• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim o benimmm :KK70: tşkler :KK70:

aynen :KK70:

inş canım :KK70:

inşşş :KK70:

kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim :KK70:

Eveet hatırladııım. Ayy çok heyecanlı ama yaaa :)

Eveet hatırladııım. Ayy çok heyecanlı ama yaaa :)
evvt :D keisnlikle çok heyeccanlı :D hele naptımı anlatıyım size. hatırlarsınız nişanlımla bu gelinlik mevzusundan tartışmıştık. kendisi yatıp dinlenmek istiyordu. bu pazarda onun çalıştığı pazardı bende annemle gittim. siparişi verdim anlaştım. ama ona söylemedim. ve uzun bir sürede söylemeyi düşünmüyorum. biraz kıvrandırmak istiyorum. o bakalım bakalım diye yalvarsın isiyorum. ve doğru bir karar verdiğimi öyle güzel anladımki. dün akşam işten çıkmış hesapta akşam bize gelecekti. işten çıkıp gelmesi lazım bekliyorum yok. aradım işte otobüs bekliyorum falan gibi geveledi. tabiki yalan ben bunu yermiyim. sabahta sıkıştrıdım. beyfendi iş arkadaşlarıyla iş çıkışı oturup tatlı yemişler. banada söylememiş. nedennn ben peşimde sürüklermişim gene biryerlere. arkadaşları ile takılıyor diye kızarmışım. ben tabi kudurdum ama hiçç bir şey sölemedim sonra sorucam hesabını şuan sadece surat asıyorum.

evvt :KK70: keisnlikle çok heyeccanlı :KK70: hele naptımı anlatıyım size. hatırlarsınız nişanlımla bu gelinlik mevzusundan tartışmıştık. kendisi yatıp dinlenmek istiyordu. bu pazarda onun çalıştığı pazardı bende annemle gittim. siparişi verdim anlaştım. ama ona söylemedim. ve uzun bir sürede söylemeyi düşünmüyorum. biraz kıvrandırmak istiyorum. o bakalım bakalım diye yalvarsın isiyorum. ve doğru bir karar verdiğimi öyle güzel anladımki. dün akşam işten çıkmış hesapta akşam bize gelecekti. işten çıkıp gelmesi lazım bekliyorum yok. aradım işte otobüs bekliyorum falan gibi geveledi. tabiki yalan ben bunu yermiyim. sabahta sıkıştrıdım. beyfendi iş arkadaşlarıyla iş çıkışı oturup tatlı yemişler. banada söylememiş. nedennn ben peşimde sürüklermişim gene biryerlere. arkadaşları ile takılıyor diye kızarmışım. ben tabi kudurdum ama hiçç bir şey sölemedim sonra sorucam hesabını şuan sadece surat asıyorum.
Vuhuuu :)
Valla evet iyi yapmışsın gerçekten kuzu. Gerçi anlamadıkları için son 5 gün kala falan gel gelinlik bakalım diyebilir ama :D
O işin şakası tabiii o bakalım bakalım desin yok istemiyorum dersin ohh :D

Vuhuuu :)
Valla evet iyi yapmışsın gerçekten kuzu. Gerçi anlamadıkları için son 5 gün kala falan gel gelinlik bakalım diyebilir ama :KK70:
O işin şakası tabiii o bakalım bakalım desin yok istemiyorum dersin ohh :KK70:
benim planımda öyle saklayabildiğim kadar sakalaycağım biraz tutuşsun.

Kızlar size bir sorum olacak..şimdi biz nikah için evraklara başlayalım diyoruz..Şöyle bir durum var nişanlımın aile hekimi burada değil..onu nasıl halledebiliriz..?

canım straplez dışında bir yaka olmaıs gerekiyor. normal askılarıda beğenmiyorum oyüzden pek bir tercih kalmadı, önerin varsa dinleyebilrim.

Bu da straplez i andırıyo demek istediğin herhalde askısız istemiyosun sen hafif askı olabilir demek istiyosun :) normal askı değil de modeller var tabi ben askı yerini değilde dekolte yerini beğenmedim canım :) Bir kaç model ekliyim dur :)
beniim.webp
dantel.webp
fe.webp
ge.webp
hkh.webp
kaa.webp
kayık yaka.webp
prenses.webp

benim o benimmm :KK70: tşkler :KK70:

aynen :KK70:

inş canım :KK70:

inşşş :KK70:

kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim :KK70:
Yakayı çok beğendimm :KK37:
seninde zor ikinizde dediğim dedik bizde bazen kayış kopuyor zaten bazen öyle ruh hallerine bürünüyoruz ki Allah kurtarsın:KK70::KK70::KK70:
Ay nazar değmesin şu aralar o dediğim dedik hallerimiz yok gibi :nazar::nazar:

Kızlar size bir sorum olacak..şimdi biz nikah için evraklara başlayalım diyoruz..Şöyle bir durum var nişanlımın aile hekimi burada değil..onu nasıl halledebiliriz..?
Nikahı nerde yapacaksanız onun belediyesine başvuru yapılmıyo mu ? e nikah istanbulda olucaksa nişanlın da ordaysa ikametgah adresini değişseniz aile hekimide değişmez mi ? ne karışık işler:KK47:

Bu da straplez i andırıyo demek istediğin herhalde askısız istemiyosun sen hafif askı olabilir demek istiyosun :) normal askı değil de modeller var tabi ben askı yerini değilde dekolte yerini beğenmedim canım :) Bir kaç model ekliyim dur :)
Eki Görüntüle 1465467 Eki Görüntüle 1465468 Eki Görüntüle 1465469 Eki Görüntüle 1465471 Eki Görüntüle 1465472 Eki Görüntüle 1465473 Eki Görüntüle 1465475 Eki Görüntüle 1465476
bunlarada baktım canım. benim isteidğimde zaten 3. ve 7. fotodaki gibi birşey aslında. bakalım ya. kadın provalarda görüp karar verirsin demişti bakalım nasıl birşey çıkıcak :)
Yakayı çok beğendimm :KK37:

Ay nazar değmesin şu aralar o dediğim dedik hallerimiz yok gibi :nazar::nazar:
teşekkür ederim. inş güzel durur.
günaydın kızlar :)

çok güzel canım hayırlı olsun :)
teşekkürler canım. darsısı hepinizin başına

Nikahı nerde yapacaksanız onun belediyesine başvuru yapılmıyo mu ? e nikah istanbulda olucaksa nişanlın da ordaysa ikametgah adresini değişseniz aile hekimide değişmez mi ? ne karışık işler:KK47:

Nikah istanbulda olmayacak canım..nişanlımın memketinde olacak düğünde..Biz buradan evrakları hazırlayıp oraya başvuru yapıcaz.ama nişanlımın aile hekimi burada değil ..ay kafam karıştı hiç bilmiyorum :KK53:

Nikah istanbulda olmayacak canım..nişanlımın memketinde olacak düğünde..Biz buradan evrakları hazırlayıp oraya başvuru yapıcaz.ama nişanlımın aile hekimi burada değil ..ay kafam karıştı hiç bilmiyorum :KK53:
Devlet hastanelerinde falanda yapılsa kabul edilir bence ya illa aile hekimi diye bişey yok diye biliyorum çünkü kuzenim başka şehirde yaptırmıştı bu rapor işlerini..

Oturdugunuz semtteki aile hekimine gidin orada dilekçe dolduruyorsunuz canım aile hekimim değişsin diye..

Devlet hastanelerinde falanda yapılsa kabul edilir bence ya illa aile hekimi diye bişey yok diye biliyorum çünkü kuzenim başka şehirde yaptırmıştı bu rapor işlerini..

canım raporları başka yerde yapsanda aile hekiminin onayı gerekiyor. ama aile hekimini değiştirebiliyorsunuz. onu deneyin

Back
X