• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa bu sessizlik hayır alametimi kızlaaaar :KK70:
Hayır hayır. İş güç yetiştirme çabaları kuzu ya, buraya girdim mi çok boşluyorum işleri. Çok kaçamak yaptık geçen hafta, bu hafta acısı çıkıyor :( Zombiye döndü gözlerim model hazırlamaktan :KK57: Dün hatta bi camı açayım dışarıya bakayım beynime oksiyen gitsin dedim, gözlerimi öyle bir ağrıttı ki neyse ben inime geri döneyim diyerekten kapadım camı :D

aynen :KK70: anlatın bakalım dün neler yaptınız :KK70:
Haha iyi numaraaa :D
Ama anlatacak bişey bulamadım resmen düne dair düşündüm de :D
Akşam sevdiceğimin doğum günü hediyesi konser var biarz atraksiyon olur belki :D
Hayır hayır. İş güç yetiştirme çabaları kuzu ya, buraya girdim mi çok boşluyorum işleri. Çok kaçamak yaptık geçen hafta, bu hafta acısı çıkıyor :KK43: Zombiye döndü gözlerim model hazırlamaktan :KK57: Dün hatta bi camı açayım dışarıya bakayım beynime oksiyen gitsin dedim, gözlerimi öyle bir ağrıttı ki neyse ben inime geri döneyim diyerekten kapadım camı :KK70:
Oyy çok feciii :D
Burası da senin bir işin say kuzu hahah boşlama olmaz böyleee :D
Ama tabiiii arada çalışmak da lazımm. Ben hiçbirşeye konsantre olamıyorum ya herşeyi saldıııım :(
Evlenince konuşacak hiç bir şey kalmaz sanırsam :KK53:
Haha sorma kuzu öyle gibi göründü bana da .

Aybaşı gelsinde yeni ciciler alın canlansın buralar :D

Haha iyi numaraaa :KK70:
Ama anlatacak bişey bulamadım resmen düne dair düşündüm de :KK70:
Akşam sevdiceğimin doğum günü hediyesi konser var biarz atraksiyon olur belki :KK70:

Oyy çok feciii :KK70:
Burası da senin bir işin say kuzu hahah boşlama olmaz böyleee :KK70:
Ama tabiiii arada çalışmak da lazımm. Ben hiçbirşeye konsantre olamıyorum ya herşeyi saldıııım :KK43:

Haha sorma kuzu öyle gibi göründü bana da .

Aybaşı gelsinde yeni ciciler alın canlansın buralar :KK70:
ahahaa iyi numara lafına çok güldüm :D Tabi canım arada iş yapmak lazım, bana kalsa tam zamanlı burada çalışabilirim sıkıntı yok ama hazır konsantrasyonumu güçlükle geri almışken yılmayayım diyorum :D Valla aybaşı gelsin umarım bir şeyler alacak param olur, kredi kartına dayadım yine her şeyi :D

Evlenince konuşacak hiç bir şey kalmaz sanırsam :KK53:
Niye ya evlenince dedikodu yapmaz mıyız, evli hatunlar diye topic açarız konuşuruz ya demeyin öylee :cry: Hem sizin düğünlere az kaldı, ayrılacak mıyız yani, bırakın bi başıma burda tabi :cry: Bir de dikakt ettim bizim @zeroglu nerede yahu

ahahaa iyi numara lafına çok güldüm :KK70: Tabi canım arada iş yapmak lazım, bana kalsa tam zamanlı burada çalışabilirim sıkıntı yok ama hazır konsantrasyonumu güçlükle geri almışken yılmayayım diyorum :KK70: Valla aybaşı gelsin umarım bir şeyler alacak param olur, kredi kartına dayadım yine her şeyi :KK70:
Ayy sorma kuzuu benden kötü durumda değilsindir bence. 2. kartımı ödeyip bitirmek niyetindeydim. 400 Tl borcu kalmıştı. Sadece 10 gün içinde o kalan borç 1100 TL oldu meselaa :( Diğer kartı hiç saymamayım 3000 TL limitli , kalanı 250 TL :D
Niye ya evlenince dedikodu yapmaz mıyız, evli hatunlar diye topic açarız konuşuruz ya demeyin öylee :cry: Hem sizin düğünlere az kaldı, ayrılacak mıyız yani, bırakın bi başıma burda tabi :cry: Bir de dikakt ettim bizim @zeroglu nerede yahu
Haha yok ya yemeği yapar kaçarız arada buraya. Oy anam ya zaman kalırsa dedikodu yaparız her daiiim :D

Back
X