sen naptın bakalım. anlatın güzel şeyler duyalım
anlatın bebeklr güzel seyleri ya
Kızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.
Daha önce söylemiştim turizmci bir arkadaşım var ve geceliği resmen iki kişi 1500 Tl den fazla olan bir otelde çalışıyor kendisi.
Sağolsun bize baya yardımcı oldu da kendimize bir gün ayıralım dedik. Uzun zamandor tasarruf yapmaktan sıkılmıştık

Aynı yerlerdeyd,k genelde hep.
O yüzden çok iyi geldi. İş çıkışı gittik işte. Odaya girdik. Arkadaşım ayarlatmış herşeyi. Meyve sepetleri. Kırmızı şarap. Kadehler falan.
Gittiğimizde akşam olmuştu zaten önce çıkıp güzel bi yemek yedik. Sonra geçtik otele. Ben önceden çantama minik mumlardan koymuştum 50 tane falan. O balkondayken şarabın olduğu masaayı ve diğer eyrleri onlarla süsledim. Işıklarıda kapadım mumlar kendini belli etsin diye

İçeri girince gördü sarıldı bana falan . Nasıl da düşündün sen bunu diyo :)
Neyse sonra saat 10 dan gece 3 e kadar sohbet mum ışığında. Ama o kadar güzeldi kii. Resmen 7 sene boyunca hiç konuşmadığımız kadar uzun uzun konuştuk . Hala bilmek istediğimiz şeyler varmış birbirimizle ilgili mesela. Herşeyden, evimizden, çocuk planlarımızdan vs konuştuk.
Sonra uyuduk ama ben resmen uyuyamadım onu izlemekten :). Sabah olucak diye korkudan uyku tutmadı

Habire saate bakıyorum. Deli gibi bi de uyurken fotoğrafını çektim sabah gösterdim falan. Gerçi geçen sene Bpdruma gittik beraber ama baya zaman olmuştu tabi böyle birlikte tüm gün geçirmeyeli.
Sonra zaten sabah şahane bir kahvaltı yaptık oteldee. Sonra çıktık.
Ama devam ettik güne. Kahveyle falan.
Ay ne çok anlattım güya özetti buuu