• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor :KK45:

ben saatten hiç anlmam ya takmamda zaten. arkadaşla konuştum oda aynı şeyi söyledi :KK70: yarı fiyatına doluymuş :KK70:

canım biz nişanda saat almadık. düğünde alırız diye. oyüzden nişanlıma alıcaz. e normalde nişanda kızada olur ya ben istemedim ama şimdi diyorum araya kaynamasın aldırıyım bir saatcik :KK70:
Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik :KK53: çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten :D
düğünde koluma taksalar sonra hemen çıkarsam olmazmı :KK70:
Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyım :P

Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik :KK53: çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten :KK70:

Bak öyle olur ama saati pek sevmiyorsan bileklik konusunda ısrarcıyım :p
ben takıya karışmıyorum malum ayrıca bana mezuniyet hediyesi çok güzel bi saatte almıştı hakkını yiyemem
o ben daha iyi biliyor takı modellerini

zeroglu nerdesin canim
ecm ayri evde yasamak beninde aklimda geciyor.sevdicege diyorum.aileyi dinleme yok diyor :KK45:
Hepimizin aklından geçiyor yani :KK45:
Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha :KK70:

Benim nişanım hala olmadı şansımız var :KK70:
Bence safir kolye falan aldır o saat yerine ya da bileklik :KK53: çok seviyorum safiri yahu, seti de öyle istedim zaten :KK70:

Safire bayılıyorum çok asil safir istedim bende:-)

Evet geçen ben de aynısını düşündüm ama nişanlıyken de kaçılmaz dimi geçti benden galiba haha :KK70:
Hiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurum :D Ailemin olmadığı evden beni kaçırması da ancak bu kadar maceralı olur. Asansörle inip gitsem daha az dikkat çekecek olsam da önemli olan sevdiceğimi bu zorlu teste tabi tutmak :KK47:

bileklikte güze fikir bunu düşünüm :D
hayır alsın tabi ki ama düğünde takma spor bi model al
illa alsın ama bişi dimi hhaa :D

Evet ya farklıymış fiyatlar biz İzmir bornova belediyesine başvurucaz biz. Birde memur düğüne geleceği içine ekstra ücret alacak :KK45:

Yeni yeni şeyler üretiyorlar ne yapılıyormuş bu ehliyet için para vermek dışında biliyormusun :KK45:
Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk :D 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım

alsın tabi :):) ben isteyemem bakma burda höykürdüğüme:KK70::KK70::KK70: ağzımı açıp şunu al demedim diyemem de
burda aslan kesildim başına:KK70::KK70:
eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak :KK70: ama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha :KK70:

Benim nişanım hala olmadı şansımız var :KK70:
Yol yakınken kaç kurtul kardeş :D :D
Hiçbir şey için geç değildir bence kaçırabilirler bizi. Hatta diyorum gelsin beni kaçırmaya ben 12. kattan çeyizimi (tabakaları falan) atayım, o yakalasın. Hem görürüz bakalım bu engelleri de aşabiliyor mu boşuna kaçmamış olurum :KK70: Ailemin olmadığı evden beni kaçırması da ancak bu kadar maceralı olur. Asansörle inip gitsem daha az dikkat çekecek olsam da önemli olan sevdiceğimi bu zorlu teste tabi tutmak :KK47:
Hahaha yavrum asansörüne bin git. Olmadı sevdiceğine söyle bi polis falan çapırsın alta o intihar edenler için açılan havalı şeyden açsınlar. Günah ben tabaklara acıdım :D :D
Bizim ya bayraklı ya bornova olucaktı baktım bayraklı daha uygun oraya başvurduk :KK70: 20 lira fark ediyo burda nikah memuru düğüne gelince canım
Ayy 20 lira mı fark ediyo . Ne güzel belediyeymiş o . İstanbullardan kalkıp gelip orada evlenesim var ama yol falan yine zarar ediyorum :D :D

eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak :KK70: ama onun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha :KK70:
Bunlarda bi ilginç anacım :D
Ben de arada sana saat takıcaz ya gel şurdan bakalım diyorum. Ne gerek var ya ucuz bişey bakarız görünsün yeter diyo .
Tok gözlü şeyler :D

eskiden bende öyleydim şimdi diyorum bu olacak bu alıncak :KK70: ama ponun saatide diyorum sana saat almamız lazım die onada ne gerek var diyor haha :KK70:
bilmiyorum ya biz hiç maddiyata girmedik ne bileyim hesabı o öder mesela onabi mahcup olurum
sonra bende gider hep hediye alırım kazağından hırkasından tutta bakım ürünlerine kadar sanki eziliyor gibi hissediyorum
bu arada yarın bizde olacak tanışma yemeği

Back
X