- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
kesinlikle bende buyüzden dedim eve alman yanlış olur diye. bence ailenide düşünme fazla. bende aynı durumdaydım. kardeşimin sorumsuzlukalrı yetmez evin bütün faturalarınıda ben öderdim. bir akadşaım demişti bana sen böyle yapıyorsun evlenince nolcak alışsınlar dedi. sonra ödememeye başladım. şimdi biriktiriyorlar sonra kesilcek gibi oluyor öyle yatırıyor babam. sende boşver hiç tartışma artık. takside girdim şunu aldım bunu aldım de. bendede para kalmadı de çık işin içinden.Onlar biz ödeyelim diyorlar canım zaten ama borçları bir türlü bitmiycek öyle. Bir de bana tribe girerek söylüyorlar. Bencil muamelesi görüyorum. Artık o kadar bıktım ki kendimi anlatmaktan. Bazen sadece kötü biri olmak istiyorum gerçekten düşüncesiz biri olayım o zaman görsünler.
Yok çok büyük hata olur bunu görüyorum. Zaten hayatı öğrenmek zorunda. Hem o eve geldiğinde gidişi olmaz. Hani eli ayağı tutmaz kendine bakamayacak durumda olur tabi ki başımın üstünde yeri var, keza nişanlım için de öyle. Ama bu sağlıklı bir birey, birey olmak zorunda. Şu durumda bile laf etmiyor kalmasına, ama bizim de aramızda sorun olur, kardeşim için de kötü olur. Burada kendi eviyken böyle, misafir olunca hepten salar