• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

doum gününde ver canım en doğrusu bırak yesin tamam de geç:KK70::KK70:
Haha :D Ama zaten bu organizasyon doğum gününden 5 gün öncee :(
Aynı gün yok maalesef..
O yüzden zaten doğum gününde veremicem. Dur bakim akşam çileden çıkartmazsa bekletirim yoksa da veririm. Hem surat ifadesini görmek istiyorum bi an önce :D

Haha :KK70: Ama zaten bu organizasyon doğum gününden 5 gün öncee :KK43:
Aynı gün yok maalesef..
O yüzden zaten doğum gününde veremicem. Dur bakim akşam çileden çıkartmazsa bekletirim yoksa da veririm. Hem surat ifadesini görmek istiyorum bi an önce :KK70:
zaten geçeçek o zman aksam ver dırdırlanmasın:)

kızlar morhipo sitesi indirim çekleri vermiş, taç ürünlerinden 150 tl lik alışverişe 20tl, homend markalı ürünlerde 99tl üstü alışverişe 50 tl indirim var. kullanmak isteyn varsa haberi olsun. ayrıca birde 20tl lik inidrim çeki vermiş istediğim üründe kullanabilirmiişşim harcamak için bişiler bakıyorum :D bu siteler bana bunlarla gelse ya :D

Kizlar cok mutsuzum ben bugn:(

Ya dun gece evlere bakiyim dedim ne var ne yok diye bi kac gundur bakiyorum zaten.. 1 ev buldm ev o kadar icime sindi ki ve kirali 500 lira sifir bina ama daha tutmak ixin cok erken.. Insallah tutulmaz diye dua ediyorum ama kesin tutulur..

Ya dun gece evlere bakiyim dedim ne var ne yok diye bi kac gundur bakiyorum zaten.. 1 ev buldm ev o kadar icime sindi ki ve kirali 500 lira sifir bina ama daha tutmak ixin cok erken.. Insallah tutulmaz diye dua ediyorum ama kesin tutulur..
canım sıkma canını daha zaman coksa emin ol cıkar nasibin yine karşına :(

Burda oyle ev bulmak zor bide attik hep ogrencilere yonelik evler 1+1 yapiyolar yatirim amacli aliyo millet.. Cok sewindm ama keske bi kac ay snra ciksaydi karsima.. Durun linkini atym bak..

konuşsanız. 2 ay sonra tutmaya başlayabilriz falan die belki ok derler

Burda oyle ev bulmak zor bide attik hep ogrencilere yonelik evler 1+1 yapiyolar yatirim amacli aliyo millet.. Cok sewindm ama keske bi kac ay snra ciksaydi karsima.. Durun linkini atym bak..
at bakalım bakarsın tutulmaz öğrenci sezonu değil bir ihtimal

Sanmiyorum hayatim zaten biz agustosun 24nde dugun daha 5 ay var 2 ay kala falan tutariz diye dusundydk.. Smdiden tutsak 2500 vercz bosu bosuna..
canım benimde ağustos bende haziran temmuz arası tutmayı düşünüyorum. hani düşününce haziranada 3 ay var kim bilir belkide ok der. yani konuşmakta fayda var bence bi sor

Back
X