluyor. hepimizin ortak derdi bence. böyle gözlerinde büyütüyorlar sanırım oyüzden laf söylüyorlar. halbuki dediğin gibi neyin ne ıolduğunu biliriz 2 bine gelinlik varken gidip 5 bin die tutturmayız.Bu kafadayken daha çok saydırırım ben. İnsan bir kere evleniyor, bütün hayallerini mi yıkarsın ya. Gelinlik beğendim pahalı, yemek odası beğendim pahalı, tabak lüzumsuz ! Bu ne ya. Gören de zuhair murad gelinlik bakıp kervandan falan mobilya almak istediğimi söyler. Asgari maaş çalışanlar nasıl geçiniyo onlar kağıt tabaktan yer yine geçinir diyo. Ya bu kadar saat çalışıyoruz bunca yıl okumuşuz, elimizde olanın tamamını yeme niyetinde bile değilim ama iyi de kazanıyoruz. Birazcık da en azından istediğim gibi yuva kurayım. Sonra bi şekilde geçinilir zaten. Ama ben para yiyen oldum ya artık dokunmam ya! Gitsin nerden ne alırsa alsın. Bekar evine gelin giderim artık. He pardon gelinlik ve düğün de lüzumsuzdu zaten. Ben en iyisi kaçar gibi gideyim bi kot bi tişört nikah kıydırayım.
Canım sakin ol ya elbette bir kere oluyo bunlar ve olucak ta içinde kalmasın moralinide bozma hiç al yavas yavas istediğini söyleme yani nolcakkiBu kafadayken daha çok saydırırım ben. İnsan bir kere evleniyor, bütün hayallerini mi yıkarsın ya. Gelinlik beğendim pahalı, yemek odası beğendim pahalı, tabak lüzumsuz ! Bu ne ya. Gören de zuhair murad gelinlik bakıp kervandan falan mobilya almak istediğimi söyler. Asgari maaş çalışanlar nasıl geçiniyo onlar kağıt tabaktan yer yine geçinir diyo. Ya bu kadar saat çalışıyoruz bunca yıl okumuşuz, elimizde olanın tamamını yeme niyetinde bile değilim ama iyi de kazanıyoruz. Birazcık da en azından istediğim gibi yuva kurayım. Sonra bi şekilde geçinilir zaten. Ama ben para yiyen oldum ya artık dokunmam ya! Gitsin nerden ne alırsa alsın. Bekar evine gelin giderim artık. He pardon gelinlik ve düğün de lüzumsuzdu zaten. Ben en iyisi kaçar gibi gideyim bi kot bi tişört nikah kıydırayım.