- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatunlar bugün yoğun kuzuGünaydın güzelliklerrr :)
Hatunlar bugün yoğun kuzu![]()
İyi yaptın kuzu, bakmadan geçmek olmazzzBende çok yoğunum da bi buraya bakayım dedim :)
İyi yaptın kuzu, bakmadan geçmek olmazzz![]()
Ah o patronlaaar, gıcıklaaarŞu patronlar bi olmasaaaa :)
Ah o patronlaaar, gıcıklaaar
Gerçi benimki odasından çıkmıyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın o zaman haha![]()
En gıcık patron tipii iyi bilirimÇok iyiymiişş :) benimki iş yerine gelir gelmez başımda bitiyor
Selam canım,selam kızlarrr. napıyosunuzz?
ben çok uykusuzum saatlere alışamadım :) şimdide öyle nette takılıyorum çalışmaya başlamadım dahaSelam canım,
Pazartesi sendromunu aşmaya çalışıyoruz sanırım
Sen napıyosuun
Ben keyifsizim kızlar ondan pek konuşacak neşem yokAa ne bu sessizlik haftabaşı haftabaşı yahuuu :)
Canlanın hatunlarr!![]()
Haha bende alışveriş siteleri ve KK dan başka bir iş görmüyorum şuanben çok uykusuzum saatlere alışamadım :) şimdide öyle nette takılıyorum çalışmaya başlamadım daha![]()
Hayırdır kuzuu, ne olduuBen keyifsizim kızlar ondan pek konuşacak neşem yok
hayırdır canım??Ben keyifsizim kızlar ondan pek konuşacak neşem yok
Haha bende alışveriş siteleri ve KK dan başka bir iş görmüyorum şuan
Saatlerin keyfi akşam çıkacak artık, alışırsııın :)
Hayırdır kuzuu, ne olduu![]()
Nişanlımla aramız limoni, ama pek anlatasım da yok öyle düşünmemeye çalışıyorum sadece, keyfim kaçtı. Ama siz bi yerden kurun muhabbeti katılırım ben de bir ucundan :)Hayırdır kuzuu, ne olduu![]()
Sıkma canını kuzu ya, ne diyeyim bilmiyorum. Ama içini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun artık..Nişanlımla aramız limoni, ama pek anlatasım da yok öyle düşünmemeye çalışıyorum sadece, keyfim kaçtı. Ama siz bi yerden kurun muhabbeti katılırım ben de bir ucundan :)
Ayy nasıl aklımdan çıktı buSıkma canını kuzu ya, ne diyeyim bilmiyorum. Ama içini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun artık..
Taze teyzeyim ben biliyıosun dimiii :) Cuma günü oldum yani. Ayy miniğimizi görseniiz. Öpüp yanaklarını sıkmamak için çok zor tutuyorum kendimii büyüse çabucaaak![]()