• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa ne bu sessizlik haftabaşı haftabaşı yahuuu :)
Canlanın hatunlarr! :KK55:

ben çok uykusuzum saatlere alışamadım :) şimdide öyle nette takılıyorum çalışmaya başlamadım daha :KK70:
Haha bende alışveriş siteleri ve KK dan başka bir iş görmüyorum şuan :D
Saatlerin keyfi akşam çıkacak artık, alışırsııın :)
Ben keyifsizim kızlar ondan pek konuşacak neşem yok
Hayırdır kuzuu, ne olduu :(

Nişanlımla aramız limoni, ama pek anlatasım da yok öyle düşünmemeye çalışıyorum sadece, keyfim kaçtı. Ama siz bi yerden kurun muhabbeti katılırım ben de bir ucundan :)
Sıkma canını kuzu ya, ne diyeyim bilmiyorum. Ama içini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun artık..
Taze teyzeyim ben biliyıosun dimiii :) Cuma günü oldum yani. Ayy miniğimizi görseniiz. Öpüp yanaklarını sıkmamak için çok zor tutuyorum kendimii büyüse çabucaaak :D

Sıkma canını kuzu ya, ne diyeyim bilmiyorum. Ama içini ferah tut. Hayırlısı neyse o olsun artık..
Taze teyzeyim ben biliyıosun dimiii :) Cuma günü oldum yani. Ayy miniğimizi görseniiz. Öpüp yanaklarını sıkmamak için çok zor tutuyorum kendimii büyüse çabucaaak :KK70:
Ayy nasıl aklımdan çıktı bu :eek:
Hayırlı olsun kuzuuu ay nasıl güzeldir tabi şimdi o, çok merak ediyorum nasıl bir his teyzelik :)

Back
X