• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İş güç koşturmaca, sen nasılsın canım :)
H happyNow evet ama böyle 2-3 günde bir uğruyor hatun :) ne olacak kopacak mıyız yani birbirimizdenn :cry:
Hayıır olamaz öyle bi şeyy :)
İşyerindeki vaktimizin bir kısmını yine burada geçirebiliriz neticede burada değişen bişey olmayacak gibii :D

Kız kocişle beraber gidip beraber geliyoz ya ondan giremiyorum:KK43:
Oh ne güzel işte evli hatun :) Benim de demek istediğim oydu işte, herkesi everiyoruz burada en son bayrağı ben taşıyacağım galiba :D
Hayıır olamaz öyle bi şeyy :)
İşyerindeki vaktimizin bir kısmını yine burada geçirebiliriz neticede burada değişen bişey olmayacak gibii :KK70:
İnşallah öyle olur kuzu :)
Aa ne değişik bişeymiş ya :KK70:

Haha alırsın alırsın yavaştan :)
Valla çok değişik, fiyatı da değişik tabi :D Onun bi de lavobo düzenleyicisi var onu da çok beğendim
http://www.johnlewis.com/joseph-joseph-sink-caddy/p335055?colour=Green
çok güzelmiş ama çok pahalı :KK43:
Bu marka hep böyle ne yazık ki. Ama çok güzel ürünleri var tabi :/ Tupper da çok pahalı bence mesela ama ondansa joseph joseph tercih ederim. Tasarımları orijinal, verdiğim paranın neye gittiğini bilirim :) Tabi alamam gibi görünüyor o ayrı :D

Niye ya evlenince dedikodu yapmaz mıyız, evli hatunlar diye topic açarız konuşuruz ya demeyin öylee :cry: Hem sizin düğünlere az kaldı, ayrılacak mıyız yani, bırakın bi başıma burda tabi :cry: Bir de dikakt ettim bizim @zeroglu nerede yahu

yapar mıyız :KK53: yaparız sanki :KK49: ama topic ismi değişip devam ederiz daha iyi olur :) başlangıç ve devamı niteliğinde bir olur :KK55::KK55::KK55:

Oh ne güzel işte evli hatun :) Benim de demek istediğim oydu işte, herkesi everiyoruz burada en son bayrağı ben taşıyacağım galiba :KK70:

İnşallah öyle olur kuzum

Valla çok değişik, fiyatı da değişik tabi :KK70: Onun bi de lavobo düzenleyicisi var onu da çok beğendim
http://www.johnlewis.com/joseph-joseph-sink-caddy/p335055?colour=Green

Bu marka hep böyle ne yazık ki. Ama çok güzel ürünleri var tabi :/ Tupper da çok pahalı bence mesela ama ondansa joseph joseph tercih ederim. Tasarımları orijinal, verdiğim paranın neye gittiğini bilirim :) Tabi alamam gibi görünüyor o ayrı :KK70:
Yok canım seni yanlız bırakmayız biz:)
Tünaydın kızlarrr bende ancak yazabildim valla işlerimi ayarlamam lazım bnde yarın için izin alıcam patrondan bakalım ne dicekk :cool::cool:
math27 math27 Hoşgeldin canım iyi gidiyodur inş evlilik :)
sağol canım :) valla süper bişe:) o sorun halledilince de çok daha güzel oldu :nazar: çok şükür kocişimle de nişanlılık dönemi sorunlarımız yok :) demek ki strestenmmiş :)

sağol canım :) valla süper bişe:) o sorun halledilince de çok daha güzel oldu :nazar: çok şükür kocişimle de nişanlılık dönemi sorunlarımız yok :) demek ki strestenmmiş :)

Senin adına sevindim canım umarım hep böyle güzel geçer ilişkiniz ;)

Gösterme bize böyle şeyler yaaaa :KK70:
Pahlı bunlar cıss hattaa! :KK70:
Ay kızlar kulağım uyuştu resmen. Bi fotoğrafçıyladan teklif istemiştim aradı tamm 20 dk konuştu adam..
Şuan ben ben değilim :KK70:
Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorum :D Ayrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum :D
yapar mıyız :KK53: yaparız sanki :KK49: ama topic ismi değişip devam ederiz daha iyi olur :) başlangıç ve devamı niteliğinde bir olur :KK55::KK55::KK55:
Evett güzel olur ama ben sizden 1 yıl sonra evleniyorum hatunlar bunu da unutmayalım :KK53:
bir sürü borcum var yahu, almam gereken tonla şey var ama param yok :KK53: fakir miyim ben :KK45:
Hepimiz aynı durumdayız :D

Back
X