2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

en de seninle aynı zamanlarda iş değiştirdim. ilk ay asgari 2. ay normal maaş olcak die knustuk onuda net knusmadk. ilk ay asgari aldım zaten yarımdı. 2.ayda asgari aldm bgn knusucam bakalm. 2 ay demiştik sen yanlıs anlamıssın vs dedi.. sinir oluyorm:KK20::KK42:
Uyanık patronn , işlerine gelmeyince unutuveriyolar bunlar :D
Konuş canım valla, zaten söylemedikçe icraat yok. Didiklemek lazım illa kii

Selam iyiyiz sen nasılsın ?

A.s. canım çok şükür sen nasılsın iyimisin? :)

ben de seninle aynı zamanlarda iş değiştirdim. ilk ay asgari 2. ay normal maaş olcak die knustuk onuda net knusmadk. ilk ay asgari aldım zaten yarımdı. 2.ayda asgari aldm bgn knusucam bakalm. 2 ay demiştik sen yanlıs anlamıssın vs dedi.. sinir oluyorm:KK20::KK42:

hoşgeldn canım nasılsın:KK28:
İyiyim kızlar çok sağolun :)

ya bir insanı anlamak bukadarmı zor. neden benim nişanlım bukadar odunki ya. arıyor beni akşam gelinlik için gidicez diyor. gitmicez dedim. ben bu moralle gitmk istemiyorum dedim. ne varmışta sanki diyor gidicez diyor. hayır dedim gitmiyorum. eğer gitmezsem ailesinin yanına geri dönecekmiş. ailesi başka şehirde o benim için bu şehirde burda işe girdi. eğer gitmezsem bırakıp herşeyi dönecekmiş. sen bilirsin dedim. işi çıktı kapattı arıcakmış sonra. ya moralimi düzeltmeye çalışıp sonra gidelim demez bunu düşünmeyecek kadar nasıl odun olabiliyor.

ya bir insanı anlamak bukadarmı zor. neden benim nişanlım bukadar odunki ya. arıyor beni akşam gelinlik için gidicez diyor. gitmicez dedim. ben bu moralle gitmk istemiyorum dedim. ne varmışta sanki diyor gidicez diyor. hayır dedim gitmiyorum. eğer gitmezsem ailesinin yanına geri dönecekmiş. ailesi başka şehirde o benim için bu şehirde burda işe girdi. eğer gitmezsem bırakıp herşeyi dönecekmiş. sen bilirsin dedim. işi çıktı kapattı arıcakmış sonra. ya moralimi düzeltmeye çalışıp sonra gidelim demez bunu düşünmeyecek kadar nasıl odun olabiliyor.
canım sözde gönlünü alıyım derken iyice kırmıs seni kıyamam niiye böyle yapar ki

Güya senin dediğini yapacak mutlu olacaksın :)
Aslında mutlu ol diye yapmıştır diye düşünüyorum yani kuzum. Hani tamam istiyosun madem senin dediğin olsun gidelim demiş.
Ama tabii yolu bu olmamalı da anlamıyolar işteee.. Sen bidahaki aramasında hatasını güzelce anlat ona.
Senin için önemli olduğunu, oraya iyi bi morelle gitmek istediğini böyle yaptığı iin kırıldığını falan anlatç Anlar bence.
Çok uzatmayında işler sarpa sarmasın ya :(

canım sözde gönlünü alıyım derken iyice kırmıs seni kıyamam niiye böyle yapar ki

Güya senin dediğini yapacak mutlu olacaksın :)
Aslında mutlu ol diye yapmıştır diye düşünüyorum yani kuzum. Hani tamam istiyosun madem senin dediğin olsun gidelim demiş.
Ama tabii yolu bu olmamalı da anlamıyolar işteee.. Sen bidahaki aramasında hatasını güzelce anlat ona.
Senin için önemli olduğunu, oraya iyi bi morelle gitmek istediğini böyle yaptığı iin kırıldığını falan anlatç Anlar bence.
Çok uzatmayında işler sarpa sarmasın ya :KK43:
aynen hesapta arayı düzeltmeye çalışıyor ama ne varki diyor ya gelde sinir olma hala hatasının farkında değil sadece dilimden kurtulmak için gitmek istiyor.

aynen hesapta arayı düzeltmeye çalışıyor ama ne varki diyor ya gelde sinir olma hala hatasının farkında değil sadece dilimden kurtulmak için gitmek istiyor.
Canını sıkma kuzuuu..
Aynı dertten muzdarip çok kişi var. Sen anlat bidaha ama sakince düzgün bi dille. bakarsın anlar hatasını o zaman sende gidiverirsin.

Canını sıkma kuzuuu..
Aynı dertten muzdarip çok kişi var. Sen anlat bidaha ama sakince düzgün bi dille. bakarsın anlar hatasını o zaman sende gidiverirsin.
aradı şimdi hesapta anlattım tamam anladım seni dedi. gönlün olana kadar gitmicez tamam dedi.sen gitmek istediğin zaman söylersin dedi. hayır deidm bundan sonra ben hiç birşey demiyorum sen uğraşıp yapacaksın dedim. ee ama sende sürekli yeni birşeyle geliyorsun olmuyorki dedi :D valla şaka gibi ya ağlancak halime gülüyorum artık :D

aradı şimdi hesapta anlattım tamam anladım seni dedi. gönlün olana kadar gitmicez tamam dedi.sen gitmek istediğin zaman söylersin dedi. hayır deidm bundan sonra ben hiç birşey demiyorum sen uğraşıp yapacaksın dedim. ee ama sende sürekli yeni birşeyle geliyorsun olmuyorki dedi :KK70: valla şaka gibi ya ağlancak halime gülüyorum artık :KK70:
Hahah ay bunlar beni öldürecek yemin ederim :D Okurken kendi knedime ayy bak anlamış iştee diyordum kiii cümle bitmedi :D
Ay kuzu yaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün diyorum sana :)

Kızlar nasılsınız giremedim ya malum nişanlım buradaydı cumartesi işi astım gitmedim bütün gün beraberdik tlfdan da buraya giremedik :)
Nişanlıma doğum günü pastası yaptım ellerimle çok sever benim yaptığım pastaları hediyesini de çantasının dibine koydum gidince görsün diye :D:KK49::KK49:
Sonra alışveriş yaptık nişanlıma damatlığını aldık bende bahsettiğim schafer seti aldım yanında da cam kesme tahtası ve ekmek tabağı hediye olarak aldım :)
Setin içindede değişiklikler yaptım 3lü seramik tencereyi 2tencere 1tava ile değiştim.
Günlük tabaklarıda almadım yerine 6 adet servis tabağı aldım amerikan servisi gibi kullanmak için :KK60:

Keşke hiç bitmeseydi ama gün bitti nişanlımı yolladım :KK47::KK53:

Hahah ay bunlar beni öldürecek yemin ederim :KK70: Okurken kendi knedime ayy bak anlamış iştee diyordum kiii cümle bitmedi :KK70:
Ay kuzu yaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün diyorum sana :)
valla bende gülüom artık he :D birde konuşurken hep gülüyor herzamnaki taktiği :D o böyle yapınca bende sert olamıyorum :D

Kızlar nasılsınız giremedim ya malum nişanlım buradaydı cumartesi işi astım gitmedim bütün gün beraberdik tlfdan da buraya giremedik :)
Nişanlıma doğum günü pastası yaptım ellerimle çok sever benim yaptığım pastaları hediyesini de çantasının dibine koydum gidince görsün diye :KK70::KK49::KK49:
Sonra alışveriş yaptık nişanlıma damatlığını aldık bende bahsettiğim schafer seti aldım yanında da cam kesme tahtası ve ekmek tabağı hediye olarak aldım :)
Setin içindede değişiklikler yaptım 3lü seramik tencereyi 2tencere 1tava ile değiştim.
Günlük tabaklarıda almadım yerine 6 adet servis tabağı aldım amerikan servisi gibi kullanmak için :KK60:

ay ne güzel :) sende haftasonu güzel geçenler sınıfına girdin :) maşallah size :)

Nişanlıma doğum günü pastası yaptım ellerimle çok sever benim yaptığım pastaları hediyesini de çantasının dibine koydum gidince görsün diye :KK70::KK49::KK49:

Canıım çok sevindim senin adına. Darısı bidahaki kavuşmanıza artık :)
Eee yokmu canlı fotolaar . Nerde bu set fotosuz gelinirmi öylee :D
valla bende gülüom artık he :KK70: birde konuşurken hep gülüyor herzamnaki taktiği :KK70: o böyle yapınca bende sert olamıyorum :KK70:
Haha işi de çözmüş seninkiii ne güzel işş :D
Yok anam yok takılmamak lazım bunlara. Anlatsan da nafile. Sen naz yapma işini hallet bence en temizi o olacak gibiii :)

Canıım çok sevindim senin adına. Darısı bidahaki kavuşmanıza artık :)
Eee yokmu canlı fotolaar . Nerde bu set fotosuz gelinirmi öylee :KK70:

Haha işi de çözmüş seninkiii ne güzel işş :KK70:
Yok anam yok takılmamak lazım bunlara. Anlatsan da nafile. Sen naz yapma işini hallet bence en temizi o olacak gibiii :)
her zaman zaten işi sonu ona çıkıyor neyse boşver diyorum sen uğraşma bunla bak işine ama sonra işte böyle birike birike :D neyse bakalım nolcak akşam. foto konusundada sana katılıyorum öyle söylemekle olmuyor foto lazım :D endless love endless love

aradı şimdi hesapta anlattım tamam anladım seni dedi. gönlün olana kadar gitmicez tamam dedi.sen gitmek istediğin zaman söylersin dedi. hayır deidm bundan sonra ben hiç birşey demiyorum sen uğraşıp yapacaksın dedim. ee ama sende sürekli yeni birşeyle geliyorsun olmuyorki dedi :KK70: valla şaka gibi ya ağlancak halime gülüyorum artık :KK70:
NEYSE ANLAMIS EN AZINDAN YAZIK YA:KK70::KK70::KK70:

her zaman zaten işi sonu ona çıkıyor neyse boşver diyorum sen uğraşma bunla bak işine ama sonra işte böyle birike birike :KK70: neyse bakalım nolcak akşam. foto konusundada sana katılıyorum öyle söylemekle olmuyor foto lazım :KK70: endless love endless love
Ben de merak ettim , sonucu heyecanla beklicem :D

Back
X