- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
hahaaallahhım ya koptum şuandoğmamışl çocuk üzerinden mi konusuyoruz olmaz da olmaz diye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaaallahhım ya koptum şuandoğmamışl çocuk üzerinden mi konusuyoruz olmaz da olmaz diye
![]()
Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha
Ya da kaçsaydık nişan düğün kına uğraşmazdık en azından![]()
Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklikben saatten hiç anlmam ya takmamda zaten. arkadaşla konuştum oda aynı şeyi söylediyarı fiyatına doluymuş
canım biz nişanda saat almadık. düğünde alırız diye. oyüzden nişanlıma alıcaz. e normalde nişanda kızada olur ya ben istemedim ama şimdi diyorum araya kaynamasın aldırıyım bir saatcik![]()
Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyımdüğünde koluma taksalar sonra hemen çıkarsam olmazmı![]()
hayır alsın tabi ki ama düğünde takma spor bi model alhahaaaynen öyle
siz bana olur gazını verirseniz bende ona göre konuşcam
olacak olacak diye direticem haha
![]()
ben takıya karışmıyorum malum ayrıca bana mezuniyet hediyesi çok güzel bi saatte almıştı hakkını yiyememBence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklikçok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten
Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyım![]()
Hepimizin aklından geçiyor yanizeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor![]()
Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha![]()
Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklikçok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten
Hiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurumEvet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha![]()
bileklikte güze fikir bunu düşünümBence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklikçok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten
illa alsın ama bişi dimi hhaahayır alsın tabi ki ama düğünde takma spor bi model al
alsın tabi :):) ben isteyemem bakma burda höykürdüğümebileklikte güze fikir bunu düşünüm
illa alsın ama bişi dimi hhaa![]()
Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurdukEvet ya farklıymış fiyatlar biz İzmir bornova belediyesine başvurucaz biz. Birde memur düğüne geleceği içine ekstra ücret alacak
Yeni yeni şeyler üretiyorlar ne yapılıyormuş bu ehliyet için para vermek dışında biliyormusun![]()
20 lira mıBizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncakalsın tabi :):) ben isteyemem bakma burda höykürdüğümeağzımı açıp şunu al demedim diyemem de
burda aslan kesildim başına![]()
Yol yakınken kaç kurtul kardeşBenim nişanım hala olmadı şansımız var![]()
Hahaha yavrum asansörüne bin git. Olmadı sevdiceğine söyle bi polis falan çapırsın alta o intihar edenler için açılan havalı şeyden açsınlar. Günah ben tabaklara acıdımHiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurumAilemin olmadığı evden beni kaçırması da ancak bu kadar maceralı olur. Asansörle inip gitsem daha az dikkat çekecek olsam da önemli olan sevdiceğimi bu zorlu teste tabi tutmak
![]()
Ayy 20 lira mı fark ediyo . Ne güzel belediyeymiş o . İstanbullardan kalkıp gelip orada evlenesim var ama yol falan yine zarar ediyorumBizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Güzel saatler varmış :) hediye alacağın saat nerdehttp://www.n11.com/promosyon/moda-m...0501_p_moda-marka-saatlerde-2-al-1-ode-478259
işte burada kızlar
kendime beğendiklerimde bunlar :)
http://www.n11.com/fossil-fes3260-es3260-bayan-kol-saati-2-farkli-urun-al-1-ode-P22496397
http://www.n11.com/dkny-ny8141-bayan-kol-saati-2-farkli-urun-al-1-ode-P22495900
http://www.n11.com/michael-kors-mk2322-bayan-kol-saati-2-farkli-urun-al-1-ode-P35980824
http://www.n11.com/fossil-es3132-bayan-kol-saati-2-farkli-urun-al-1-ode-P30459944
Bunlarda bi ilginç anacımeskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncakama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha
![]()
HahahGüzel saatler varmış :) hediye alacağın saat nerde![]()
bilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurumeskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncakama ponun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha
![]()