• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy mekan demişken kına mekanı arayanlar tuttu mu mekan ? geçen gün zar zor bi yer buldum ben tuttuk gitti artık :KK51:

evet sana yakın kuzu yok mu tanıdık falano_O

babamın yok ama belki sözlüm tanıyo olabilir bi soruyum canım.biraz ilerisinde de biz düğünümüzü yapıcaz.neresi olduğunu anlamışsındır geldiysen bu tarafa eğer.orayı tanıyoduk konuştuk.kişi başı 30 liradan 25e düştü.bizim biraz kalabalık yalnız davetli onunda etkisi var.1000 kişi olabilir diye düşünüyoruz.

babamın yok ama belki sözlüm tanıyo olabilir bi soruyum canım.biraz ilerisinde de biz düğünümüzü yapıcaz.neresi olduğunu anlamışsındır geldiysen bu tarafa eğer.orayı tanıyoduk konuştuk.kişi başı 30 liradan 25e düştü.bizim biraz kalabalık yalnız davetli onunda etkisi var.1000 kişi olabilir diye düşünüyoruz.
süper kuzu konus ne olur dön ben sana numaramıda yazarım orasıda olur orasıda güzel nişan olacak

ne güzel hayırlı olsun ben tutmadım hala tutsam iyi olacak ama
Yer bulmakta zorlandımm resmen yaa kafelere bakamıyorum çok küçükler yetmiyo e salonlar çok pahalıydı ufak bi salon bulduk uygun oldu öyle perşembe kına cumartesi düğün artık.. Bi an önce bulmaya çalış canım

onu bana gönder sen :KK50: 1000tl cik veririm :KK53: Bak hele cengavere sen :cool: kuşak bağlama da erkek kardeşe para verilir bizde :KK53:
evet bizdede kapıyı kapatıyorlar gelini vermiyorlar :D ama 1000tl ne yani okadarda değil :D nişanlımda diyorki ona ogün üstüne para veripte al ablamıda kurtulayım deme diyor :D bakalım nolcak

Adetler güzeldir hoştur tamam da adetleri çıkara çevirmek hiç hoş olmuyo gerçekten

canım bak bizde kısmetse evlenicez,
Adetler varsa iki taraf için vardır..Ama sen kız tarafı sadece işine gelen adetleri uygularsa cıvkı çıkar yani :KK51: olanlar acayip etki bıraktı bende ya, çeyiz v.s çıkarmayı düşünmüyorum ben

Yer bulmakta zorlandımm resmen yaa kafelere bakamıyorum çok küçükler yetmiyo e salonlar çok pahalıydı ufak bi salon bulduk uygun oldu öyle perşembe kına cumartesi düğün artık.. Bi an önce bulmaya çalış canım
ben cafe düşünüyorum az kişi olacak. düğün pazra olduğu için ben cumartesi yapıcam kınayı. arada gün olmaması lazım misafirler açısından inş bulurz.

canım bak bizde kısmetse evlenicez,
Adetler varsa iki taraf için vardır..Ama sen kız tarafı sadece işine gelen adetleri uygularsa cıvkı çıkar yani :KK51: olanlar acayip etki bıraktı bende ya, çeyiz v.s çıkarmayı düşünmüyorum ben
kesinlikle yaa biz de kız tarafıyız şu an ama ne bi adet ne bişey valla .. sen baya baya bişeyler yaşamışssın canım Allah kolaylık versin

Canım yaşananlar unutulmuyor elbette, ama konuşmuyoruz o konuları da..yani öyle kıymete binme durumu yok ..mesafeliyiz
olması gerektiği gibi demekki. yazık ama işte herşey daha güzel olabilecekken boşuna sıkıntı stres huzur bozma Allah beterinden saklasın diyelim genede

ben cafe düşünüyorum az kişi olacak. düğün pazra olduğu için ben cumartesi yapıcam kınayı. arada gün olmaması lazım misafirler açısından inş bulurz.
Bende cuma istiyodum kınayı ama dediğim gibi yer bulamadım bulduklarımda 3 - 4 binden başlıyodu o yüzden perşembe tuttum :KK51:

Ayy mekan demişken kına mekanı arayanlar tuttu mu mekan ? geçen gün zar zor bi yer buldum ben tuttuk gitti artık :KK51:
Ayy halletin mi ne güzel ya , hayırlı olsun kuzuu..
Ben hala halledemedim. Cafe gibi bi yer bakmak istiyorum ben de ama dediin gibi çoğu küçük.
Bilemedim ya bugün ya da yarın iki eyre daha bakıcam. Halletsem iyi olcaktı :(

Back
X