Aslında mantıklı yani düşününce hahaha![]()
ayyy çok iyi yaa olsun ya onlarda ihtiyaç
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında mantıklı yani düşününce hahaha![]()
ayyy çok iyi yaa olsun ya onlarda ihtiyaç
![]()
Yaparız tabi kendimde denicem modeliBiz de alabiliyor muyuz o odadan![]()
Aaaa çok güzelmiş tulum ama bazen yorumlara bakıyorum ben fotograf ekliyenler oluyo ya alakasız çirkin çıkanlarda gördüm yoruma bak sonra alYok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadım
Evet internette çin sitesinden alışveriş yapanları görmüştüm zamanında ondan almamalıyım dimiAma fotoda çok tatlı yaaa balayında sahil kenarında gezerdim hahah
![]()
Kuzu çok güzel de alma ya gözünle görmeden. Ne çıkar belli değil kim bilir kumaşı nasıldır.Yok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadım
Evet internette çin sitesinden alışveriş yapanları görmüştüm zamanında ondan almamalıyım dimiAma fotoda çok tatlı yaaa balayında sahil kenarında gezerdim hahah
![]()
Ben de çok seviyorum bu tulumlarıı öyle mi yapsam ki 8,95 $ cıkAaaa çok güzelmiş tulum ama bazen yorumlara bakıyorum ben fotograf ekliyenler oluyo ya alakasız çirkin çıkanlarda gördüm yoruma bak sonra al
Haha valla bakarsın bebek kıyafeti gelir, bakarsın muşamba ..Kuzu çok güzel de alma ya gözünle görmeden. Ne çıkar belli değil kim bilir kumaşı nasıldır.
Yorumlara bak gerçekte nasılmış görelimBen de çok seviyorum bu tulumlarıı öyle mi yapsam ki 8,95 $ cık![]()
Ay bakmak istiyorum ama hiçbişey anlamadımkiiiiYorumlara bak gerçekte nasılmış görelim![]()
canım çok güzel bir yer yemekli düğünleri bile acayip uygun keşke istanbuldada olsa böyle mekanlarçekirge istasyon yazınca çıkıyor kızlar :)
Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..
Ay o da çok erkenmişDur bakalım annemlere de dedim onlar da hep orayı düşünmüşler beğenmişler falan. Dediler bir de araya tanıdık sokulabilir diye dedim yazık adamları zarara mı sokucaz zaten 1500 tl
Mayıs gibi düşünüyoruz galiba bakalım canım azıcık daha netleşsin kararı veririz.
Ay evet tam oalrak da buZaten benimkiyle hayatımız karikatür misali gidiyor, ne yaşasak karikatürünü buluyoruz, hiç şaşırmadım bunun da çıkmasına
Ay çok güldüm
Ay iyice gaza geldim yarın gidip tutucam o olucak
Uuu renderlar renderlar3dmax + vray mi ? Çok güzel olmuş bu arada ferah ferah
Ay kızlar şuurumu kaybettim galiba.
ne olduğunu anlamadan bi anda Aliexpress den alışveriş yaptım resmen. Hem de hiç aklımda olmayan saçma sapan bişey için. Kendi kendimi şoka soktum şuan![]()
Evet canım çok iyi ya. Keşke olsa İstanbul'da da. Bir düğün de burada yapılacak çünkü.canım çok güzel bir yer yemekli düğünleri bile acayip uygun keşke istanbuldada olsa böyle mekanlar
Tabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyimBende çok güldüm senin söylediğin geldi aklıma direk
Ay canım ya almak kısmetinde varmış kargo bedavamı bari
Bende anahtarlık almıştım ikili ev şeklinde bugün geldi çok cici çıktı şansıma![]()
Ee peki aldıklarının resmini göremeyecek miyizTabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyim
Böyle aksesuar vs tarzı şeyler düzgün geliyoda kıyafet hiç almadım onu düşünüyorum şuan![]()
Tabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben deEe peki aldıklarının resmini göremeyecek miyiz![]()
Geribildirim kısmında oluyo canımAy bakmak istiyorum ama hiçbişey anlamadımkiiii![]()
![]()
Tabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyim
Böyle aksesuar vs tarzı şeyler düzgün geliyoda kıyafet hiç almadım onu düşünüyorum şuan![]()
Tabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben deBakın bunlar. Halhala mavi boncuklar eklicem ben bi de aralarına. Olacak bence bu iş
Beyaz zemin üstündeki halhal diğeri kolye.
Ama ayrı zamanlarda takıcam he korkmayın hahaEki Görüntüle 1485688
Aaa o kuşlu olanlardanmı aldın canım resmini atarmısın gelen ürünün çok merak ediyodum ben onu :) ne kadar zamanda geldi ?Bende çok güldüm senin söylediğin geldi aklıma direk
Ay canım ya almak kısmetinde varmış kargo bedavamı bari
Bende anahtarlık almıştım ikili ev şeklinde bugün geldi çok cici çıktı şansıma![]()
Seramikler güzeldide bunları görmedim hiçhttp://www.tantitoni.com.tr/granitte-5li-pembe-granit-set
Kızlar bunların kalitesiyle ilgili bi bilginiz var mı? Fiyatı uygun gibi geldi bana
Ayyy çok güzel bunlar yaaTabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben deBakın bunlar. Halhala mavi boncuklar eklicem ben bi de aralarına. Olacak bence bu iş
Beyaz zemin üstündeki halhal diğeri kolye.
Ama ayrı zamanlarda takıcam he korkmayın hahaEki Görüntüle 1485688