• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor :KK45:

ben saatten hiç anlmam ya takmamda zaten. arkadaşla konuştum oda aynı şeyi söyledi :KK70: yarı fiyatına doluymuş :KK70:

canım biz nişanda saat almadık. düğünde alırız diye. oyüzden nişanlıma alıcaz. e normalde nişanda kızada olur ya ben istemedim ama şimdi diyorum araya kaynamasın aldırıyım bir saatcik :KK70:
Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik :KK53: çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten :D
düğünde koluma taksalar sonra hemen çıkarsam olmazmı :KK70:
Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyım :P

Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik :KK53: çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten :KK70:

Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyım :p
ben takıya karışmıyorum malum ayrıca bana mezuniyet hediyesi çok güzel bi saatte almıştı hakkını yiyemem
o ben daha iyi biliyor takı modellerini

zeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor :KK45:
Hepimizin aklından geçiyor yani :KK45:
Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha :KK70:

Benim nişanım hala olmadı şansımız var :KK70:
Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik :KK53: çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten :KK70:

Safire bayılıyorum çok asil safir istedim bende:-)

Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha :KK70:
Hiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurum :D Ailemin olmadığı evden beni kaçırması da ancak bu kadar maceralı olur. Asansörle inip gitsem daha az dikkat çekecek olsam da önemli olan sevdiceğimi bu zorlu teste tabi tutmak :KK47:

bileklikte güze fikir bunu düşünüm :D
hayır alsın tabi ki ama düğünde takma spor bi model al
illa alsın ama bişi dimi hhaa :D

Nashiangara Nashiangara burdayım yok ben ekşin istemem kaçırmasın kim dinleyecek sonra dırdırını vay zamanında bana kaçmıştın falan böyle daha çetrefilli zor ikna etti beni hala korkuyor vazgececeğim diye valla keyif oluyorum

Evet ya farklıymış fiyatlar biz İzmir bornova belediyesine başvurucaz biz. Birde memur düğüne geleceği içine ekstra ücret alacak :KK45:

Yeni yeni şeyler üretiyorlar ne yapılıyormuş bu ehliyet için para vermek dışında biliyormusun :KK45:
Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk :D 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım

alsın tabi :):) ben isteyemem bakma burda höykürdüğüme:KK70::KK70::KK70: ağzımı açıp şunu al demedim diyemem de
burda aslan kesildim başına:KK70::KK70:
eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak :KK70: ama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha :KK70:

Benim nişanım hala olmadı şansımız var :KK70:
Yol yakınken kaç kurtul kardeş :D :D
Hiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurum :KK70: Ailemin olmadığı evden beni kaçırması da ancak bu kadar maceralı olur. Asansörle inip gitsem daha az dikkat çekecek olsam da önemli olan sevdiceğimi bu zorlu teste tabi tutmak :KK47:
Hahaha yavrum asansörüne bin git. Olmadı sevdiceğine söyle bi polis falan çapırsın alta o intihar edenler için açılan havalı şeyden açsınlar. Günah ben tabaklara acıdım :D :D
Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk :KK70: 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Ayy 20 lira mı fark ediyo . Ne güzel belediyeymiş o . İstanbullardan kalkıp gelip orada evlenesim var ama yol falan yine zarar ediyorum :D :D

eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak :KK70: ama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha :KK70:
Bunlarda bi ilginç anacım :D
Ben de arada sana saat takıcaz ya gel şurdan bakalım diyorum. Ne gerek var ya ucuz bişey bakarız görünsün yeter diyo .
Tok gözlü şeyler :D

eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak :KK70: ama ponun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha :KK70:
bilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurum
sonra bende gider hep hediye alırım kazağından hırkasından tutta bakım ürünlerine kadar sanki eziliyor gibi hissediyorum
bu arada yarın bizde olacak tanışma yemeği

Back
X