Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldinn :)Günaydınlar bizim topic cok sessiz bende buraya gelem bari![]()
Bilemedim kiAa bu sessizlik hayır alametimi kızlaaaar![]()
inş :)Aa bu sessizlik hayır alametimi kızlaaaar![]()
HosbuldummmHoşgeldinn :)
Bilemedim yahuuniye böyle olduk acep![]()
aynenBilemedim yahuu
Ne yapsak da canlansakkk olmuyo böylee, nerde konuşmalara yetişemediğimiz günleeer :)
Hayır hayır. İş güç yetiştirme çabaları kuzu ya, buraya girdim mi çok boşluyorum işleri. Çok kaçamak yaptık geçen hafta, bu hafta acısı çıkıyorAa bu sessizlik hayır alametimi kızlaaaar![]()
Bilemedim yahuu
Ne yapsak da canlansakkk olmuyo böylee, nerde konuşmalara yetişemediğimiz günleeer :)
Haha iyi numaraaaaynenanlatın bakalım dün neler yaptınız
![]()
Oyy çok feciiiHayır hayır. İş güç yetiştirme çabaları kuzu ya, buraya girdim mi çok boşluyorum işleri. Çok kaçamak yaptık geçen hafta, bu hafta acısı çıkıyorZombiye döndü gözlerim model hazırlamaktan
Dün hatta bi camı açayım dışarıya bakayım beynime oksiyen gitsin dedim, gözlerimi öyle bir ağrıttı ki neyse ben inime geri döneyim diyerekten kapadım camı
![]()
Haha sorma kuzu öyle gibi göründü bana da .Evlenince konuşacak hiç bir şey kalmaz sanırsam![]()
ahahaa iyi numara lafına çok güldümHaha iyi numaraaa
Ama anlatacak bişey bulamadım resmen düne dair düşündüm de
Akşam sevdiceğimin doğum günü hediyesi konser var biarz atraksiyon olur belki
Oyy çok feciii
Burası da senin bir işin say kuzu hahah boşlama olmaz böyleee
Ama tabiiii arada çalışmak da lazımm. Ben hiçbirşeye konsantre olamıyorum ya herşeyi saldıııım
Haha sorma kuzu öyle gibi göründü bana da .
Aybaşı gelsinde yeni ciciler alın canlansın buralar![]()
Niye ya evlenince dedikodu yapmaz mıyız, evli hatunlar diye topic açarız konuşuruz ya demeyin öyleeEvlenince konuşacak hiç bir şey kalmaz sanırsam![]()
Ayy sorma kuzuu benden kötü durumda değilsindir bence. 2. kartımı ödeyip bitirmek niyetindeydim. 400 Tl borcu kalmıştı. Sadece 10 gün içinde o kalan borç 1100 TL oldu meselaaahahaa iyi numara lafına çok güldümTabi canım arada iş yapmak lazım, bana kalsa tam zamanlı burada çalışabilirim sıkıntı yok ama hazır konsantrasyonumu güçlükle geri almışken yılmayayım diyorum
Valla aybaşı gelsin umarım bir şeyler alacak param olur, kredi kartına dayadım yine her şeyi
![]()
Haha yok ya yemeği yapar kaçarız arada buraya. Oy anam ya zaman kalırsa dedikodu yaparız her daiiimNiye ya evlenince dedikodu yapmaz mıyız, evli hatunlar diye topic açarız konuşuruz ya demeyin öyleeHem sizin düğünlere az kaldı, ayrılacak mıyız yani, bırakın bi başıma burda tabi
Bir de dikakt ettim bizim @zeroglu nerede yahu
Ne olsun iş güç uğraşıyorum:) sizler napıyosunuz:)