• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet kızlarr şu an güneş tutuluyor tabii çıplak göz ile görünmesi zor ama kararma oldu azıcık havada :)
Bu arada sandık için para alma olayı bizde de oldu maleseff :KK70: Çok gereksiz bişey bence tmm tadında bırakırsan güzel ama.Biz ablamda yapmıştık sandığın üstüne oturmuştum ben :KK33::KK33: Sonra eniştem 100 tl verdi aç bakalım kapıyı Orya dedi elimde anahtar ipe bağlı sallıyorum bende para beklerken :D Sonra arkadan birisi dediki o ne öyle 100 tl ye kapı açılmaz diye bağırdı kimdi hatırlamıyorum bende tam açıcam kapıyı eniştem tmm veririm ... falan dedi bende enişte gerek yok dedim elini cebine götürdüm çıkarmaması için sonra açıyorum kapıyıı diye bağırdı yüksek sesle açtım kapıyı snra eniştem tşkr ederim baldız dedi girdi :D
Ablamın nişan bohça alışverişinede annem kayınvalidesi eniştem ve halam gitmişti ben ünideydim o zaman ablam ne isterse almışlar makyajından iç çamaşırına kadar bence hani sormaya gerek yok artık bu devirdi çiftler bile gidip alıyorlar.Ama bende adetlerimiz üzerinden gitmek isterim annesi geldiğinde annesi sözlüm ben annem gitmeyi düşünüyoruz en güzeli böyle olucak.Hoppa

Ben kendi huyumu bildiğim için çeyiz tantanasına gitmedim..Çünkü kendimi biliyorum, kesin bir şeyler söylerdim..Döndüler tabi bizimkiler, ee anlıyorsun sonuçta yüz ifadelerinden bir şeyler olduğunu..Bende enişteme sordum ne oldu diye :KK53: Eniştemde anlattı tabi benim kayış koptu :confused: Hatta parayı az bulup, kız almaya gelirken 2 bin tl ile gelin demişler, gülerek söyleyince eniştem şaka yapıyor sandım :KK14: Ama gayet ciddilermiş ..Resmen kız kardeşi ablası için pazarlık yaptı, hatta istediği para verilmedi diye ağladı :KK57::KK57: ve 2o li yaşlarda psikoloji öğrencisi bunu yapan :KK53:
çok sevdiğim bir aile büyüğümüz var yani babam onların ailesinde büyümüş, düğüne de başka şehirden gelmişti.. O durdurdu beni , bir şey söylersen düğüne gelmem dedi :KK51:
ayy resmen dedikodu yaptım :KK23::KK53:
bugünüde dedikodu günü ilan ediyorum :D
Yaaa aşk olsun size güneş tutulmasını kaçırdııııık :KK70:
ben dışardaydım avm kaçamağı yaptık bugün ama görmedim birşey :(
Aldıklarımız takılara bile inanmadılar, kasadan alıp göstermeye gittiler diyorum ve susuyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK45::KK45::KK45::KK45:
buna inanamıyorum işte :KK53: sonuç karşısında utanmadılarmı peki

Aaa az öcne gösterdiğini mi aldııın?
Çok cici oysaaa. Güle güle kullan yavrukuuuuş :KK70:
Evettt onu aldım :D Teşekkür ederim kuzuu
http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287 buradaaa
o gösterdiğini mi aldıncok güzel taktı bizim kız sarıya çatal kasıklar:KK69:
güle güle kullan canım
Çatal kaşığı almadım kız sadece kahvalt takımı :D Yeter şimdilik, daha maaşımı almadım bile :P
Güzell günlerde kullan canımmmm:nazar:
Teşekkürler canımm :)
Ayy seni öyle iyi anlıyorum ki bende böyle olmuştum :)
Güle güle kullan canım resimlerini attıklarını mı aldın ?
Evett çok iyi oldu vallahi. Bir de nişanlıcığım gereksiz görüyordu ya böyle şeyleri, ona attım linki çok beğendim alsam mı ki diye, al hayatım iyiymiş dedi :KK57: Benimki aşka geldi aman nazar değmesin çok mutluyum :nazar:
güle güle kullan canım.ben kaçırdım galiba hangisini aldın.bende alıcam kahvaltı takımını da bi türlü alamadım.bakıyım seninkilere de :)
http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287
Bunu aldım canım, ama hepsiburadadan aldım hem daha erken geliyor hem 3tl daha ucuz hem de kargo ücreti yok :P
Güle güle kullan canımm :)

Hheheh ben mutluluk sarhoşu oldum ya hepsinize tek tek aynı cevabı yazdım gibi biraz komik oldu ama idare ediverin :D

Evettt onu aldım :KK70: Teşekkür ederim kuzuu

http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287 buradaaa

Çatal kaşığı almadım kız sadece kahvalt takımı :KK70: Yeter şimdilik, daha maaşımı almadım bile :p

Evett çok iyi oldu vallahi. Bir de nişanlıcığım gereksiz görüyordu ya böyle şeyleri, ona attım linki çok beğendim alsam mı ki diye, al hayatım iyiymiş dedi :KK57: Benimki aşka geldi aman nazar değmesin çok mutluyum :nazar:

http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287
Bunu aldım canım, ama hepsiburadadan aldım hem daha erken geliyor hem 3tl daha ucuz hem de kargo ücreti yok :p

Hheheh ben mutluluk sarhoşu oldum ya hepsinize tek tek aynı cevabı yazdım gibi biraz komik oldu ama idare ediverin :KK70:

Güzelmiş canım ben görmemiştim güle güle kullann :nazar::nazar::nazar:

Back
X