- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
inşallah bebeğim güzel haberlerle dönerimSüper yaa bak ama gelmiş bulmuş senii, hadi bakalım daha da güzel haberlerle bekliyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bebeğim güzel haberlerle dönerimSüper yaa bak ama gelmiş bulmuş senii, hadi bakalım daha da güzel haberlerle bekliyoruz :)
aynen iş bakmalısın tabi en kısa zmanda düzgün bir çözüm bulursun inşallahŞuan için an bi çıkış yapicam ama bi taraftan ilanlara bakıcam tabii haklısınız orada.
En azından aklımda bi yerler olur falan. 2. bir terslikde durmam zaten
Bi an bugun cumami yoksa doye dusundum ya hahah ask olsun sanaHafta bitiyorr tatil geliyo![]()
Hoşgeldin canımm, ay inşallah gönlünüzegöre bulursunuz bi eyr :) Ne kadar kalmıştıı?
Hafta bitiyorr tatil geliyorr![]()
Oyy aylar gunlerr hizlimi geviyo yavas mi ben anladim ya7ay
Cumartesi calisiyorum
Lanet olasi federaller![]()
En zorlandığım şey, hiç beceremem hediye almayıKizlar dogum gunu hediyesi ne olabilir nisanlicanima
parfum sweat saat benzeri bussuru sey aldim. Simdi hicbisey yok aklimda![]()
Ay hakkaten aşkolsun bana yaBi an bugun cumami yoksa doye dusundum ya hahah ask olsun sanaNe sevinirdim cuma olsaaaa
Hepsine lanet gelsin7ay
Cumartesi calisiyorum
7ay
Cumartesi calisiyorum
manevi bi hediye yaptırmak ister misin aklımda bişey var ama bi incele istersenKizlar dogum gunu hediyesi ne olabilir nisanlicanima
parfum sweat saat benzeri bussuru sey aldim. Simdi hicbisey yok aklimda![]()
Kızlarr şoktayımmm anlatıcaklarım varr
Merak duygularım çok pis depreştiKızlarr şoktayımmm anlatıcaklarım varr
Yaa benim sabah anlattıklarımı biliyosunuz zatenn.
Az önce yemekten geldim. Geldiğimi haber vermek için odanın kapısına vurdum ve ben geldim dedim. İkisi de odadaydı. Kardeşii extravolume bi bakabilirmisin yaa bişey dicem dedii. Evet dedim.
Ya X (patron) bana bişeyler söyledi de. Ya benim bilgisayarım yanımda olmadığı için senin bilgisayara ben oturdum dedi. Kaydettiğim şeyi arıyodum klasörler vardı onların içini falan açtım yani senin dosyaların falan vardı sanırım açmış bulundum onları nolur kusura bakma çok çok çok özür dilerim ne desen haklısın. Benim için de bu çok öenmlidir ama çok özür dilerimn diyip durdu.
Şoka girdim bişey diyemedim resmen ya..
İçinde ne vrdı gibisinden bişey dedi ama ben fotoğraflarm şahsi dosyalarım var çok önemli şetler değil ama şahsi fotoğraflarım onlar benim dedim. X beyde öyle bişey olamaz diyince ben kendimden şüphe ettim açıkçası falan dedim.
Off söylemek istediğim çok şey vardı ama söyleyemedim resmen şuan çatlıyorum!
Ya içimde kaldı şuan bütün söyliceklerim ve sinirden çatlıyorum izin isteyip gitmeyi bile düşünüyorum şuan kafam darmdağın oldu tamam falan dedim bi de adama ya kabullenmiş gibibu adam çok garip geldi bana![]()
Yaa benim sabah anlattıklarımı biliyosunuz zatenn.
Az önce yemekten geldim. Geldiğimi haber vermek için odanın kapısına vurdum ve ben geldim dedim. İkisi de odadaydı. Kardeşii extravolume bi bakabilirmisin yaa bişey dicem dedii. Evet dedim.
Ya X (patron) bana bişeyler söyledi de. Ya benim bilgisayarım yanımda olmadığı için senin bilgisayara ben oturdum dedi. Kaydettiğim şeyi arıyodum klasörler vardı onların içini falan açtım yani senin dosyaların falan vardı sanırım açmış bulundum onları nolur kusura bakma çok çok çok özür dilerim ne desen haklısın. Benim için de bu çok öenmlidir ama çok özür dilerimn diyip durdu.
Şoka girdim bişey diyemedim resmen ya..
İçinde ne vrdı gibisinden bişey dedi ama ben fotoğraflarm şahsi dosyalarım var çok önemli şetler değil ama şahsi fotoğraflarım onlar benim dedim. X beyde öyle bişey olamaz diyince ben kendimden şüphe ettim açıkçası falan dedim.
Off söylemek istediğim çok şey vardı ama söyleyemedim resmen şuan çatlıyorum!
Ya benn karmakarışık oldum şuan ne düşünmeliyim onu bile bilmiyıorum cidden beynim durdu şuanTöbeeee Töbeeeeeee
bu ne yaaa hiç birşey anlamadımm