Hahadoum gününde ver canım en doğrusu bırak yesin tamam de geç![]()

Aynı gün yok maalesef..
O yüzden zaten doğum gününde veremicem. Dur bakim akşam çileden çıkartmazsa bekletirim yoksa da veririm. Hem surat ifadesini görmek istiyorum bi an önce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahadoum gününde ver canım en doğrusu bırak yesin tamam de geç![]()
zaten geçeçek o zman aksam ver dırdırlanmasın:)HahaAma zaten bu organizasyon doğum gününden 5 gün öncee
Aynı gün yok maalesef..
O yüzden zaten doğum gününde veremicem. Dur bakim akşam çileden çıkartmazsa bekletirim yoksa da veririm. Hem surat ifadesini görmek istiyorum bi an önce![]()
Hahaha di miiizaten geçeçek o zman aksam ver dırdırlanmasın:)
tatlım trendyolda schaferın kmapanyası var :) senin çatal bıçak takımın orada 599 tl cik :)Ay ama çok şaşıracak ya![]()
noldu canımKizlar cok mutsuzum ben bugn![]()
ne oldu kuzuKizlar cok mutsuzum ben bugn![]()
Ya dun gece evlere bakiyim dedim ne var ne yok diye bi kac gundur bakiyorum zaten.. 1 ev buldm ev o kadar icime sindi ki ve kirali 500 lira sifir bina ama daha tutmak ixin cok erken.. Insallah tutulmaz diye dua ediyorum ama kesin tutulur..noldu canım
canım sıkma canını daha zaman coksa emin ol cıkar nasibin yine karşınaYa dun gece evlere bakiyim dedim ne var ne yok diye bi kac gundur bakiyorum zaten.. 1 ev buldm ev o kadar icime sindi ki ve kirali 500 lira sifir bina ama daha tutmak ixin cok erken.. Insallah tutulmaz diye dua ediyorum ama kesin tutulur..
konuşsanız. 2 ay sonra tutmaya başlayabilriz falan die belki ok derlerYa dun gece evlere bakiyim dedim ne var ne yok diye bi kac gundur bakiyorum zaten.. 1 ev buldm ev o kadar icime sindi ki ve kirali 500 lira sifir bina ama daha tutmak ixin cok erken.. Insallah tutulmaz diye dua ediyorum ama kesin tutulur..
at bakalım bakarsın tutulmaz öğrenci sezonu değil bir ihtimalBurda oyle ev bulmak zor bide attik hep ogrencilere yonelik evler 1+1 yapiyolar yatirim amacli aliyo millet.. Cok sewindm ama keske bi kac ay snra ciksaydi karsima.. Durun linkini atym bak..
Sanmiyorum hayatim zaten biz agustosun 24nde dugun daha 5 ay var 2 ay kala falan tutariz diye dusundydk.. Smdiden tutsak 2500 vercz bosu bosuna..konuşsanız. 2 ay sonra tutmaya başlayabilriz falan die belki ok derler
evet ev güzelmiş
Yok universiteye cok yakin belki ogrenciye vermzler o ayri tabide dugun sezonuda basliyo insallah kmse tutmaz diyorum artik napiyim..at bakalım bakarsın tutulmaz öğrenci sezonu değil bir ihtimal
tatlım trendyolda schaferın kmapanyası var :) senin çatal bıçak takımın orada 599 tl cik :)
Nisanlima attm dun aksm oda cok begenms ama cok erken olur daha diyo buluruz dert etme bu kdr diyo..evet ev güzelmişcurlygirl dediği gibi konussanız belki bir miktar verseniz uzun vadeli oacağını söyleseniz
canım benimde ağustos bende haziran temmuz arası tutmayı düşünüyorum. hani düşününce haziranada 3 ay var kim bilir belkide ok der. yani konuşmakta fayda var bence bi sorSanmiyorum hayatim zaten biz agustosun 24nde dugun daha 5 ay var 2 ay kala falan tutariz diye dusundydk.. Smdiden tutsak 2500 vercz bosu bosuna..