• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şuan için an bi çıkış yapicam ama bi taraftan ilanlara bakıcam tabii haklısınız orada.
En azından aklımda bi yerler olur falan. 2. bir terslikde durmam zaten
aynen iş bakmalısın tabi en kısa zmanda düzgün bir çözüm bulursun inşallah

Kizlar dogum gunu hediyesi ne olabilir nisanlicanimao_O

parfum sweat saat benzeri bussuru sey aldim. Simdi hicbisey yok aklimdao_O

Kizlar dogum gunu hediyesi ne olabilir nisanlicanimao_O

parfum sweat saat benzeri bussuru sey aldim. Simdi hicbisey yok aklimdao_O
manevi bi hediye yaptırmak ister misin aklımda bişey var ama bi incele istersen

https://www.sevgilikitabi.com/

kendi fotolarınıda kullanabilirsin yazıda yazabilirsin üye olduktan sonra tasarla seçeneği var
ne istersen öyle olur

Yaa benim sabah anlattıklarımı biliyosunuz zatenn.
Az önce yemekten geldim. Geldiğimi haber vermek için odanın kapısına vurdum ve ben geldim dedim. İkisi de odadaydı. Kardeşii extravolume bi bakabilirmisin yaa bişey dicem dedii. Evet dedim.
Ya X (patron) bana bişeyler söyledi de. Ya benim bilgisayarım yanımda olmadığı için senin bilgisayara ben oturdum dedi. Kaydettiğim şeyi arıyodum klasörler vardı onların içini falan açtım yani senin dosyaların falan vardı sanırım açmış bulundum onları nolur kusura bakma çok çok çok özür dilerim ne desen haklısın. Benim için de bu çok öenmlidir ama çok özür dilerimn diyip durdu.
Şoka girdim bişey diyemedim resmen ya..
İçinde ne vrdı gibisinden bişey dedi ama ben fotoğraflarm şahsi dosyalarım var çok önemli şetler değil ama şahsi fotoğraflarım onlar benim dedim. X beyde öyle bişey olamaz diyince ben kendimden şüphe ettim açıkçası falan dedim.
Off söylemek istediğim çok şey vardı ama söyleyemedim resmen şuan çatlıyorum!

Az önce yemekten geldim. Geldiğimi haber vermek için odanın kapısına vurdum ve ben geldim dedim. İkisi de odadaydı. Kardeşii extravolume bi bakabilirmisin yaa bişey dicem dedii. Evet dedim.
Ya X (patron) bana bişeyler söyledi de. Ya benim bilgisayarım yanımda olmadığı için senin bilgisayara ben oturdum dedi. Kaydettiğim şeyi arıyodum klasörler vardı onların içini falan açtım yani senin dosyaların falan vardı sanırım açmış bulundum onları nolur kusura bakma çok çok çok özür dilerim ne desen haklısın. Benim için de bu çok öenmlidir ama çok özür dilerimn diyip durdu.
İçinde ne vrdı gibisinden bişey dedi ama ben fotoğraflarm şahsi dosyalarım var çok önemli şetler değil ama şahsi fotoğraflarım onlar benim dedim. X beyde öyle bişey olamaz diyince ben kendimden şüphe ettim açıkçası falan dedim.

bu adam çok garip geldi bana :(

bu adam çok garip geldi bana :KK43:
Ya içimde kaldı şuan bütün söyliceklerim ve sinirden çatlıyorum izin isteyip gitmeyi bile düşünüyorum şuan kafam darmdağın oldu tamam falan dedim bi de adama ya kabullenmiş gibi

Töbeeee Töbeeeeeee
bu ne yaaa hiç birşey anlamadımm

Back
X