• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadım :KK70:
Evet internette çin sitesinden alışveriş yapanları görmüştüm zamanında ondan almamalıyım dimi :KK70: Ama fotoda çok tatlı yaaa balayında sahil kenarında gezerdim hahah :KK70:
Aaaa çok güzelmiş tulum ama bazen yorumlara bakıyorum ben fotograf ekliyenler oluyo ya alakasız çirkin çıkanlarda gördüm yoruma bak sonra al

Yok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadım :KK70:
Evet internette çin sitesinden alışveriş yapanları görmüştüm zamanında ondan almamalıyım dimi :KK70: Ama fotoda çok tatlı yaaa balayında sahil kenarında gezerdim hahah :KK70:
Kuzu çok güzel de alma ya gözünle görmeden. Ne çıkar belli değil kim bilir kumaşı nasıldır.

çekirge istasyon yazınca çıkıyor kızlar :)

Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..
canım çok güzel bir yer yemekli düğünleri bile acayip uygun keşke istanbuldada olsa böyle mekanlar

Ay o da çok erkenmiş :KK70: Dur bakalım annemlere de dedim onlar da hep orayı düşünmüşler beğenmişler falan. Dediler bir de araya tanıdık sokulabilir diye dedim yazık adamları zarara mı sokucaz zaten 1500 tl :KK70:

Mayıs gibi düşünüyoruz galiba bakalım canım azıcık daha netleşsin kararı veririz.

Ay evet tam oalrak da bu :KK70: Zaten benimkiyle hayatımız karikatür misali gidiyor, ne yaşasak karikatürünü buluyoruz, hiç şaşırmadım bunun da çıkmasına :KK70::KK70: Ay çok güldüm :KK70::KK70:

Ay iyice gaza geldim yarın gidip tutucam o olucak :KK70:

Uuu renderlar renderlar :KK48: 3dmax + vray mi ? Çok güzel olmuş bu arada ferah ferah

Bende çok güldüm senin söylediğin geldi aklıma direk :KK70:

Ay kızlar şuurumu kaybettim galiba.
ne olduğunu anlamadan bi anda Aliexpress den alışveriş yaptım resmen. Hem de hiç aklımda olmayan saçma sapan bişey için. Kendi kendimi şoka soktum şuan :KK57:

Ay canım ya almak kısmetinde varmış kargo bedavamı bari :confused:
Bende anahtarlık almıştım ikili ev şeklinde bugün geldi çok cici çıktı şansıma:KK37:

Bende anahtarlık almıştım ikili ev şeklinde bugün geldi çok cici çıktı şansıma:KK37:
Tabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyim :D
Böyle aksesuar vs tarzı şeyler düzgün geliyoda kıyafet hiç almadım onu düşünüyorum şuan :D

Ee peki aldıklarının resmini göremeyecek miyiz :KK51:
Tabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben de :D Bakın bunlar. Halhala mavi boncuklar eklicem ben bi de aralarına. Olacak bence bu iş :D Beyaz zemin üstündeki halhal diğeri kolye.
Ama ayrı zamanlarda takıcam he korkmayın haha :D
Untitled2.webp

Tabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyim :KK70:
Böyle aksesuar vs tarzı şeyler düzgün geliyoda kıyafet hiç almadım onu düşünüyorum şuan :KK70:

Tabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben de :KK70: Bakın bunlar. Halhala mavi boncuklar eklicem ben bi de aralarına. Olacak bence bu iş :KK70: Beyaz zemin üstündeki halhal diğeri kolye.
Ama ayrı zamanlarda takıcam he korkmayın haha :KK70:Eki Görüntüle 1485688

Elbise falan almayı çok istiyorum bende hatta bikini almak istiyorum çok uyguun balayında değiştir değiştir giy işte ama cesaret edemedim :KK45:

Çok güzel aldıkların bayıldımm:KK72:

Aaa o kuşlu olanlardanmı aldın canım resmini atarmısın gelen ürünün çok merak ediyodum ben onu :) ne kadar zamanda geldi ?

Back
X